Bende apartman dairesinde oturuyorum bende bu tereddütü yaşadım sonundada logitech de karar kıldım.Gerçekten verdiğim parayı hak ettiğini gösterdi.Creative de bunu sonuna kadar hak eder ama bass istiyorsan kesinlikle x-530(sesi %75 e kadar getirebildim cam sallanıyo )
pilipsin basısını dinleyen yok galiba basmasıyla ünlüdür
quote:
Orjinalden alıntı: ZEUS__
quote:
Orjinalden alıntı: Command.com
quote:
Orjinalden alıntı: ZEUS__
x 530 kalite
yaw fdd2 ni ne kadar yarar sağlıyorki,t serisi x530 dan mid ve tiz olarak cok üstün.bununda sebebi öyle değişik teknolojiler yerine herkesin bildiği bir şeyi kullanması:tweeter.mid kalitesiyse tamamen uydularla alakalı,bass olarak daha kötü oldugu dogrudur(t6060)
quote:
Orjinalden alıntı: FataLTRageDy
quote:
Orjinalden alıntı: etax
Senin sorduğun soruyu ve karşılaştırmayı birçok kişi sordu.Cevap ise bu seti ne için kullanacağın ve ne tür sesten hoşlandığınla ilgili.x 530 biraz eski de olsa FDD2 teknolojisi onu T6060 dan ayırıyor.Bass ların tok gelmesi de bir başka artısı.T6060 ı dinledim ama pek birşeye benziyor gibi gelmedi bana.Ancak x 530 u dinlemedim yine de x 530 un daha iyi bir ürün olduğunu söyleyebilirim Hani bazı arabalar vardır efsane olmuşlardır nerde şimdi onlar deriz.Onun gibi bişey olacak X 530(bu fiyat aralığında)
müzik için kullancam.. Logitec alıyım yani..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme