Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkante

quote:

Orijinalden alıntı: mykt

quote:

Orijinalden alıntı: aLeX_ThE20

Arkadaşlar bir şey danışcam. Gamepad'imdeki D ve X seçenekleri bulunan mandalı X tarafına alınca gamepadi görmüyo bilgisayar. Neden olabilir acaba?

X seçeneği Xbox'ta da kullanılabilsin diye var, yani X, Xbox demek. Sen bilgisayarda kullandığına göre D'de tutmalısın.

konuyu takip etmediğin belli x xinput demek buda oyundaki tuşları otomatik ayarlıyor anlamına gelir bilgin olsun ;)

Xbox''ta oynamak için olduğunu bu gamepad modelini kullanan bir arkadaşım söyledi, bilgisine güvendiğim için bu kadar emin söyledim. Konuyu takip etmediğimi anlaman için bunu yazmam gerekmiyordu, merak ediyorsan sorsan söylerdim. Bu arada konuyu takip etmeden konuya mesaj atmak yanlış birşey mi, öyleyse söyleyin, ona göre davranalım...

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bir şey danışcam. Gamepad'imdeki D ve X seçenekleri bulunan mandalı X tarafına alınca gamepadi görmüyo bilgisayar. Neden olabilir acaba?

X seçeneği Xbox'ta da kullanılabilsin diye var, yani X, Xbox demek. Sen bilgisayarda kullandığına göre D'de tutmalısın.

Anladım. Bir de bir şey daha sorayım. Araba yarışlarında bu right trigger ve left triggerı fren ve gaz olarak kullanabilir miyim bilgisayarda? Yoksa o da Xbox için olan bir özellik mi?

Kullanılabiliyor diye biliyorum hocam, ama daha kesin bilen birine sorun isterseniz, millet kızmasın sonra...

• X seçeneğine alındığında oyunun Xbox kol desteği varsa tuşlar otomatik atanıyor Xbox kolu olarak görüyor F710'u herhangi bir ayara gerek olmuyor. Ben her zaman X te tutuyorum tuşlar oto atanıyor oyuna gir hiç bir ayar yapmıyorsun çok güzel bir özellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 5 Şubat 2011; 18:21:53 >
  • Bazı arkadaşlar memnun değil sanırım. Acaba alıcı ile mesafe sorunu yaşandığı için mi böyle yoksa kronik bir sorun mu söz konusu acaba?
  • Ürünü en ucuz nerden alabiliriz acaba?
  • quote:

Ürünü en ucuz nerden alabiliriz acaba?

http://www.teknofiyat.com/?search=Gamepad+F710&altlimit=&ustlimit=
  • Bu site bu ürünü temin edebileceğim tüm yerler içinde mi arıyor en düşük fiyatı? Yoksa bir kısmı mı sadece...
  • quote:

Bu site bu ürünü temin edebileceğim tüm yerler içinde mi arıyor en düşük fiyatı? Yoksa bir kısmı mı sadece...

Bu site arama motoru olarak kullanılıyor. Aradığın ürünü yazıyorsun: Hangi mağazada kaça satılıyor öğreniyorsun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım. Bir de bir şey daha sorayım. Araba yarışlarında bu right trigger ve left triggerı fren ve gaz olarak kullanabilir miyim bilgisayarda? Yoksa o da Xbox için olan bir özellik mi?

Kullanılabiliyor diye biliyorum hocam, ama daha kesin bilen birine sorun isterseniz, millet kızmasın sonra...

Teşekkürler hocam cevaplar için. Eğer ki X seçeneğine alındığında da çalışması lazımsa benim problemim var X'teyken kol görünmüyo. Nasıl çözebilirz bunu bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

• Sorunu Microsoft sitesinden XBOX 360 Controller driverı indirip çözdüm.
  • f710 u bilmemde f510 gayet güzel bir ürün. bende var ve oyunlarda neredeyse ayar yapmıyorum sadece oyuna girip elime joysticki alıp oynuyorum. gayette kaliteli bir ürün zaten elinize aldığınızda hissediyorsunuz. sadece yön tuşları beni tatmin etmemişti. yerinden kopup çıkacak gibi. logitech i severim driving force gt direksiyonunuda kullanıyorum. sağlam marka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading..

