Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu gamepad i almayı düşünüyorum ama bir sorum olacak

Windows XP'de çalışır mı bu gamepad? Deneyen var mı? Çünkü kendi sitesinden baktığımda windows XP yazısını göremedim en son vista yazıyordu.
  • Arkadaşlar elimde bir adet sıfır, kutusundan hiç açılmamış F710 bulunmakta.
    Garantisi yoktur fakat ürün sıfırdır, yeni üretimdir. Neden garantisi yok diye soracak olursanız eski gamepad'im bozulduğu için Logitech özür niyetine yolladı garanti belgesi falan yok ürün açılmamış, logitech'den geldiği gibi vereceğim.

Niye satıyorsun diyende olacaktır, ara sırada olsa bağlantı kopmaları windows 8.1'de oluyor ve online oyun oynadığım için can sıkıcı durumda. Windows xp, 7 ve 8 de sorun yok 8.1'de böyle. Ben bunu satıp F510 kablolu modelini ya da xbox 360 common controller alacağım.

Fiyat 75 TL.

• quote:

Orijinalden alıntı: Motta.

merhabalar tekrar bir soruyla daha karşınızdayım gamepad alıcısını yaklaşık 6.5 m uzunluğundaki usb uzatma kablosuna bağlayıp kullansam herhangi bir performans kaybı yaşarmıyım acaba ?

sıkıntı olmaz bence ama nasıl bir monitörde kullanacaksınız merak ettim 5-6 metre geriden :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

quote:

merhabalar tekrar bir soruyla daha karşınızdayım gamepad alıcısını yaklaşık 6.5 m uzunluğundaki usb uzatma kablosuna bağlayıp kullansam herhangi bir performans kaybı yaşarmıyım acaba ?

sıkıntı olmaz bence ama nasıl bir monitörde kullanacaksınız merak ettim 5-6 metre geriden :D

Hocam televizyonda kullaniyorum 50 inc ekran

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

quote:

Hocam televizyonda kullaniyorum 50 inc ekran

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kol beni deli etti arkadaşlar, profilerden ayar yaptıktan sonra D modunda oyuna giriyorum kamera dönmeye başlıyor
    sağa döndürdüysem kamerayı o yönde komut vermeye devam ediyor bunun çözümü varmı ?
  • Bağlantı kopma sorunu yaşıyorum.. Windows 7 kullanıyorum.Joystick pc de tam adıyla tanımlı.Hiçbi problemi yok.Ama oyun içinde bi anda kopmalar başlıyor.Mode ışığı yanıp sönüyor.Titreme vs problemide yok.Yok mu tavsiye verecek
  • gio88 kullanıcısına yanıt
    ben 2 tane almıştım 2 sindede bahsettiğin problemi yaşadım, baktım çözümü yok gibi geri verdim
  • gio88 kullanıcısına yanıt
    Alıcı gamepadi direkt görüyor değil mi? Arada engel olduğunda bende de sorun oluyor. Ama uzatma kablosuyla gamepadin dibine kadar alıcıyı getirince sıkıntı kalmıyor.
  • şu game padi aldığıma alacağıma pişman oldum, ps4 almadım pc de oyun oynarım diye, ilk sorunum hayvan gibi amfili kuleli sinema sistemi döşemiştim 3000 tl ödeyip bu sistem pc ye bağlanamıyormuş zaten bu sorun yetti aslında, game pad alayım dedim alıcının dibinde oynuyorum yani araya girse girse en fala dizim falan giriyordur sürekli bağlantı kopması tuşların çalışmaması ve kendi kendine bazı tuşlara basılı kalması bir oyuncu için kesinlikle alttan alınacak sorunlar değil. Pc pc diyip duruyoruzda şu logitechten 2. kez dilim yandı dünyanın parasına mouse almıştım resmen rezaletti. Zaten sunun surasında zaman bulup haftada 2 saat oyun oynuyorum onuda boyle seylerle sınır harbıne donusturemem alıcam bı ps4 no problem.
  • Cgartiz C kullanıcısına yanıt
    Hocam bende büyük umutlarla almıştım ve dandik tuş kalitesi ve arada bir olan kopma sorunları yüzünden soğudum. Ardından xbox controller aldım ciddi anlamda f710 ona verdiğim paraya acıdım.
  • Ya beyler benim problemim şu ben oyunlarda yürümeyi analog ile kullanmak istiyorum ancak bu kolda sıkıntı şu yürümeyi tuşlara ayarlıyor çoğu oyun.Fifada problem olmuyor ancak Middle Earth ile Saints Row'da olmadı bir türlü.Oyun içindende değişmiyor.Hem X'de Hem D'de aynı.
  • Mode tuşuna basıp analogla d-padin yerini değiştirmeyi denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Mode tuşuna basıp analogla d-padin yerini değiştirmeyi denediniz mi?

Nasıl oluyor hocam o iş?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamepadin üzerinde mode tuşu var. Ona bastığınızda dpadle analog görevleri değişiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Gamepadin üzerinde mode tuşu var. Ona bastığınızda dpadle analog görevleri değişiyorlar.

Bende niye değişmiyor diyorum.Sağolun hocam noobluğuma denk gelmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

Hocam bende büyük umutlarla almıştım ve dandik tuş kalitesi ve arada bir olan kopma sorunları yüzünden soğudum. Ardından xbox controller aldım ciddi anlamda f710 ona verdiğim paraya acıdım.

Dostum ben de bin pişman oldum artık pc ye oyun için yatırım yok. Yani sadece bir game pad alayım diyorum en iyisi hangisiyse onu alayım koskoca İzmir de en iyisi bu işte ben aradım xbox360 kontrolcüsünü yoktu oslaydı onu alacaktım, dediğin gibi malzeme kalitesi kötü hele online oynuyorum tuş sağa basılı kalıyor benim adam dönüyor olduğu yerde al kır o an o derece :)
  • Cgartiz C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de İzmir'deyim zamanında Bornova Gold'da vardı. Kırmızı kutulu pc set olarak satılan model. Ben internetten sipariş verdim. Çakma falan olabilir deseler de. Eğer aldığım ürün çakma olsa bile kalitesi F710'dan daha iyi
  • Logitech F710'u XBOX 360 ta kullanma imkanımız var mı ? yoksa bu X Modu sadece kolun PC de xbox 360 gibi işlem görmesini mi sağlıyor ?
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.