Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scyther44

Merhaba arkadaşlar , bende yakın zamanda Logitech F710 almayı düşünüyorum fakat hala alıp almama konusunda tereddütlerim var. F710'u alsam titreşim ve bağlantı yönünden tam olarak nasıl sizce alıp da çok sorun yaşamak istemiyorum Xbox360 PC gamepadi'ni alsam daha mı rahat ederim sizce tavsiyelerinizi bekliyorum ?

Hocam konuya pek bakmıyolar ama ben yanıtlıyayım. Ben aldım gayet güzel, ele oturuyor kullanımı rahat ağırlığı normal. RT LT tuşları biraz değişik geldi bana alışma meselesi.
    İlk kurulumu için CD çıkmıyor internetten driver indiriyosunuz neden böyle anlamadım. Fifa için ayarları ben bir türlü yapamadım. Biraz zor açıkçası ayarları. Ama yardımcı olurlar. Başka bir sorununu görmedim. Titreşimide güzel hissedilir.

• Arkadaşlar benim üründe sorun var ama Logitech Türkiye den mesaj atınca fatura olmadığı için garanti geçersiz diyorlar.

İngilizce yerinden destek istesem acaba fayda eder mi ?
  • Beyler bu gamepad'in sol analoğu nasıl? Daha önceki gamepadlerimde sol analop çatır gidiyordu. PES ve NBA oyunlarında baya sıkıntı oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu iyice boşlanmış, kullanan arkadaşlar Joystik'in keyfini sürüyorlar. Ben size yardımcı olmaya çalışayım bende 06.02.2014 tarihinde Teknosadan aldım.

@Mactavish
    Ne gibi bir sorun var hocam öncelikle onu yazarmısınız. Ürünü ne zaman ve nerden aldınız. Garanti belgesi yerine ürünü aldığınız marketin fişi varsa elinizde işinize yarar.
    İngilizce yerinden destek istemeniz birşey değiştirmeyecektir.

@Mr.ED
    Anolaglar gayet dayanıklı gözüküyor hocam sağ sol felan yaptımda güzel yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

Beyler bu gamepad'in sol analoğu nasıl? Daha önceki gamepadlerimde sol analop çatır gidiyordu. PES ve NBA oyunlarında baya sıkıntı oluyor.

Ben Fifa'da kullanıyorum baya kullanışlı şu ana kadar hiç sorun çıkmadı.
  • d&r'den sipariş ettim 85 TL ye 1 haftada anca kargoya verdi ama sitesinde ''hemen kargo' sözü vermiyor zaten... 1-5 gün içinde kargolanır diyor.
    Cihaz yarın elimde olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artuklu47 -- 11 Şubat 2014; 10:05:11 >
  • Beyler aldığıma o kadar pişmanım ki anlatamam. Fifa, pes oynuyorum neden bilmiyorum PS3 Tarzı joystiklere alıştığım için mi bilmiyorum ama adamı bir türlü düzgün yönlendiremiyorum. Yani ok tuşlarıyla adamı kontrol ediyorum pas atarken adamla koşarken düz çizgide dümdüz koşmayı beceremedim bir türlü ya aşağıya ya yukarıya çapraza doğru haraket ediyor. Paslar deseniz alt çapraza basıyorum mesela bi bakıyorum pas tam alttaki adama gitmiş. Joystik mi bozuk ben mi basamıyorum anlamadım gitti. Böyle bi alışma sorunu yaşayan var mı aramızda?

Birde PS3 tarzı Wireless Joystik istiyorum PC için var mı ona benzer bir ürün, eğer varsa kaliteli bişey F710'u geri vermeyi düşünüyorum
    Şundan istiyorum işte PC İçin olacak, kablosuz birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 9 Şubat 2014; 0:43:19 >

• Bu koldan aynı anda 2 tane bağlasak pc.ye sıkıntı olmuyor değil mi?
  • Ben de teknosadan 99TL'ye aldım gayet memnunum ancak Euro Truck Simulator 2'de titreşim geribildirim alamıyorum, ne denediysem olmadı, aynı sorunu yaşayan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stranger in the Night

Ben de teknosadan 99TL'ye aldım gayet memnunum ancak Euro Truck Simulator 2'de titreşim geribildirim alamıyorum, ne denediysem olmadı, aynı sorunu yaşayan oldu mu?

Bendede Fifa 14'te top direkten dönünce felan titreşim alamıyorum. Sorun nedir anlamadım Arkadaşlar konuya bi bakın bi el atın
  • @KacaK35
    Lütfen genelleme yapmayalım,konu boşlanmış diye (en azından benim adıma)
    Arkadaşlar ürün geldiğinden itibaren daha detaylı bilgi vermek adına ürünü kullanıp, geç bilgi vermek istedim;

1-)Tuşları gayet hassas ve beni LB-RB tuşları rahatsız etmedi(Bazı arkadaşlar çıkardığı sesden muzdarip)Özellikle arkadaki RT-LT tuşları araba yarıışı ve akiyon oyunlarında arabayı yahut insanı v.b. kademeli olarak hızlandırıyor.Analog ve d pad tuşları hakkında şu an olumsuz bir şey yok,gayet güzel ve sorunsuz.

