Şimdi Ara

LOGITECH Wireless Mouse M590 Multi-Device Silent (Sessiz Klik) 129 TL + kargo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
6
Favori
7.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyat civarına başka sessiz mouse öneriniz var mı
    Yoksa bunu alayım mı?

Kombo vb yapmak için başka indirim var mı

Edit : 137 tl ye aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 23 Ekim 2019; 10:22:41 >
  • Hangi Logitech modelini alırsam alayım kısa bir süre sonra tekerler tıklaması düzgün çalışmamaya başlıyor. Yeni sekme açmıyor. Bu sorun tek bende mi oluyor ?
  • Gelen mailde sipariş noyu mediamarkt uygulaması siapriş takibine girince sipariş bulunamadı diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iron_man İ kullanıcısına yanıt
    sipariş kanalı farklı normal hocam
  • Stok bitti heralde, ürün mevcut değil diyor

• gündüz sipariş vermiştim,
    sessiz mouse ihtiyacım var diye
    şimdi internetten inceledim, ürün güzelmiş

anywhere 2 kullanıyorum, flow yoktu, bunda varmış
    umarım gönderirler

kargo için mail vb gelmedi, sadece ödeme alındı maili geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 23 Ekim 2019; 20:38:16 >
  • Konuyu açan bendim ancak mouse'u elime alıp denemek istediğim için internetten almadım, mağazaya Saat 18:00 gibi gittim, reyonda Açık GRİ renginden 2 tane vardı, birini ben aldım. Koyu gri renkli olanların fiyatı 100 lira pahalıydı. (Konya M1 mağazası) Henüz kendi aldığım ürünü denemedim ancak teşhiri denediğimde hoşuma gitti. Yan tuşlar da sessiz olmasına karşın tekerleğin sağa sola yatırılmasıyla olan tıklamalar sesli..Tekerleğin tıklaması sessiz, döndürmesi biraz sesli.. 130 lira masrafa girdim, yoksa 80-100 civarı M330 zaten almak istiyordum fazladan 50 lira verip iyi mi ettim bilmiyorum, fazladan bir iki tuş için..

Muhtemelen yarın da devam eder şubelerde, bugün indirimin ikinci günüydü kaç gün sürer bilmiyorum ama ikin günde fiyat değişmez diye ümit ediyorum. Her ne kadar biten sıcak fırsatlara taşınmış olsa da mağaza stoklarından alınabilir.

• Arkadaşlar mağazaları kontrol edin, 129 liradan hâlâ bulabilirsiniz..

• serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    Belki hâlâ mağazalarda bulunabilir.. Denk gelirseniz bir bakın, açık gri renkli olanın fiyatını sorun..

• SİPARİŞ TAKİBİ

Girdiğiniz Sipariş Numarası Bulunamadı

hatası alıyorum
    hesap girişi yapmadan sipariş vermiştim

ürün de gelmedi

• siparişi gelen varmı , günler geçti hala hareket yok

• Ben mağazadan aldım. (dün kutusundan çıkarttım denedim)

Mağazada teşhirde olan ürünün yan tuşları da sessizken bendeki mouse'un yan tuşları sesli hatta, sağ klik de biraz sesli..

Ürünün hem incelemelerini izledim, hemde mağazada teşhir test ettim bendekinden daha sessiz klik'leri var.. Şimdi mağazaya götürsem bu şekilde iade almazlar, değiştirmeler..yenş ürünü servise de yollamak istemiyorum.. Bir süre kullanıp belki garantiye gönderirim.

M280/M330'dan çok daha ergonomik geldi bana, tasarım ve boyutlar itibariyle memnun etmez diye düşünürken daha iyi olması memnun etti. Ah şu teşhirdeki kadar sessiz olsaydı klikler.. Bendeki bu ürün, bu cihazın potansiylinden azını veriyor..

Ürünü gelenlerin de kendi cihazları hakkındaki yorumlarını merak ediyorum.

• gelen giden yok daha önce logitech şans kutusu siparişimi de iptal etmişlerdi, bu sefer de gelen giden olmazsa müstehakları thhdir
  • Hocam 7-10 iş gününde teslimat yazıyordu. Siparişlerim sayfasında gözüküyorsa ve iptal olmamışsa gelir muhtemelen

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Şans kutusunda da 22 gün bekledim hocam, aramadan iptal etmiyorlar umurlarında olmadığı için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mağaza teslimi alıp siparişi gelen varmı

• benim ürün sanırım kargoya verilmiş , sipariş takip alanına sipariş numaramı girince kargoya verildi yazıyor ancak takip numarası bulunmuyor
  • Ürünü gelenler (ya da halihazırda M590 kullananlar) ürünün kaydırma (scroll) tekerleği hakkında deneyimlerini yazabilirler mi? M280'e geri dönesim geliyor bazen. Tekerleğe ufacık dokununca istemeden sayfa kayıyor, bir yere(bağlantıya) orta tuşla tıklayacağım, tıklayacağım yeri istemeden kaydırmama neden oluyor. Alışmakta zorlanacağım gibi, 4-5 gün oldu hafiften sinir etti, bakalım ne olacak uzun sürede..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.