Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben pille birlike bir kampanya var gibi düşündüm de,
    yanına ekstradan aldınız siz.
    kolun fiyat gene 80 tl civarı, piller bedava gelmiş size
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

ben pille birlike bir kampanya var gibi düşündüm de,
    yanına ekstradan aldınız siz.
    kolun fiyat gene 80 tl civarı, piller bedava gelmiş size

Aynen öyle oldu hocam 100 ü geçmesi için ihtiyaç da olan pil aldım yanında.Belki şarjlı düşünülebilirdi ancak performans azalması vs olduğu için bu şekilde tercih ettim.Nasılsa uzun süre götüreceğini düşünüyorum.
  • Yarın siparişi vereceğim bakalım...
  • Merhaba bu gamepadi 95 liraya media marktten almayı düşünüyorum. Windows 7 64 bit kullanıyorum çalışmama durumu olurmu? Titreşimin çalışmadığı oyunlar varmı (yeni oyunlardan)? Alıntılarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamepad'imin RT tusu bozuldu kendi kendine basiyor. Bu sorunla karsialasan pekcok kisi varmis sanirim. Benim sorunum ise faturayi kaybetmis olmam. Garanti belgesi var ama ustunde tarih yazmiyor. Bazi yerlerde faturaya gerek yok ustunde tarih olmasa bile yakin bir tarih yazip garanti belgesiyle gonderseniz yeterli demisler. Ama pek guvenemedim bu yonteme. Hangi yollari izlememi soyleyebilcek birisi var mi acaba?

• arkadaşlar birisi acil yardımcı olabilrim ben dün f710 aldım xbox contoller ile çalıştırıyorum.windows 8 işletim sistemi sorunum şu

X BUTONU:sürekli olarak basma işlemi yapmıyor.örneğin crysis 3 te x butonuna basılı tutup araçlara binmeyi yapamıyorum yada fifa 14 de şut çekerken button sadece kısa süreli tepkime verdiğinden şutlarım hep yerden gidiyor.yani x butonu basılı tutma fonkisoynu çalışmıyor.bu soruna yardımcı olursanız çok sevineceğim.(x mode da çalıştırıyorum)
  • F710 kullanlara sorum gecikme ve kopma sorunu yaşıyormusunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dvoynik

hayır.

Sağolasın piller kaç gün idare ediyor ? f310 kullanmistim memnundum kablosu koptu f710 almak istiyorum 100 tl civarinda geziyor fiyati teknolojik marketlerde

• Hiçbiri bi Xbox 360 Controlleri değil ona o kadar para vereceğime giderim Xbox 360 Contorlleri alırım
  • arkadaşlar, gold'dan 2 tane f710 gamepad aldım, aldığım gün sadece 1 kolda birkaç kere kopma oldu onun dışında çok iyiydi kollar, ne olduysa sonraki günler oldu; 2 koldada kopmalar arada sırada kendi kendine hareketlenmeler oldu, bu kopmalarda 1-2 dakkadan tutunda 30-40 saniyeye kadar düştü yani 10 dakkalık maç oynanmayacak hale geldi, en son 5. gün dayanamadım kolları aldığım gibi gold'a geri iade ettim.

Tek kol olarak güzel çalışabilir ancak 2 tane alırsanız sorun yaşamanız daha yüksek ayrıca bu kolu satın alan uzatma kablosuyla kullanmamalı ben şahsen 2 kola o kadar para verdim,eğer nano alıcısı 2 kolu birbirinden ayırt edemeyecekse kablolusunu satın alırım daha iyi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhat54

quote:

hayır.

Sağolasın piller kaç gün idare ediyor ? f310 kullanmistim memnundum kablosu koptu f710 almak istiyorum 100 tl civarinda geziyor fiyati teknolojik marketlerde

yanında gelen pilleri takıp, unutuyorsun. 3 aya kadar sıkıntısız kullanabiliyorsun.

xbox controller for pc ürünü 170 tl civarı. bu fiyatı bir kol için vereceğine full ps2 alırsın. bu sebeple şu iyi bu iyi diyenleri dinleme. pc için alabileceğin en iyi f/p ürünü bu.

Bilgilendirme icin tesekkurler f310 kullaniyordum zaten logitechin saglamligi ele iyi oturmasi yon tuslarinin kolay manevra yapabilmesi parmaklari hic yormuyo sadece gecikme ve kopma sorunu soru isaretiydi sen aciklayana kadar .f710 deneyeceğim

• f710 kullanıcısıyım. Hiç kopma problemleri yaşamadım . Üründen çok memnunum gerçekten.

Piller konusuna gelince ; Günde 1-2 saat oyun oynuyorum . Genelde kolu 2k14 , fifa gibi oyunlarda kullanıyorum. Yaklaşık 4-5 aydır aynı duracell piller takılı kolda. Çatır çutur çalışıyor
  • f710 aldım. fakat fifa14 te direğe çarpınca titremesi lazım fakat titremiyor kumandanın üstünden aktif ediyorum titreşimi oyunda titremiyor yöntemini bilen varmı ?
  • quote:

quote:

f710 aldım. fakat fifa14 te direğe çarpınca titremesi lazım fakat titremiyor kumandanın üstünden aktif ediyorum titreşimi oyunda titremiyor yöntemini bilen varmı ?

hayırlı olsun. kolun 'X' modunda olduğundan emin olun.

Sagolasın x modunda ama oyun icinde direge carpinca titremiyo ( fifa14 )

• quote:

quote:

quote:

quote:

f710 aldım. fakat fifa14 te direğe çarpınca titremesi lazım fakat titremiyor kumandanın üstünden aktif ediyorum titreşimi oyunda titremiyor yöntemini bilen varmı ?

hayırlı olsun. kolun 'X' modunda olduğundan emin olun.

Sagolasın x modunda ama oyun icinde direge carpinca titremiyo ( fifa14 )

bende titriyor. başka oyunlarda denediniz mi? kullandığınız işletim sistemi nedir? titreşimin açık olduğundan emin misiniz?(uzun titreyince açık, kısa titreyince kapalı)

Ben skill games te deniyodum orda direge carpinca calismadi mac icinde titiriyo yardim icin sagol

• merhabalar ufak bir sorum olucak biraz saçma ancak belki çözümü vardır masaüstü pc kullanıyorum sistemi salondaki tv'ye hdmi kablo aracılığı ile bağladım yaklaşık 15 metre var arada pc'den açtığım oyunu f710 gamepadi televizyona bağlayarak oynamam mümkünmü acaba televizyon gamepad'i tanıyor ancak işlem yapmıyor , mantıken oyunu çalıştıran pc olduğun için herhangi bir çözüm bulmam mümkünmü buna
  • Motta. M kullanıcısına yanıt
    bence tek çözümü hdmi kablosunun yanında birde usb kablosu çekmek, bunun dışında sizinde belirttiğiniz gibi oyunu çalıştıran pc olduğu için olmaz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by baykuş

bence tek çözümü hdmi kablosunun yanında birde usb kablosu çekmek, bunun dışında sizinde belirttiğiniz gibi oyunu çalıştıran pc olduğu için olmaz gibi.

Cok tesekkur ederim hocam bende sizin gibi dusundim 5 metrelik bir usb uzatma alip aliciyi gamepade yakin olucak bir bolgeye getirmekten baska carem yok

• Bu kol iyi kolmuş...
  • merhabalar tekrar bir soruyla daha karşınızdayım gamepad alıcısını yaklaşık 6.5 m uzunluğundaki usb uzatma kablosuna bağlayıp kullansam herhangi bir performans kaybı yaşarmıyım acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.