2-)Tepkime hızı benim daha önceki kullandığım snopy kablolu pad'den daha hızlı.

3-)Driver cd'si kutuda gelmiyor.Nano alıcıyı takar takmaz driverları yüklüyor.(x ve d switchlerini açınca her ikisinin driverlarını ayrı yüklüyor)

4-)Kutudan 2 adet AA Duracell pil,nano alıcı, usb uzatma kablosu ve kullanma kılavuzu ile geliyor.

5-)Ürünü alıp kullanmaya başlıyalı 2 haftayı geçerken günlük 2 saat ortalama çalışması ile diğer kalan zamanlar da pilleri (2x1600mAh Varta Şarjlı Pil) çıkarmadan stand by konumunda durduğu halde halen aynı pillerle (bugünkü pil ölçümlerime göre yarı seviyeye inmiş)kullanmakta olup enerji tüketimi oldukça makul seviyede.(titreşim az kullanıldı)

6-)Emülatör oyunları için merak eden varsa >D< switch'i işinize çok yarıyor ve benim oynadığım Mame Emülatör oyunlarında hiç bir sıkıntı yaratmadı.(Benim öncelikli F710'u alma sebeplerimden biri emülatör oyunlarında sıkıntı yaratmaması,bu yüzden dikkat çektim.Çünkü konuyu başdan sona dolaşdım emülatör oyunlarında ki performansı için ve soru yönelttiğim halde cevaplayan olmadı)

7-)Son olarak da ergonomik yapısı,kavuçuğa benzer kavrama noktaları,hiç rahatsız etmeyen ağırlığı ,makul fiyatı ve logitech'in ürününe garanti açısından tam desteği (konuda ki arkadaşlardan aldığım genel izlenimim)ile alınabilecek kablosuz game pad ve f/p ürünü.

• Hocam ben daha bugün aldım cihazı. Yalnız bir sorunum var.. Pes 2014 oynuyorum. Kol takılı değilken hiç bir problem yok. Ama takılı olduğunda belirli bir süre geçince kasma yapıyor. Windows 8.1 kullanıyorum.. Bir yardım etseniz?
  • cihazı bugun aldım.laptop direk tanıdı,titreşim falan herşey çalışıyor yanlız tek sorun fifa14 oynarken titreşimin kendi kafasına göre takılması.şöyle söyliyim ilk maçımda titreşim vardı.direkten dönen toplarda falan titriyordu.yanlız sonra ultimate team e giridim.yine diregi vurdum hem de bir kaç kere.bu sefer titreme yoktu.bunu bi düzene sokmanın yolu varmıdır ? onun dışında gayet memnunum önerebilirim herkese.son olarak merak ettigim bişey var cihazı kapatabiliyormuyuz ? yani usb laptop'da takılı kalsa ve laptopu kapatsam,cihaz kendiliginden mi kapanıyor yoksa logitech tuşuna falan mı basmam lazım ?
  • Fifada titremiyor bu kol nasıl yapıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Black-

Fifada titremiyor bu kol nasıl yapıcaz

Bende ultime team de , transfer markette oyuncu almaya calisirken , satisin son 5 saniyesinde titriyor. Normal mac yaparken direklerde arada bir titriyor ama online ve ultimate team mac icinde hic titremiyor. Onu bi stabil hale getiremedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 14'te D-input modunda oynuyorum ve top direkten döndüğünde falan titriyor onun dışında gol atınca ya da yeyince de titremesini isterdim...

ETS 2 den şikayetim yok... Onu da D-input modunda oynuyorum... Çarptığımda ya da hız limitini aştığımda titremeler oluyor :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artuklu47 -- 21 Şubat 2014; 20:13:42 >
  • Arkadaşlar 'Logitech Wireless Gamepad F710' kolu 10 gün önce aldım. Mesela Fifa 14 oynarken koşma tuşuyla birlikte sağa yada sola bastığımda çapraza doğru koşuyor.(topu sürerken ve top rakipteyken) Koldamı sorun var acaba çözemedim kolu bi başka aynı kolla değiştirirlermi? ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamifurk -- 26 Mart 2014; 13:10:42 >
  • pili bitmeye yakın ışık yanıp söner ve titreşim çalışmaz.
  • hort
    benim gamepadimın %50'si çalışmıyor kolun sol tarafı çalışırken sağ tarafı tetikler ve tuşlar çalışmıyor nedeni nedir ?
  • Beyler ben de dün aldım ama oyuna girdiğimde bazı tuşlar basmıyor, bazen karakter kendi kendine yürüyor gidiyor, ve hiç bir tuş çalışmıyor kendi kendine mouse ve klavyeye geçiş yapıyor yani bir level ı düzgün oynayabildim sürekli cozutuyor. Benim de aklım x360 kontrolcüsünde kaldı vatandan dün aldım gitsem arızalı desem direk değiştiriyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Benim bu logitechten ağzım pahalı bir mouse unu alarak feci şekilde yanmıştı, kenarlarında kulandıkları uymuşak plastik sıcakta eridi gitti resmen elime bulaşıuyordu bunda da aynı malzemeyi kullanmışlar gibi geldi. Cbox 360 ın kolu kendi rüştünü ispat etmiş bir kol fakat merak ettiğim pc de sorunsuz kullanabiliyor muyuz.
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.