Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şansınızı denemekte fayda var. Sonuçta kullanımdan kaynaklı bir arıza aynı çift tıklama olayı gibi düşürdüğünüz için falan değil garanti dahilinde hakkınızı sonuna kadar zorlayın Türkiye distribütöründen sonuç alamazsanız 0800'lü numarayı mutlaka arayın.
  • f710da on/off tuşu var mı?yoksa sürekli açık mı kalıyor?pili tüketmiyor mu öyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derebeyi01

f710da on/off tuşu var mı?yoksa sürekli açık mı kalıyor?pili tüketmiyor mu öyle?

on/off tuşu yok ama pili tüketmiyor kullanmadığınız zaman.
  • sınavlar bitsinde yarın gidip alacam bi tane..goldda 84tl galiba...

sizin kullanımınıza göre ne kadar gidiyor pil?alıcı sürekli takılı mı?
  • @derebeyi01

pil sürekli takılı. günde maksimum 2 saat kullanım, pil ömrü 7 ay (duracell pil)
  • Bimeks tam bir sahtekar olmuş.

Daha evvelden 110.25TL'ye sattığı ürünün fiyatını 112,52 TL + KDV'ye çıkarıp %25 indirim ayağına 99,58TL'ye satıyor.

Stoğa ilk girdiği fiyattan indirim yapıyormuş yalanını seveyim bimeks

Bimeks
  • aldım dostlar yeni oyuncagımı..
    şimdilik zevkli..kablosuz diye güzel tabi..ama bekledigim gibi cok üst düzey degil.a-x-y-d tusları yüksek yorucu, lt-rt tuslarına ps3teki gibi büyük boşta sekilde alışmışım onlar da cok yoruyor...genel olarak ps3 kolundan sert diye zorlanıyorum biraz.
    bi de grid2'de ara sıra analog calısmıyo mu noluyo direksiyon kitleniyo filn..oyundandır heralde..pes 14de sıkıntı yok zaten normal..yakında f12013, nfs the run, rivals, fıfa14de de denicem...
  • Logitech f510 rt problemi yaşıyorum. Rt tuşu kendi kendine çalışıyor. Nba 2k14 oynarken Rt tuşu basmasam bile çalışıyor.

Bugün servisten geldi sağlam demişler hiç bir sorun yok demişler ; fakat sorun devam ediyor.

Bir daha bu modeli kullanmayacağıma yemin ettim.

Rt tuşu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ? varsa nasıl çözdünüz ?
  • Ben az önce Şikayet var. com'a durumu anlatıp başvuruda bulundum ayrıca Logitech ve Penta'ya email attım. Sorunum çözülmez ise Tüketici hakem heyetine gideceğim.

Sonuçta enayi değiliz para kolay kazanılmıyor.

Arkadaşlar neden hakkınızı arayıp şikayette bulunmuyorsun ?

Şikayetvar.com :http://www.sikayetvar.com/

Tüketici hakem heyeti : https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/gir?kurumId=673CjiG3yQ

Logitech : http://www.logitech.com/tr-tr#

Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım Ticaret A.Ş. :http://www.penta.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasoy -- 28 Kasım 2013; 23:55:33 >

• Beyler logitech f510 rt problemini Şikayet.com'a bildirdim 12 saat sonra firmadan cevap geldi.

Ürünlerle ilgili sorun yaşarsanız mutlaka hakkınızı arayın.
    Sessiz kalmayın.
  • Chrollo Lucilfer kullanıcısına yanıt
    Bendede aynı sorun nfs rivals yükleyince oluştu sistem geri yükleme ile düzeldi problem
  • Satın alışımın üstünden neredeyse 2.5 ay geçti, hala sapasağlam. Sadece sol analog saat yönünde ve tersinde dönüyor. Yani, 2mm falan ama büyük ihtimalle FIFA oynarken onu kullanmadan dolayı olmuştur. Oynanışa hiç bir zararı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bunu mu alayim yoksa xbox360 kablolu mu?

logitech chillstream bozuldu bugun tam da playofflara geciyodum 2k14te :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün itibari ile gamepadimde sorun var gaz ile fren karisik tuhaf seyler oluyor gaza basmiyor kalibrasyonda sorun var yada tam almiyor rt tusu ve lt tusunu ne yapacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 6 Aralık 2013; 4:50:05 >
  • arkadaşlar ben yön tuşlarını oyun içerisine girince kullanamıyorum. oyunda bunları kullanmak mümkün değil mi?
  • Arkadaşlar bu gamepadde bağlantı kopması sorunu oluyormuş, ama sorunsuz kullandığını söyleyenler de var. Son durum nedir? Alınabilir bir cihaz mı?
  • rodri kullanıcısına yanıt
    Nano alıcı ile gamepad arasına herhangi bir şey girmediği sürece kopma olmuyor fakat alıcıyı bilgisayarın arkasına takıp da oynamaya kalkarsanız tabi ki oluyor. Bunun için de uzatma kablosuyla beraber geliyor zaten. Eğer kablosuz gibi bir takıntınız yoksa veya bağlantı sorunları hakkında endişeleniyorsanız F510 modeline de gözatabilirsiniz.
  • Ben de almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silence34

Nano alıcı ile gamepad arasına herhangi bir şey girmediği sürece kopma olmuyor fakat alıcıyı bilgisayarın arkasına takıp da oynamaya kalkarsanız tabi ki oluyor. Bunun için de uzatma kablosuyla beraber geliyor zaten. Eğer kablosuz gibi bir takıntınız yoksa veya bağlantı sorunları hakkında endişeleniyorsanız F510 modeline de gözatabilirsiniz.

Kasanın ön kısmındaki usb portuna takmayı düşünüyorum. Bununla fps/tps oyunları da oynanabilir mi?
  • rodri kullanıcısına yanıt
    Oynanabilir tabi ki ama klavye fare keyfini vermez hiçbir zaman bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silence34 -- 14 Aralık 2013; 2:17:39 >
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.