Şimdi Ara

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
15
Favori
44.013
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuya son mesajım olacak büyük ihtimalle. Kulaklığım geldi ve şu anda müzik dinliyorum. Mikrofonu da hoparlörleri de çok güzel kulaklığın. yardımcı olan herkese teşekkürler.
  • Şuanda 89.99 dolardan sitede ve ücretsiz halinde bende mi problem var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nachtmystium

Şuanda 89.99 dolardan sitede ve ücretsiz halinde bende mi problem var ?

Dalgami geciyorsunuz konu biten sicak firsatlarda ve tarih yaziyor konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dhequel kullanıcısına yanıt
    Bir dalga yok kargo ücreti eklenmeden(Free) direk 90 dolar buda sizin o indirimli fiyata yakın bir fiyat değil mi incelersen hak vereceksin hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nachtmystium

Bir dalga yok kargo ücreti eklenmeden(Free) direk 90 dolar buda sizin o indirimli fiyata yakın bir fiyat değil mi incelersen hak vereceksin hocam.

Şuan 230 liraya geliyor kargo free degil tr ye aliyor kargo biz 190 liraya,almistik ama eski bir konu hortlatmak yerine keske bana veya diger arkadaslara mesaj atip sorsaydiniz.

• Merhaba

http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Gaming-Headset-Surround/dp/B003VANOFY/ref=br_lf_m_8581771011_1_2_img?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=electronics&pf_rd_p=1747458902&pf_rd_s=center-3&pf_rd_t=101&pf_rd_i=8581771011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=0Y9HBG0RV7ESCS77060D

Bu linkten gümrük ile hiç uğraşmadan en rahat şekilde sorunsuz nasıl sipariş edebilirim ve kaça patlar acaba ?

Ürünü kullananlara soru sormak istiyorum. Kablosuz olmasından dolayı dezavantajları var mı ? Mesela ses yüksekliği nasıldır tatmin eder mi acaba ? G35 in kablosuz versiyonu mu acaba bu ?

• Birde acaba taksit yapma imkanımız var mı ? Malesef telefon numarasından dolayı değiştirme yapamıyorum alt alta yazmak zorunda kaldım. Kim bilir hangi numara ile kayıt ettim hatırlamıyorum malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-x-treme

ben priority shipping ile 13 mart teslim. toplamda 105$ verdim. 35$ kargo oluyor o şekilde.

normal kargo (expedited shipping) ile 19,95$ kargo ücreti.

Ayin kacinda elinize gecti ve farklari neler iki shipping arsinda sanirim birisi ptt gibi digeri ozel sirket

• Amazon'dan alınan kulaklıklarda garanti durumu nedir? G430 satın almayı düşünüyorum da

• dolby kapalıyken kulaklıkların birinden daha fazla ses gelmesi meselesinin çözümü var mı?

windows un ses düzeneğinden kaynaklanan bir sorunmuş ama çözümünü bulamadım. muhtemelen herkeste bu sorun var...
  • son zamanlarda bağlantı sürekli kopuyor sizde de aynı sorun var mı acaba ?
  • Arkadaşlar benimde g230 bozuldu bundan almak istiyorum şuan 115 $ daha fazla düşer mi? Ve nasıl alınıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

son zamanlarda bağlantı sürekli kopuyor sizde de aynı sorun var mı acaba ?

Bende de kopma çok oluyor

• Şuan 95 dolar, gümrüğe takılma ihtimali var mı?
    Bir de burda free shipping yazıyor, Türkiye'ye kargo ücretli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luisenbarn -- 3 Ekim 2014; 12:41:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luisenbarn

Şuan 95 dolar, gümrüğe takılma ihtimali var mı?

ücretli ve şu an 99 dolar 95 dolarken 150 tl daha az ödeyecektik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yener44 -- 2 Kasım 2014; 1:17:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yener44

quote:

cevap vermek için 1 ay neden bekledin merak ettim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: yener44

quote:

cevap vermek için 1 ay neden bekledin merak ettim :)

haklısın ama yeni gördüm

• Amazonda yazdığına göre "Domestic shipping rates" yazan ürünler Türkiye'ye gönderilmiyor. Sadece "International Domestic shipping rates" yazan ürünler gönderiliyor.
    Fakat G930'larda "Domestic shipping rates" yazmasına rağmen görüyorum ki bir çok kişi satın almış ve gelmiş. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Başka bir kulaklık aldım ve "Domestic shipping rates" yazıyor. Ödemesini de sorunsuz şekilde yaptım. Siparişi sonradan iptal ederler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luisenbarn -- 11 Kasım 2014; 11:14:03 >
  • Luisenbarn kullanıcısına yanıt
    Siparisi gecmisseniz iptal edilmez, merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allied -- 11 Kasım 2014; 11:52:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allied

Domestic shipping rates yazıyorsa o an için Türkiyeye gonderim yapmıyor demektir. Bizim aldıgımız donemde orada International yazıyordu ornegin. Genelde urun stokta yokken domestic yazıyor, stoga girince eger gonderilen bir urunse international yazıyor. Ara ara urunu kontrol etmekte fayda var.

Siparisi gecmisseniz iptal edilmez, merak etmeyin.

Cevap için teşekkür ederim öncelikle.

Benim anlamadığım nokta "Domestic shipping rates" yazan bir çok üründe “This item ships to Konya, Turkey” yazıyor ve ödemesini sorunsuz yapabiliyorum.
    Normal şartlarda "Domestic shipping rates" yazan tüm ürünlerde “This item NOT ships to Konya, Turkey” yazması ve ödeme sayfasında hata vermesi gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.