Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oyundayken kontrol ayarlarına gir. orada klasik ve alternatif var. oradan istediginize uygun 2 seçenekten birisini ayarlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtoztkn -- 10 Aralık 2014; 20:13:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carleon92

Ben bu gamepad'i yeni aldım, şuanda need for speed rivals'de kullanıyorum sorunsuz gayet uyumlu çalıştı.

hocam windows 8.1 pro da çalışır mı sizce??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismet8018

quote:

Ben bu gamepad'i yeni aldım, şuanda need for speed rivals'de kullanıyorum sorunsuz gayet uyumlu çalıştı.

sorunsuz çalışır hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ismet8018

quote:

sorunsuz çalışır hocam

çok teşekkürler ,siparişi verdik bakalım
  • Beyler bende alıcam oyunlarda uyum sorunu çok çıkıyormu lütfen yardım edin ilerlemeli aksiyon oyunları vs kol destekleyen tüm oyunlarda oynıcam çünkü ps2 ile büyüdüğüm için pc çok zevk vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GG Milk

Beyler bende alıcam oyunlarda uyum sorunu çok çıkıyormu lütfen yardım edin ilerlemeli aksiyon oyunları vs kol destekleyen tüm oyunlarda oynıcam çünkü ps2 ile büyüdüğüm için pc çok zevk vermiyor

Dostum bir sürü oyun bitirdim bununla. Gamepad destekleyen her oyunda sorunsuz çalıştı. Pili de çok uzun gidiyor tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrollo Lucilfer -- 11 Ocak 2015; 15:50:15 >
  • Dün gold'dan aldım lanet olsun ya.
    İlk önce içinden kurulum cd'si çıkmadı. Cd için yer var ama orası boş.
    Sonra fifa oynayım dedim ve tuşlarda hem geçikme var hem de menüde falan rt lt tuşları basılı kalıyor. Bi kere basmama rağmen 10 kere basmışım gibi etki ediyor.
    Daha yeni aldım, yarın bi gold'a götürücem. Daha alalı bir gün oldu yeni ürünle değiştirme inkanım var mı? Garantiye verip bi de 30 gün beklemek istemiyorum açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rioxis -- 18 Ocak 2015; 9:56:58 >
  • Arkadaşlar, ben F710'dan 2 adet almıştım 2-3 sene önce... PES olsun, Mortal Kombat olsun, Portal olsun, Dirt olsun, Trine olsun hemen hemen her türde oyunu oynadım ve en ufak bir sorun yaşamadım. Ne tanımama sorunu oldu, ne çalışmama sorunu oldu... Bağlantı kopmaları alıcı ile aradaki mesafe 3-4 metreyi geçtikten sonra pilin durumuna göre oluyor. Fakat alıcı ile arasında bağlantıyı kesecek bir araç yoksa 3-4 metreden sorunsuz oynanıyor.

Sürücüyü CD'den yüklemedim... CD var mıydı yok muydu hatırlamıyorum bile... Sanırım yoktu... Kendim Xbox 360 kolu olarak tanıttım. X modunda duruyor sürekli... Diğer türlü ayarları tek tek yapmamız gerekiyor. Windows 8.1 kullanıyorum. Alıcılar kasanın ön tarafındaki USB 3.0 portlarına bağlı. Alıcı ile bulunduğum yer ortalama 3 metre...

Burada bu kadar sorun yaşayan olması şaşırtıcı...
  • Bende de F710 var ancak bu 1-2 gündür LT tuşuna basınca RT tuşuna da basmış oluyor ama RT tuşuna basınca LT tuşunda bir hareketlilik olmuyor.

Garantisi nerededir ve garantisi bitti ne kadar ücret çıkartırlar?
  • yerler yardım ürünü yeni aldım driver kudurm windows güncel
    sistem imzamda var bi sıkıntısı yok ama joitick takılıyor

özellikler kısmından biriyorum herhalgi bi tuşa hızlı hızlı basıyom tepkime berbat

bazen basılı tutuyor (mekanik değil) bazen hiç basmıyor
    joistickte bi sıkıntı yok gibi ne yapmam gerekiyor.

hal böyle olunca oyun keyfi denen bisey kalmadı lütfen yardım yoksa atı kıracam bunu

• burda bi yazı denilenleri yapayım mı
  • Arkadaşlar Hitman: Absolution oyununda f710 gamepad de RB tuşuna bastığımda algılamıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz geri kalan tuşlarda bir sıkıntı yok?
  • joystick'in pil kapağı kayboldu. nereden nasıl bulabilirim? yedek parça desteği var mıdır acaba?
  • beyler RB ile Kare tuşu sert basmaz isem algılamıyor birde soldaki down tuşu sertliğini kaybetti basınca 10 tl lik gamepad hissi veriyor bunu nerede yaptırabilirim logiteche yollasam kaç liraya yaparlar ?
  • 2 güne bende alıyorum arkadaşlar sizden oyun önerisi isteyeceğim. İlk başta sadece fifa ve nba2k oynamak için alıcam diyordum fakat bu kadar para veripte bu kadar iyisini almışken bunlarla sınırlı kalmak istemedim nacizane önerilerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

beyler RB ile Kare tuşu sert basmaz isem algılamıyor birde soldaki down tuşu sertliğini kaybetti basınca 10 tl lik gamepad hissi veriyor bunu nerede yaptırabilirim logiteche yollasam kaç liraya yaparlar ?

garanti yoksa görmeden bi fiyat veremezler kanımca
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRCTYLN

2 güne bende alıyorum arkadaşlar sizden oyun önerisi isteyeceğim. İlk başta sadece fifa ve nba2k oynamak için alıcam diyordum fakat bu kadar para veripte bu kadar iyisini almışken bunlarla sınırlı kalmak istemedim nacizane önerilerinizi bekliyorum

beyler yok mu öneri
  • Pc de; mortal kombat mukemmel oynaniyor. Fifa ve pes seriside ayni sekilde. Dirt 3 oynadim superdi f710 uyumu titresim falan.
    Ets 2 bile oynadim kisa bir süre. G27 oldugundan bi daha da f710 ile ets 2 oynamadim. Samsung s3 e f710u otg kablo ile baglayip fifa 15 ve asphalt 8 oynuyorum super
  • MRCTYLN kullanıcısına yanıt
    Size oyun onerisinde bulumdum yukardaki yorumda gorebilirsiniz. Ozellikle dirt 3 deki titresim mukemmel. Hele ki kavislerden ziplayonca aracin yere küt diye vurusunu cok guzel hissettiriyor
  • **EmreBOZKURT** kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.