Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pille mi çalışıyor pili çabukmu bitiyor gta v gibi çıkacak oyunlara uyarmı bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kollardan bende iki tane var çok memnunum. Pc de kesintisiz kullanıyorum. Bi ara PS3 de bile kullandım.

Şimdi sorum şu Xbox One almayı düşünüyorum. Acaba Xbox One da çalışır mı bu kollar? Bilen araştıran?
  • quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

Pille mi çalışıyor pili çabukmu bitiyor gta v gibi çıkacak oyunlara uyarmı bilgilendirirseniz sevinirim

iki adet kalem pille çalışıyor eğer kaliteli marka bir pil takarsanız en az üç ay kullanırsızın ki kullanım süresine göre çok daha uzun olabiliyor. pc deki tüm oyunlara uyumlu oluyor, xbox 360 ve ps3 dede çalıştığını öğrendim. açıkçası mükemmel bir gamepad sadece iki günlek el alışkanlığı süresi var. diğer gamepadlerin sanırım tümüne göre biraz daha ağır ancak el alışınca süper kullanıma sahip ve terleme yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

quote:

Pille mi çalışıyor pili çabukmu bitiyor gta v gibi çıkacak oyunlara uyarmı bilgilendirirseniz sevinirim

iki adet kalem pille çalışıyor eğer kaliteli marka bir pil takarsanız en az üç ay kullanırsızın ki kullanım süresine göre çok daha uzun olabiliyor. pc deki tüm oyunlara uyumlu oluyor, xbox 360 ve ps3 dede çalıştığını öğrendim. açıkçası mükemmel bir gamepad sadece iki günlek el alışkanlığı süresi var. diğer gamepadlerin sanırım tümüne göre biraz daha ağır ancak el alışınca süper kullanıma sahip ve terleme yapmıyor.

PS3 de;

Pes 14 de çalıştı Fifa 14 çalışmadı.

Sonra PS3'e güncelleme geldi en son versiyon da kolları taktık ama çalışmadı. Ufak detaylar ama deneyimlediğim için biliyorum.

Ben şimdi Xbox One 'da çalışır mı diye araştırıyorum ama cevap bulamadım açıkçası. Ancak deneyen birileri olmalı ki net olsun cevap.

• quote:

quote:

Sağolun

• delioflu kullanıcısına yanıt
    Hocam X ve D modları var gamepad altında sanırım onlardan X e getirip konsolda ilk kol olarak açtığınızda muhtemelen çalışacaktır genelde konsollarda böyle yaptıklarını okumuştum. sanırım yine bu konunun daha önceki sayfalarındaydı.
  • quote:

Hocam X ve D modları var gamepad altında sanırım onlardan X e getirip konsolda ilk kol olarak açtığınızda muhtemelen çalışacaktır genelde konsollarda böyle yaptıklarını okumuştum. sanırım yine bu konunun daha önceki sayfalarındaydı.

Hangi konsol için diyorsun bunu?

PS3 içinse denedim hiç bir şekilde olmadı.

Xbox One almadım daha almayı düşünüyorum. Lakin kollar çalışırsa ikinci kol almamak benim için çok iyi olurdu. O yüzden araştırma yapıyorum.
  • 1 yıl kullandım çok memnundum ama şuan aldığıma pişman oldum 15-20 tl ye aldığım gamepadlerde 1 yıl gidiyodu şu anki sorunum rt tuşu yla ilgili 2 hafta önce hiç basmıyodu şimdi ise lt tuşyla birlikte sürekli olarak basılıyor ama tek başına rt tutşu çok kısa basılı kalıyo gidiyo sonra yine geliyo fifa 15 oynarken ise sürekli basılı kalıyo ve oyun oynanmıyo bu sorun çözülürmü yoksa çöpe mi gamepad
  • pandoras35 kullanıcısına yanıt
    Benim önceki gamepad da rb tuşu basmıyordu benzer sorunlar yapıyordu. açtım içini ki açarken dikkat et tuşlar vs. bir kaç parçaya vs. ayrılıyor ters vaziyette açıp takman lazım. rb tuşunun ufacık bi destek plastiği parça halinde kırılıp tuşun arasına girip engel olduğunu gördüm. onu çıkartınca sorun ortadan kalkmıştı belki benzer bir sorun olmuştur. sizde açıp bir bakın elinizden geliyorsa, dikkatli açarsanız kolay kapatırsınız
  • blawer_s B kullanıcısına yanıt
    lt tuşuna basınca rt tuşunu istedğim gib kontrol edebiliyorum gibi tam olarak olmasada ikisi aynı anda çalşıyo ne saçma şeyler oluyo çözemedim kafayı yicem içini açsam kolu sağıtırım diye korkuyorum logitechin herşeyi böle sorun çıkarıyo bi zman sonra içini açmadan çözmenin yolu yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandoras35

