Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar laptop uma f710 aldim fakat logitech mouse ve ayrica logitech klavye almak istiyorum. Ama set degil ayri ayri. Bunlari sadece tek Usb alicisindan kullanabilirmiyim ? Mesela F710 un kablosuz usb alicisini taktigimda hem klavyeyi hemde mouseyi ayni alicidan kullanabilirmiyim ? Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • F710 ları kullanamazsınız onlarda unflying özelliği yok sadece mouse ve klavyeyi kullanabilirsiniz unflying özelliği varsa tabi.
  • Beyler ben de almayı düşünüyorum ürünü de öyle yorumlar var ki emin olamadım.

Sırf fifa oynamak için alıcam bu kolu.Cidden çok mu sert kol
  • Cihaz garantisinin bitmesine 1 gün kala bozuldu bugün zor yetiştirdim garantiye:D RT bozuldu
  • Cihazi tavsiye ediyorum. steam ile basli basina uyum sergiliyor. Monster laptobum var sadece tv ye bagli olarak calisiyor baska hib bir isi yok monsterin uzerinde steam kurulu ve F710 ile monster notebookum mukemmel bir Konsola donustu. Reklam gibi oldu biraz ama affola.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun araştırmalar sonucu d&r dan 84.99a sipariş verdim yarın geliyor ürün umarım memnun kalırım... bu arada kargo dahil en uygun fiyat bu sanırım 130 liraya satan şaşırmışlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben memnun degilim cok tutukluk yapıyor gamepad.

• Yaklaşık iki senedir kullanıyorum.Yazılım olarak çok sorunlu bir gamepad.Windows 7de hiç sıkıntı olmadan otomatik olarak tanıyordu.Titreşim vs aktifti.Windows 8de yine tanıyordu ama titreşim tam aktif değildi.Windows 8.1'de ise tam bir facia.Kolu tam olarak tanımıyor.Titreşim yine yok.Olsa bile yer yer oluyor ve çok zayıf.Eskiden playstaiton 1'de oynadığım titreşimli oyunları düşününce bunun esamesi okunmaz.Bağlantı kopmaları da can sıkıcı.8.1de saniyelik bağlantı kopması oluyor.O an sinirle kolu duvara fırlatmadığıma dua ediyorum.Önceden oyun oynamak keyif verirken bunun yüzünden artık oyunlardan soğudum.

Ya adam gibi bir yazılım yapacaklar , usb alıcısını taktığında tam özellikleriyle birlikte pc tarafından tanınacak , bir yazılım yüklemeye gerek kalmayacak , titreşim gerektiği gibi olacak ya da yakın zamanda satıp elden çıkaracağım.Kozmetik olarak bir sıkıntı yok sağlam kol ama adam gibi kullanamadıktan sonra ne işe yarar.Ayrıca ben ps3 gamepadini bundan sonra kullanma şansı bulmuş ve hiç beğenmemiştim.Oyuncak gibi , yumuşacık ve zayıf geliyordu.Fakat alışınca f710 takoz gibi gelmeye başladı.Ağır ,sert ve ele ps3 kolu kadar iyi oturmuyor.Tamam ps3 kolu pek iyi bir gamepad değil ama ikisine de alışınca artısını eksisini görünce ben ps3 kolu diyorum.

Hele bir ps4 gamepadi var ki dillere destan.Hangi incelemeyi izleyip okuduysam övgüyle bahsediliyor.Adamlar bu sefer yapmış deniyor.xbox 360 gamepadinden bile iyi olduğu vurgulanıyor.Şahsen eğer pc ile uyumlu olursa ps4 gamepadi alırım ve yoluma bakarım.

Yeri gelmişken sorayım.PS4 gamepadi pclerde uyumlu olarak veya 3. parti bir yazılımla vs çalışıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 22 Ocak 2014; 13:59:59 >

• Merhaba,

Genelde yorumlar çok da memnun olmadığınızı gösteriyor ama aklımdaki sorular için sizlerden yardım istiyorum yine de mümkünse.

PC de sadece analog ile "PES 2013" oynamak için kullanacağım.

Daha önceden Logitech in yanılmıyor isem PS2 yada PS3 için olan bir serisini almıştım kablosuz ve 6 ay gibi bir zamanda 3 tane değiştirmişlerdi ki sonuncusunu kullanıcı hatası diyerek değiştirmek istemeselerde
    zorlayınca para iadesi almıştım.

Sebebi de içi sert metal dışı plastikten yapılan analog kol, fizik kanuna aykırı olmayan bir durumla zamanla aşınıp, sol analog bölüm bir müddet sonra kırılıyordu.

Logitech F710 için de böyle bir durum olabilir mi ?

Ve şu anda kullandığım yine Logitech mouse+klavye seti olan K520 inde nano kablosuz usb kullanması nedeni ile ÇAKIŞMA yapabilir mi ?

Alternatif tavsiye edebileceğiniz, XBox ın PC için kablosuz oyun kolu olabilir mi ve nereden alabilirim, İstanbul Anadolu yakası ? (Yazıcıoğlu işhanında vardır diye tahmin ediyorum)

D&R ın sanal mağazasında Logitech F710 u 84.99 TL ye kargo ücretsiz olarak buldum ama almakta tereddüt ediyorum, sizlerden cevap gelene kadar da almayacağım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla...

• evet en ucuz d&r'da 84.99tl.
    Mame Emulatör oyunlarında oynayabilen var mı arkadaşlar?
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    xbox for pc oyun kolu.benim bulabildiğim en ucuzu:Buradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal34

Bilgilendirmeniz için teşekkürler.

Siz buradan alıp şu anda aktif olarak kullanıyor musunuz ?

Sormamda ki amaç, aynı kutuyu farklı bir yerde buldum yine aynı fiyata ve telefonda görüştüğüm de açıkçası "alma abi, tavsiye etmem, her sattığımız iade etti, siteden kaldırmayı unuttuk" dedi bana konuştuğum kişi.
    Piyasada 130-140 TL altındaki fiyatlardaki tüm ürünler malesef sahte diye de ekledi.

Saygılarımla...

• bende bu gamepad dan 2 adet almayı düşünüyorum. Birçok inceleme videosunda ve yazılarında geneli çok memnun.

artık 10 20 tl lik gamepad'lere son...
  • Ürünü 1 ay önce aldım ve maalesef pişmanım.
    Tuşları kesinlikle sert tuşlar.
    Yönlendirme tuşları sanki biraz ufak yapılmış.
    Ve en nefret ettiğim L1 ve R1 tuşları kütük gibi ve acayip ses çıkartıyor. Gece evde arkadaşım uyuyamadı o derece. Böyle bir kol yap ve oradaki tuşlar hayvani bir ses çıkartsın.

SON OLARAK DA BU ÜRÜNÜ ÖVEN, ÖNEREN ARKADAŞLARI AÇIKÇASI KENDİMCE KINIYORUM. ÇÜNKÜ BİR GAMEPADDA BAKILACAK ÖNEMLİ BİR FAKTÖRDÜR YUKARIDAKİ 3 SORUN. NASIL BU BAŞKALARI İÇİN SORUN OLMAMIŞ ANLAMADIM.

Ürünü isteyene satabilirim. Kullanmak inanın zevk vermiyor bana. Ürün tertemiz sadece 2 kere 10 dklik PES 2013 oynandı. O Derece temiz ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: mrjudge

uzun araştırmalar sonucu d&r dan 84.99a sipariş verdim yarın geliyor ürün umarım memnun kalırım... bu arada kargo dahil en uygun fiyat bu sanırım 130 liraya satan şaşırmışlar var

bende orda o fiyata gördüm ama almakta tereddüt ettim... Gold'da 89.00 TL ve bu firmaya güvenim tam...

sana ulaştıktan sonra satıcı ve cihazın durumu ile ilgili güvenirliliği yazarsan bize de yardımcı olmuş olursun...

şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Sakın buradan almayın ben buradan aldım bana sahte xbox kolu gönderdiler, get ile aldığım için hemen farkedip geri gönderdim. Türkiye'de orjinal xbox for pc kolu bulmak zor. Ben elime alınca hangisinin gerçek hangisinin sahte olduğunu artık anlayabildiğim için yazıcıoğluna gittim teker teker bakıp sonunda bulup bir tane aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raynora -- 28 Ocak 2014; 14:46:39 >

• arkadaşlar f310'dan çok farkı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raynora

quote:

Sakın buradan almayın ben buradan aldım bana sahte xbox kolu gönderdiler, get ile aldığım için hemen farkedip geri gönderdim. Türkiye'de orjinal xbox for pc kolu bulmak zor. Ben elime alınca hangisinin gerçek hangisinin sahte olduğunu artık anlayabildiğim için yazıcıoğluna gittim teker teker bakıp sonunda bulup bir tane aldım.

Teknosa gibi yerlerde bol bol orijinal bulunuyor. 109 lira falandı en son.

• ben aradığım zaman pc için xbox kolu yoktu teknosada. o yüzden yazıcıoğluna gitmiştim, şimdi gelmesi hayırlı olmuş o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artuklu47

quote:

Orijinalden alıntı: mrjudge

uzun araştırmalar sonucu d&r dan 84.99a sipariş verdim yarın geliyor ürün umarım memnun kalırım... bu arada kargo dahil en uygun fiyat bu sanırım 130 liraya satan şaşırmışlar var

bende orda o fiyata gördüm ama almakta tereddüt ettim... Gold'da 89.00 TL ve bu firmaya güvenim tam...

sana ulaştıktan sonra satıcı ve cihazın durumu ile ilgili güvenirliliği yazarsan bize de yardımcı olmuş olursun...

şimdiden teşekkürler...

öncelikle d&r bana göre güvenilir bir site. Tek sıkıntısı sabırsız insanlara göre değil şöyle açıklayayım Ürün stoklarında olsa dahi size aynı gün kargo garantisi verilmiyor bunun da nedeni günlük kargo miktarının ciddi yoğunlukta olmasiymiş (tahminim kitap siparişinin çok Olması ) bunun dışında arkadaşlar paketi çok güzel yapmışlar ürün gayet muhafazalı biçimde elime ulaştı ve etiket fiyati 100tl indirimle 85e kargo dahil alıyorsunuz paket içerisinde cd çıkmadı ama zaten garanti belgesinde de kutu içeriğinde cd oldugu yazmıyor

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.