Bildirim
Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR (23. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
benim durumda bir değişiklik yok :( -
-
Şanslısın, paketin yolda. -
Aynen benimkide güncellenmiş hadi hayırlısı :) -
Benimki de boyle oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler bende kredi kartıyla şuanki adresin tutmuyor diyor onu nasıl halledicem? ne yapmam gerek?
birde şuan kartta para yok ne zamana kadar rezerve kalır bana? -
-
Acaba ne zaman gelir erken yola cikti gibi 1 haftaya gelse iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Egzap
beyler bende kredi kartıyla şuanki adresin tutmuyor diyor onu nasıl halledicem? ne yapmam gerek?
birde şuan kartta para yok ne zamana kadar rezerve kalır bana?
sana gün olarak yazmış olmaları lazım ödemeyle ilgili olan 3 gündü sanırım yalnışsam düzeltsinler
adres için bankanı arayıp adresini güncelleyeceksin. daha sonra amazonla iletişime geçmen gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcpdrnc -- 13 Mart 2014; 21:20:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: rcpdrnc
quote:
Orijinalden alıntı: Egzap
birde şuan kartta para yok ne zamana kadar rezerve kalır bana?
sana gün olarak yazmış olmaları lazım ödemeyle ilgili olan 3 gündü sanırım yalnışsam düzeltsinler
adres için bankanı arayıp adresini güncelleyeceksin. daha sonra amazonla iletişime geçmen gerekiyor
When will your items arrive?
Not Yet Shipped: 1 item - delivery estimate: March 24, 2014 - April 2, 2014
Order Placed: March 10, 2014
Delivery estimate: March 24, 2014 - April 2, 2014 (More about estimates)
hangi tarih hocam anlayamaıdm ben :S
-
Received at i-Parcel and on hold for review 2014-03-12T06:22:36-05:00
Your shipment is destined for a country that requires information prior to arrival. Please contact trackmyparcel@i-parcel.com for further information 2014-03-12T03:24:20-05:00 Edison NJ US
Package details received electronically from Seller 2014-03-12T03:24:17-05:00
hala beklemede diyor bir problem mi var acaba ?
tc noyu yazdım mailden gelen linke -
aynı durumda bendede var.arkadasların güncellenmiş yola cıktı diye.bende tc no yazdıgım halde hold for review yazıyor. -
Benimkini de göndermişler, umarım herkesin eline sağ salim ulaşır. Kargosu yola çıkmayan arkadaşların da bir an önce kulaklıklarına kavuşmaları temennisiyle, iyi akşamlar diliyorum. -
Kar etmek amacıyla alıp satıcak arkadaşlar kaçtan satmayı düşünüyorlar acaba? -
-
Bir haftalığına İzmir'e tatile gitmiştim şuan bakabildim başlığa bildiğin içime oturdu. Kulaklık almayı düşünüyordum headset düşüncem vardı fiyat olarak uyguna nasıl getiririm düşüncesindeydim tek kelimeyle yıkıldım ya. Syberia frost v2 falan bulsam ucuza oda olabilirdi.
Böyle ürünü alıp üstüne çok fazla kar koymadan satmayı düşünen arkadaş varsa pm lütfen. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: grey_fox
quote:
Orijinalden alıntı: dhequel
Benim bir onceki siparisim exporttan sonra 6 gunde ulasmis bana
geçen sefer 13 gün bekletmiş ürünü alınca i-parcel.bu sefer 1 gün bekletmiş :) benim kargoda değişiklik yoktu.mail atıp konustum.bir sonraki partide cıkıcak sizinki dedi tahminen 24-48 saat arasıymış.bakalım i-parcel'den cıkınca büyük ihtimal diger siparişindeki gibi 1 haftada elimize ulaşır heralde.
O bekletme bayramdi sanirim o hafta ondan dolayi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhequel -- 13 Mart 2014; 22:59:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hobo.
Şanslısın, paketin yolda.
Eyvallah hocam
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X