lt tuşuna basınca rt tuşunu istedğim gib kontrol edebiliyorum gibi tam olarak olmasada ikisi aynı anda çalşıyo ne saçma şeyler oluyo çözemedim kafayı yicem içini açsam kolu sağıtırım diye korkuyorum logitechin herşeyi böle sorun çıkarıyo bi zman sonra içini açmadan çözmenin yolu yokmu

Hocam hangi ilde yaşıyorsunuz bilmiyorum ancak konsol tamircileri muhtemelen bu işi basit bir şekilde hallederler. genelde gamepad tamiride yapıyorlar çünkü etrafınızda bir araştırın isterseniz güzelim gamepad çöp olup fazla masraf çıkartmasın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pandoras35

Hocam hangi ilde yaşıyorsunuz bilmiyorum ancak konsol tamircileri muhtemelen bu işi basit bir şekilde hallederler. genelde gamepad tamiride yapıyorlar çünkü etrafınızda bir araştırın isterseniz güzelim gamepad çöp olup fazla masraf çıkartmasın

Izmirde yasıyorum etrafta konsol tamircisi yok bugün logitechi arıyım bi onlar ne dicek

• yeni kanun gereği, faturaya ihtiyacınız yok. satıcı garanti belgesini doldurmak zorunda. doldurmuyorsa , faturanız olsun olmasın, sorumluluk satıcıda.
    servise gidin, ürünü verin, kendileri baksınlar çaresine. fatura lazım ya da garanti belgesi boş derlerse, bu satıcının ve/veya yeniden satıcının (perakendeci) sorumluluğu deyip işin içinden çıkabilirsiniz.

durumu kabul etmiyorlarsa, sabredebilirseniz, tüketici hakem heyetine durumu anlatın. 3 ayda falan çözülür.
    sabredemiyorsanız, parasıyla yaptıracaksınız muhtemelen :)
  • Arkadaslar merhaba. Bende bir adet f710 var. Yaklasik 1,5 senedir kullaniyordum ve cok memnundum fakat ustteki sol yon tusu bozuldu. Analoga da alisamadim bi turlu. Garanti belgemi falan kaybettim. Nereye tamir ettirebilirim bunu? Ya da f310 alsam 710'dan aldigim performansi alir miyim?

Not. Sadece fifa oynuyorum bu arada. Sol yon tusu haricinde tas gibi gamepad.

• benim fifa da sol rt tuşuna sol orta parmagım ile basmadıgım için sol orta parmagım aşagıda kalıyor ve acayip agrıyor. Siz nasıl basıyorsunuz
  • yarış oyunları ve braid falan oynanıyor. başka ne var oynanabilecek spor haricinde
    askere giderken düştü elime. bir iki hafta oynar giderim de ne oynanır bununla
  • Win 8.1de sorun yaşayan var mı? Most Wanted 2 için almayı düşünüyorumda
  • Win 8.1 i bilmemde gamepadle most wanted oynamak acayip zevkli oluyor. Yalnız gaz fren tuşu biraz sert uzun süreli oynandığında parmakları yoruyor.
  • Bunları duyduktan sonra dayanamadım n11'den aldım Win 8.1 için en kısa zamanda dönüş yaparım.
  • elimde 2 adet f710 var. bir tanesinin tuşları diğerine göre oldukça sert ve de sanıyorum temassızlık var. oyun oynarken tuşun algılaması için epey bir sert basmam gerekiyor. bu da kısa süreli oynansa da elde ağrılara neden oluyor. yanlış hatırlamıyorsam ürünün garantisi bitti. iki joystick'i de vatan bilgisayar'dan almıştım. ürünle ilgili bu sorun için ürünü nereye göndermem gerekiyor ve ne kadar masraf çıkar?

bilgisi olan var mıdır? yardımlarınızı rica ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.