Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Arkadaşlar Logitech'in kalitesi tartışılmaz bu bir gerçek..
    Garanti bakımından hiç kuşkum olmadan, 90 küsür lira vererek aldım.
    1 hafta içinde sol analog bozuldu garantiye verdim, sıfırı ile değiştirdiler.

Yeni gelen kol daha 2. gününde RT tuşu gevşedi bu seferde. LT'e kaymak gibi basarken, RT'e baskarken gıcırtı oluyor, sallanıyor.

Yani bu kolu fifa için kullananlar yandı. Sol analog ve RT tuşuna çok bastığınız için max. 3 ay ömrü var.
    (ben 1 haftayı tamamlayamadım sorunsuz daha orası ayrı)

Benim 1 seneyi aştı tuşlarda en ufak sıkıntı yok. Korkmamak lazım;)

Siz sanırım hiç fifa oynamadınız. Çünkü fifa'nın sürekli kullanmak zorunda olduğu tuşlar var, RT ve Sol analog..
    Günde bunu 7-8 saat kullandığım için (ne kadar narin kullansam da) bozuluyor işte. Şimdi versem garantiye eminim yenisi ile değişicekler, ona güvenim tam ama işte biraz kalitesiz olmuş.. sağlam olmamış demek daha doğru olur.

+1
    Ben 2 tane f710 ve birer tane de f510 ile f310 cope attim.Ben sadece fifa oynuyorum ama kol dayanmiyor.RB tusu 1 haftada icine gocuyor.Yon tuslari yamuluyo resmen paslar yamuk gidiyor.Baya zarara soktu bu logitech.Xbox kolu aldim bi de simdi onda da yon tuslari ile oynamak cok zor:(

Napalım hocam yapacak bir şey yok. Xbox'da dediğiniz gibi tuşları karmaşık.
    Şu kontrolland gibi dandik kollarlada oynanmıyor.
    Tek çare dualshock, o da program gerektiriyor.

• Xbox Controller en mantıklı tercih gibi gözüküyor. Çünkü çok sert F serisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de sorun cikiyor.
    Pes oynarken mesela analog tuslar yukari dogru basi tutuluyor gibi.akim secmek adamlari yonlendirmek sorun oluyor.
  • Arkadaşlar, bir şey sormak istiyorum:

Ben Pes oynarken hangi modda oynamalıyım? (Xinput ile DirectInput). Kola herhangi bir ayar yapmıyorum normalde. Normal PS gibi oynamak istiyorum.
    Farkı nedir bu modların?
  • PS4'te denedim. Hayır, çalışmıyor. Soracak olan olursa; F510 da çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeffstham

PS4'te denedim. Hayır, çalışmıyor. Soracak olan olursa; F510 da çalışmıyor.

Eyvallah hocam, sağol bilgilendirdiğin için.
  • Merhaba arkadaşlar.
    Bugün logitech f710 gamepad aldım fifa 14 oynamak için.. online oynarken start menüsüne girdiğimde imleç devamlı yukarı çıkıyo yani sanki devamlı yukarı basılı tutulmuş gibi oyunda herhangi bir sıkıntı yok ama menüde bazen böyle bir sıkıntısı var biraz bekleyip tuşara basınca düzeliyor sizce geri iade etmelimiyim değerli yorumlarınızı bekliyorum..
  • arkadaşlar denediğim bütün oyunlarda dpadin yapması gereken görevi sol analog , sol analogun yapması gerekeni dpad yapıyor. nasıl ayarlarız bunu?
  • Valla bende almayı düşünüyordum da,yorumları okuyunca tüm hevesim kaçtıKullanan arkadaşlar varsa bikaç tavsiye vere bilirse çok iyi olur.Ayrıca gamepad in fiyatı eskiye göre yükselmiş sanırsam.En ucuz fiyatı nerede bula bilirim acaba?
    Şimdiden hepinize teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatında bir artış yok.ben geçen sene 100 liraya almıştım.
    bence kesinlikle piyasanın en iyisi.elinle tutunca rahatlığı anlayacaksın.oyun tanıma gibi bir sorunu da yok.ayrıca ben de uzun süre fifa oynadım.hala hiçbir bozukluk yok.almanı tavsiye ederim.

• smhyprk kullanıcısına yanıt
    Oyun sürekli bir tuşu algılıyomuş gibi bir hata oluşuyosa aynısı ben de fifa 13'de oluyodu ve henüz bir çözümünü bulamadım.

• yani kolu iade etmeme yada garantiye göndermeme gerek yok öylemi?? az para vermedik sonuçta bende vatandan aldım 91 tl
  • acemiye yardım lütfen
    7 yaşında oğlum için aldın f710 oyun kolunu, bu kol ile internet ortamından oynayabileceği oyun varmıdır? veya internet ortamından indirip oynayabileceğimiz küçük oyunlar varmıdır ? yardım lütfen
  • can33tokat C kullanıcısına yanıt
    Valla internet ortamından indirip oynanır mı bilmem ama d&r gibi mağazalardan platform oyunu ala bilirsiniz oğlunuza.Çoğu platform oyunu bu kol ile uyumludur diye düşünüyorum.Örnegin Rayman adında güzel bir oyun mevcut.

• Bu ortada ki logitech yazılı düğmenin amacı nedir acaba söyler misiniz?
  • Beyler pc için orjinal xbox360 kolu mu yoksa bu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: d_e_h_a_406

Bu ortada ki logitech yazılı düğmenin amacı nedir acaba söyler misiniz?

Gamepad bir sure oynanmayınca, oyun açık iken kendini kapıyor. Sonra sen normal tuşlara basınca açılmıyor. O tuşa basarak açıyorsun. Ama normalde herhangi bir tuşa basman bile yeterli. Yani ben böyle anladım.

Aldığım üründe şu ana dek bir sorun çıkmadı ama sol analog, kullanılmaktan kendi çapında 5 mm kadar dönebiliyor. Bir sorun çıkarmıyor lakin garip geliyor tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Beyler pc için orjinal xbox360 kolu mu yoksa bu mu?

Tabiki orijinal xbox 360 kolu.. Arasındaki kalite farkı tartışılmaz bir gerçek. xbox 360 gamepad al kardeşim kesinlikle tavsiye ederim.
  • Sosisli Süt kullanıcısına yanıt
    Ben X tuşuna basarak açıyorum açılıyor.Pek bir espirisi kalmamış yani o tuşun o zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: d_e_h_a_406

Ben X tuşuna basarak açıyorum açılıyor.Pek bir espirisi kalmamış yani o tuşun o zaman :)

Yaani

Bu açılmıyor la diyip garantiye yollanmaya karşı ekstra bir önlemdir belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosisli Süt -- 14 Ocak 2014; 20:31:12 >
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.