Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER BEN ÜRÜNÜ ALDIM HERŞEY GÜZEL AMA BENİM KOLLA İŞİM BİTİNCE NANO ALICIYI ÇIKARMAM GEREKİYORMU MALUM PİLLE ÇALIŞIYO.

• ern_dgn kullanıcısına yanıt
    gerek yok kendisi kapanıo zaten
  • Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır pcde kullandığım f710umu şimdi ps3'te kullanmak istiyorum.PS3 ile uyumu varmış sanırım.F710u d input moduna alıp alıcısını ps3e bağladığımda ana ekranda oyun seçerken falan çalışıyor fakat oyuna girdiğinde çalışmıyor.

Düzeltme.Yazıyı yazarken gamepadi gta5 ile denemiştim.Gta5'te çalışmıyor.God of War ile denedim.Bunda çalışmaya başladı.E malum bu ara gta5 furyası var.O oyundan başka oyun oynamıyorum.Gamepadin gta5te çalışmama sebebi nedir acaba?Nasıl düzeltiriz ?
  • up
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1EE7697A5 -- 20 Kasım 2020; 13:53:11 >
  • windows 8 de çalışmıyor mu bu ayarlayamadım bir türlü?!
    edit: xbox kolu olarak yüklersen görüyor nasıl iştir kendi sitesinden yüklüyorsun açmıyor. neyse hallettik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra36 -- 28 Eylül 2013; 13:11:49 >
  • f710 da rt tuşu tam basmıyor örn nfs serisinin shift 2 0-100 e 6 sn yede çıkan araç 0-100 11 12 sn yelere çıktı anlamadım gitti pilini degiştirdem duracell ile sorun düzelmedi. cd yok nasıl yapcam bilen varsa yardımcı olsun.
    şimdiden teşekür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BMW-

f710 da rt tuşu tam basmıyor örn nfs serisinin shift 2 0-100 e 6 sn yede çıkan araç 0-100 11 12 sn yelere çıktı anlamadım gitti pilini degiştirdem duracell ile sorun düzelmedi. cd yok nasıl yapcam bilen varsa yardımcı olsun.
    şimdiden teşekür ediyorum.

Tuşa tam olarak basman gerekiyo arka tuşlar biraz daha hassas bir nevi analog tuş diyebilirim.Arabanın gaz pedalı gibi düşün.
  • cevap için tşkr ededrim ama zaten tam basıyorunm hassa olduklarını biliyorum.
  • ilgilenen olursa satılık F710
    http://forum.donanimhaber.com/m_82329513/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: tundra36

windows 8 de çalışmıyor mu bu ayarlayamadım bir türlü?!
    edit: xbox kolu olarak yüklersen görüyor nasıl iştir kendi sitesinden yüklüyorsun açmıyor. neyse hallettik.

Beni de fıtık etmişti ama xbox kolu olarak gösterince sorun bitti. Şimdi sorunsuz çalışıyor gibi görünüyor. Nazar değmein.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snaket900

quote:

Orijinalden alıntı: tundra36

windows 8 de çalışmıyor mu bu ayarlayamadım bir türlü?!

Beni de fıtık etmişti ama xbox kolu olarak gösterince sorun bitti. Şimdi sorunsuz çalışıyor gibi görünüyor. Nazar değmein.

evet ama 2 kişi pes oynayalım dedik olmadı bir türlü tek başına gördü. Bireyselde sorun yok yani. :)

• Arkadaşlar, 5 metrelik bir USB uzatıcı kablo alsam, bilgisayara bağlasam, F710'un alıcısını uzatıcı kablonun ucuna bağlarsam ne olur? Kendi uzatıcısı var fakat yeterli gelmiyor. Min. 5 metrelik bir kablo gerekiyor bana... Aynı şekilde klavye ve fare alıcısı için de düşünüyorum böyle birşey... Herhangi bir sorun olur mu? Direk anakart slotuna bağlamak ile arasında bir fark olur mu kablo uzunluğundan dolayı?

Bunun gibi bir kablohttp://www.vatanbilgisayar.com/digitus-ak-300201-050-e-ak-300201-050-e-usb-20-a-erkeka-disi-uzatma-kablosu-5m/productdetails.aspx?I_ID=3850

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 12 Ekim 2013; 14:17:38 >

• deneyen olduğunu sanmıorumm ama sonucu merakla bekliyorum usb hub ile fare ve klavye denemesini merakla bekliyorum.
  • pes 2013 oynarken bazen aralıklarla pas ve ya şut pasları algılamıyor,genelde oyunun sonlarına doğru bu sorunla karşılaşıyorum. var mı çözümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibasb

arkadaşlar benim sorunum şu,kol ile oyun oynarken , oyun 1 dakika içide kasmaya başlıyo klavyedeki herangi bi tuşa basınca düzeliyo ama bu sefer 3 dakika içinde tekrar kasmaya başlıyo. 1 haftadır na yaptıysam beceremedim lütfen yardım edin.

Aynı sorun bende de var. Mouse hareketsiz kalınca Gamepad ile oynadığım oyunlarda inanılmaz bir kasma oluyor ama hareket ettirdiğim anda oyun normal haline dönüyor.
  • Arkadaşlar bende şu bağlantı sorunu var ve bir türlü halledemedim deli olcam yarım dakkada bir mode ışığı yanıyor tam o esnada tuş basılı kalıyor diğer tuşlara basılmıyor kafayı yemek üzereyim

http://logitechf710.blogspot.com/2013/07/logitech-f710-baglant-sorunu.html?showComment=1383945818320#c4178310532079004318

Bu başlığı inceledim fakat işletim sistemim windows 8 oldugu için uygulayamıyorum

• hala güncel mi ne kadar cevap alabilirim bilmiyorum ama... 2 f710 var bende ikisini aynı anda bağladığımda veya tek alıcı 2 f710 a da pil takım çalıştırdığımda biri sorunsuz çalışıyor diğeri bir yön tuşu takılı kalmış gibi davranıyor... benzer bir sorun ve çözüm önerisi olan var mı ...
  • Beyler analog bozulunca kullanıcı hatası mı oluyor? Yapabilirler mi yoksa elimde mi kalacak?
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.