Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu gamepadi tanıtamayanlar için videolu veya resimli bir acıklama yapmayı planlıyorum ilk baslarda bende tanıtamıyordum şimdi ise cocuk oyuncagı oldu.Yarın inşallah hazırlayıp sunarım.
  • bende almayı düşünüyorum. teknosadan bir bakayım gidip.
  • Ps3 de calisiyomu f710 ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cevap verebilecekmi varmı kafayı yemek üzreyim ps3 de çalışmıyor bu kol. dünyanın en dadik gamepadleri çalışıyor 7 10 ps3 de çalışmıyor
  • Yarış tarzı simülasyon tarzı oyunlarda oynarken 'RT' tuşu tam tepki vermiyor iyice bastırmak lazım öylede uzun süre tuutlmaz çok sert basmak gerektiriyor. Bu sorun garantilik mi ? yaşayan var mı ? bu sorunu.
  • gamepadin sağ tarafı felçli nasıl tamir edebilirim bunu (felçten kastım rt rb xbay sağ analog start çalışmıyor sol taraftaki butonlar çalışıyor)
  • alalı baya uzun zaman oldu... genelde ETS 2 ve Fifa oyunlarını oynuyorum... çok kullanışlı ve dayanıklı. tavsiye ederim.
  • Sorunsuz çalışıyordu ama bi gün farkettim mode ışığı yanıp sönmeye başlamış. Kol artık titrememeye başladı. Sorun ne olabilir pili falan mı bitiyor acaba yoksa başka bi sorun mu var çözemedim
  • pili bitiyor..
  • Bağlantı problemi yaşıyorum.Biri bana yardım etsin lütfen !!!
  • Arkadaslar gri olan bu modelden bendede var fakat bir turlu dolphin emulator 3 vede 4 vers. Da gamepadimi kullanamiyorum sebebi cozumu nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield 3 de neden çalışmıyor ?
  • usb alıcıyı kaybettim ne yapabilirim beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BMW-

Yarış tarzı simülasyon tarzı oyunlarda oynarken 'RT' tuşu tam tepki vermiyor iyice bastırmak lazım öylede uzun süre tuutlmaz çok sert basmak gerektiriyor. Bu sorun garantilik mi ? yaşayan var mı ? bu sorunu.

Kullanıcılar, bu soruna cevap veremiyorlar mı ?

Daha anlaşılır bi şekilde şöyle göstere bilirim.

Bu sorun garantilik mi ? yapılmadı taktirde yenisini talep edersem ne cevap alırım ? malı alalı 1 sene olmadı kulanmadan böyle bozulacagını bilseydim hiç para veremzdim.

• arkadaşlar ben cumartesi lys den sonra vatandan almayı düşünyorum nba pes vs oynuyacagım istiyorum ki uzun ömürlü olsun 20 liralık kolları epey eskittik sizce tatmin eder mi sağlam mıdır yıllar boyu gider mi ne dersiniz ?
  • Arkadaşlar merhaba.Hepsiburada dan ürünü almak istiyorum.Pil olarak 18 tane duracell mi tercih etmeliyim yoksa 2 tane şarjlı pil mi?Şarj aletim var.Şarjlı tercih edersem kaç mhz?

http://www.hepsiburada.com/liste/philips-r6b2a270-aa-2700-mah-sarj-edilebilir-2li-kalem-pil/productDetails.aspx?productId=ofisphr6b2a270&categoryId=60002789&SKU=OFISPHR6B2A270

http://www.hepsiburada.com/liste/duracell-alkalin-aa-kalem-pil-135-18li-paket/productDetails.aspx?productId=ofisdur0500&categoryId=60002789&SKU=OFISDUR0500

Acil cevap bekliyorum.Teşekkürler.

• Gerek kalmadı arkadaşlar.F710+18 li duracell pili 25tl woops indirimiyle kargo dahil 82tl ye aldım.Yoğun kullanmıyorum totalde 20 pil olucak.Beni 5 seneye kadar idare eder diye düşünüyorum.Almayı düşünen arkadaşlar bu kombinasyonu ay sonuna kadar 82tl ye alabilir.
  • hocam link verir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver1 -- 7 Temmuz 2014; 11:39:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

hocam link verir misin?

Woops kampanyası 30 hazirana kadardı maalesef ayrıca 80tl olan F710 da 100tl ye çıkmış hb da

http://www.hepsiburada.com/liste/logitech-f710-wireless-gamepad-940-000142/productDetails.aspx?productId=oyunlogf710&categoryId=33000240&SKU=OYUNLOGF710

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mk4Ever. -- 7 Temmuz 2014; 14:21:49 >

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.