Şimdi Ara

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
15
Favori
44.013
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende Razer almayı düşünüyordum aslında fakat Logitech çıktı birden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto Pheles

Bende Razer almayı düşünüyordum aslında fakat Logitech çıktı birden

Razer iyidir hocam, kulaklığı test ettim mikrofon çok iyi ancak ses kalitesini pek beğenmedim biraz boğuk içeriden geliyor sanırım bunun sebebi çok fazla bass olması tamamen basslara odaklanmışlar mid sesler arada kayboluyor 320kbps gibi değil'de sanki 128kbps dinliyorsunuz gibi bir his uyandırıyor mid ve tiz sesler, basslar dediğim gibi çok fazla güm güm güm kafanız ağrır bir süre sonra EQ'den bassı azaltıyorum öyle kullanıyorum o derecede artık bana kalırsa 70tl'ye aldığım creative h1600'den çıkan ses daha orantılı tabi bunu kullandıktan sonra hq1600 yanında kuş gibi kalıyor bunun yarı sesi onun son ses performansına eşit mikrofonu ve tasarımına diyecek bir şey yok ama ses kalitesi basslara bu kadar çok ağırlık verileceğine birazda mid ve tiz sesler göz önünde bulundurulsa idi bence daha iyi olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 2 Nisan 2014; 22:30:27 >

• Deagles48 D kullanıcısına yanıt
    Razer karşı özel bir sevgim var aslında fakat konuyu görünce Logitech aldım En olmadı kullanır satarım Razer alırım bir tane Klavye-Mouse-Kulaklık 3'lüsüde tamamlanmış olur

Bu arada benim kulaktıkta bir gelmedi gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mephisto Pheles -- 2 Nisan 2014; 23:24:26 >
  • Benimkide hala iparcelde bekliyor nedir bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sorun olmazsa yarın elimde Gelince bende Ss eklerim.

Beklediğimden çabuk geldi 10 gün de gelmesini beklemiyordum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Benimkide hala iparcelde bekliyor nedir bu?

Sorma arkadas ya. Ayin 24 unden beri iparcelde bekliyor kargom. Nerede diye soruyorum mail atip. Adamlar opersyon grubuyla konusup soracagim diyor 3 gundur ogrenemedk neredr oldugunu. 2 kere alisveris yaptim yurtdisindan ikisinde de kargo sorun oldu. Simdi ben gelmeyen kargoma mi yanan paraya mi yoksa kulakligin 2.kere gelmemesine mi yanayim?

• bu 69 dolara bir daha düşer mi arkadaşlar yaw?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

bu 69 dolara bir daha düşer mi arkadaşlar yaw?

zor
  • Black friday gününde düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre901

Black friday gününde düşer

Ne zaman o gün?

• Senede 1 - 2 gün fln sürüyor black friday 2014 yazınca çıkar sanırım
  • Aldıgınıza pişman olmayacagızını bi ürün ulaştı elime kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yune72 -- 10 Nisan 2014; 9:44:48 >
  • Arkadaslar bir sey sormak istiyorum. Su anda kargomun durumu ss deki gibi. Yaklasik Kac gunde elime ulasir? Takip numarasi:AEIABE20009095634 isteyen iparcelden sorgulatabilir.

Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 197 TL YANIYOR

• kendiminkinden bakıp yazıyorum şimdi

edit:
    Received at i-Parcel 25 MART 2014 Edison NJ
    Exported i-Parcel and in transit to country of destination 25 MART 2014 Edison NJ
    Arrived at destination and will be entered into the delivery stream after successful clearance 28 MART 2014 AYDIN TR
    Consolidation Arrived - Pending Customs Clearance and inbound scan 28 MART 2014 AYDIN TR
    Entered into local delivery system 31 MART 2014 AYDIN TR
    Out for delivery 31 MART 2014 AYDIN TR
    Processed through transit hub 31 MART 2014 FIDANLIK-BAGCILAR-ISTANBUL TR
    Delivered 2 NİSAN 2014 AYDIN TR
    Delivery attempted 2 NİSAN 2014 AYDIN TR

Özetle: Arada 1 hafta fark var.

şuan için en geç 24 saat içinde Exported i-Parcel and in transit to country of destination şu yazarsa sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cait -- 10 Nisan 2014; 18:00:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cait

kendiminkinden bakıp yazıyorum şimdi

edit:
    Exported i-Parcel and in transit to country of destination 25 MART 2014 Edison NJ
    Arrived at destination and will be entered into the delivery stream after successful clearance 28 MART 2014 AYDIN TR
    Consolidation Arrived - Pending Customs Clearance and inbound scan 28 MART 2014 AYDIN TR

şuan için en geç 24 saat içinde Exported i-Parcel and in transit to country of destination şu yazarsa sorun yok

Saolun hocam tesekkurler. 1 haftada gelirse cok iyi olacak zaten kac gunde ancak onaylanabildi umarim daha fazla sorun yasamam. Türkiye'ye kargolandiginda rahatlayacagim ama daha beklemem lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cait

kendiminkinden bakıp yazıyorum şimdi

edit:

Hocam rahatsiz ediyorum kusura bakmayin ama kargom halen received at iparcel durumunda. Mail atip sorayim mi? Bayagi suredir mail attigim icin en sonunda tahmini olarak17 nisanda elinizde olacak (yani yeter artik mail atmayin dercesine) dediler. Ama dayanamiyorum soracagim galiba cunku bir gariplik var. Sizce de oyle degil mi?

• Bişey olduğu kesin. Daha trye yollamadan nasıl 4gunde getircekler acaba

• Cait kullanıcısına yanıt
    Bu kulakligi 2.alisim. daha once ebay den almistim onda da kargo evimi bulamadigi icin geri gitmisti. Bu sefer de sorun cikacak galiba.

• Arayin pys yi

• Cait kullanıcısına yanıt
    Tekrar rahatsiz ediyorum ama son kez mail atip sordum. Onlar da bana kargomun yeni durumunun kargolandigini soyledi yani export falan filan yaziyor attiklari mailde. Bende guncellenmis gozukmuyor hala ama simdi guncellenir heralde. Cevaplariniz icin cok tesekkurler umarim kafanizi utulememisimdir.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.