şöyle bir sorum olacak,bu kablosuz olan modelinde(F710),bu modelden 2 tane aldık diyelim,ikisininde vericileri aynı,aynı anda 2 kişi maç yapalım desek bu sinyalleri birbirinden nasıl ayırıyor?

ikisinin vericileri aynı ama her game ped için farklı programlanmış oluyor. örneğin çok basitçe anlatmak gerekirse elimizde iki tane gamepad olduğunu varsayalım 1-2 diye isimlendirelim. 1. gamepad in seri numarası AAA olsun bu durumda alıcının da serisi AAA oluyor. 2. de BBB olsun alıcı da BBB oluyor. o yüzdenn AAA istese de BBB frekansına giremiyor. çok kabaca bu tarz bi sistem var. arabalardaki lazer kesim anahtarlar gibi. 2 tane aynı model araba olsun birbirinin kapılarını açmaz yeterince açık olmuştur umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: guren197228

quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

2 gün öncw f310 aldım, işletim sistemim XP. Bugün gamepad'i pc'ye bağladım, cd'nin içindeki driverleri yükledim, şöyle bir hata veriyor.

Logitech Wireless Gamepad F710

Defalarca çıkartıp, taktım... Aynı hatayı veriyor. Başka PC'lerde de deneyeceğim, eğer aynı hataları yine verirse, gidip değiştireceğim. Hem olursa, üstüne biraz daha verip f510 alacağım.

Not: ürünü kutudan çıkarırken, kutu biraz yırtıldı. Sorun olmaz umarım.

bu hatanın aynısı bende de var arkadaşım sen nasıl bir çözüm buldun windows 7 64 kullanıyorum

F710 aldım ve bu hatayı alıyorum. Sorun nedir acaba ve çözümünü bilen varmı arkadaşlar. Sinyal ışığı sürekli yanıp sönüyor ve bilgisayarla gamepad arasında bağlantı kuramıyorum bu hatadanmı kaynaklanıyor acaba.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tetova16

quote:

Orijinalden alıntı: guren197228

quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

2 gün öncw f310 aldım, işletim sistemim XP. Bugün gamepad'i pc'ye bağladım, cd'nin içindeki driverleri yükledim, şöyle bir hata veriyor.

Logitech Wireless Gamepad F710

Defalarca çıkartıp, taktım... Aynı hatayı veriyor. Başka PC'lerde de deneyeceğim, eğer aynı hataları yine verirse, gidip değiştireceğim. Hem olursa, üstüne biraz daha verip f510 alacağım.

Not: ürünü kutudan çıkarırken, kutu biraz yırtıldı. Sorun olmaz umarım.

bu hatanın aynısı bende de var arkadaşım sen nasıl bir çözüm buldun windows 7 64 kullanıyorum

F710 aldım ve bu hatayı alıyorum. Sorun nedir acaba ve çözümünü bilen varmı arkadaşlar. Sinyal ışığı sürekli yanıp sönüyor ve bilgisayarla gamepad arasında bağlantı kuramıyorum bu hatadanmı kaynaklanıyor acaba.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

xp mi işletim sistemin xp de yapıyor genellikle bu hatayı microsoftun sitesinden xbox controlleri indirirseniz düzelir tam bilgimde yok ama :(

• Evet Xp kullanıyorum. Söylediğin drıverı indirdim fakat bi değişiklik olmadı. Birde Win 7 kurup deniycem bakalım. Gerçi bir arkadaştada Win 7 kuruluykende hata vermiş ama denemekten zarar çıkmaz. Sorun sanırım bilgisayarla gamepad arasındaki bağlantıyı kuramamaktan kaynaklanıyo. Çünkü yazan hatada bunu belirtmiş çözebildiğim kadar. Gamepad üzerindeki sarı ışık sürekli yanıp sönüyo sabit şekilde kalmıyor buda bilgisayarın görmediği anlamına geliyo herhalde. İnşallah çözerim sorunu.
  • Electroworld'den 75 TL'ye aldım. Kullanıyorum, memnunum. Yalnız almaya gittiğinizde "gamepadler ne tarafta" vs demeyin çünkü gamepad'in ne olduğunu bilmiyorlar Hele logitech hiç demeyin, "bizde logitech gamepad yok" diyorlar. Kendiniz güzelce arayıp bulun mağazanın içinde
  • quote:

Electroworld'den 75 TL'ye aldım. Kullanıyorum, memnunum. Yalnız almaya gittiğinizde "gamepadler ne tarafta" vs demeyin çünkü gamepad'in ne olduğunu bilmiyorlar Hele logitech hiç demeyin, "bizde logitech gamepad yok" diyorlar. Kendiniz güzelce arayıp bulun mağazanın içinde

• Bu gamepad de xbox360 destegi var mi arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.USTA

Bu gamepad de xbox360 destegi var mi arkadaslar?

evet var
  • inşallah yarın bende alacagım bugun medıa markte baktım 89 lıra teknosada 79.9 vatanda 85 tl daha uygun bıyerde bulabılsem keske
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.