Şimdi Ara

LOGITECH - X-530 CREATIVE INSPIRE T6060 PHILIPS MMS460 Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim güvendiğim marka Creative ama subwoofer'ı 22W Logitec'in kaç watt bilmiyorum Philips'in 30w..

Bunun yanında Creative Audgy ses kartı almayı düşünüyorum.. Bu ses kartıyla ya da herhangi bir Creative 24bit Creative ses kartıyla kullanıcam..

Sesi yükselttiğim zaman bozulma olmasını istemiyorum.. Basslar tok ve sağlam olsun istiyorum.. Özellikle Woofer sağlam olsun...Onun dışında görünümün falan hiçbir önemi yok önemli olan iç güzellik :)

Müzik dinlemek için alıcam.. Müziklerde kalite olsun.... Film milm önemli değil...

Bu istediğim şeyler konusunda beni bu 3'ü arasında en fazla hangi ürün tatmin edebilir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FataLTRageDy -- 1 Nisan 2006; 20:00:20 >

• ben de bu 3u arasında kaldım ama forumu aradım taradım bastan snuna kadar herkes logıtechx530 demıs ve ısmarladım.kı sende bass ıstıyuorum dıyorsun o zmn sende x530 derım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mortal_Abas

ben de bu 3u arasında kaldım ama forumu aradım taradım bastan snuna kadar herkes logıtechx530 demıs ve ısmarladım.kı sende bass ıstıyuorum dıyorsun o zmn sende x530 derım

Emin misin :D
  • walla ben X-530 aldım..gayet memnunum..orta düzey kullanıcılar için gayet yeterli..özellikle bass ağırlıklı bir sistem istiyosanız X-530 ii derim ben
  • abi philips mms460 kullanıyorum 1 senedir ve harika bir bass'ı var.ama creative kendi ses sistemlerini stabil hazırlar.
    yani ses sistemi ve ses kartı genelde birbirine uyumludur...
    bence creative kafama yattı.
  • emınım

phılıps ıcın harıka dıyyorlar tız mıd olarak bas ı ıcınde bıras acınca bozuluıyor dıyorlar o yuzden tawsıye etmedım
  • ne gıcık iş herkes ayrı bir marka söylüyor..

philips bana biraz uzak geldi.. yani bilmiyorum..

Creative'de kesin karar kılmıştım Subwoofer'in 22w olduğunu gördüm resmi sitesinde..

Burda da çoğu yorumlar diğer topiclerde Logitec'e gelmiş.. Yaww Napcam ne karışık iş bu yaa..!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH Z5500 vs LOGITECH Z906
    14 yıl önce açıldı
    Creative T3130 vs Edifier M1360
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yah zaten 2sınıde alırsan memnun kalacaksın o kadar takma kafana ya creatıve ya logıtech bunlardan bırını al 2sındede mutlu olacaksın ama ben forumu cok dolastım cok yazı okudum herkes logı demıs bass dınleyen bırı ıcın ıstersen arama yapabılrsın
  • Evet Creative ve Logitec nihayetinde.. Bu işin üstadı iki markanın ürünlerinden bahsediyoruz. Hangisini alsam da kaliteye para ödüyorum ama...!

Şimdi apartman dairesinde oturuyorum.. Yani aslında sesi dayayamam sona.. Ama kısık değil de daha doğrusu bunların sesi ne kadar çıkar yüksek derken nasıl bir yüksek ses kastedilmektedir bilmemekteyim.. Kulaklık gibi bi sistemle yaşıyorum çünkü :)

Yani tizlerde de kalite basslarda da kalite olsun.. Basslar derinden gelsin tok gelsin. Ses açınca patlama olmasın dicem.. Siz bunlarda zaten öyle bi sorun yok diceksiniz...

Zaten fiyat açısından Logitec ve Creative arasındawww.hepsiburada.com da 1 ytl fark var...

Ses kartı uyumuda çok önemli benim için.. Müzik dinlicem ne de olsa..

• quote:

Basslar derinden gelsin tok gelsin. Ses açınca patlama olmasın

tamam ıste logıtech logıtech dıye bagırıyorsun kendın
  • Tiz de gelsin :) Sadece bass değil.. Logitec'in woofer 25W Creative'nin ki 22W.. Toplamda Logitec 70W Creative 72W görünüyor.. Buradan anladığım kadarıyla Creative'nin tizleri iyi Logitec'in bassları... Şimdi ben istiyorum ki ikisi de iyi olsun. Bazı topiclerde Logitec'in baslarını fazlasıyla övmüşler. Tizleri o kadar kötü mü? Aralarında tiz bass açısında ne gibi bi fark var?
  • bızım agzımızdan tızler kotu dıye bır laf cıktı mı hayır

bız dedıkkı creatıv ın tıızı logıye gore bıraz daha ıyı
    ama logınınde bass ı creatıve gore ıyı

yanı logının tız 'ı kotudur demıyoruz
  • Şimdi diyorsun ki Creative'nin tizleri iyi Logitec'in Bassları iyi..

Bende diyorum ki pek birşey farkeder mi ses kalitesi açısından bu ikisi arasında.. Yani farkeder mi derken müziklerde falan...

O zaman Logitec'in woofer'ını Creativenin uydularını alayım uyumlayım birbirlerine :)

Hala kararsızım yaa.. Bassta lazım tizzde ...
  • senın ıcın hangıısı agır basıyor tız mı bas mı ? eger bassa logı deılse creatıve .... bence sen arama yap bende onceden boyle ıdım arama yapınca herseyı anlıyorsun....
  • Ben Konya'dayım. Netten sipariş edip getirtecem. Yani burda dinleme gibi bişey yok.. O yüzden o kadar el yoruyorum burada. Yoksa gider dinlerim zaten
  • Bass ta ağır basıyor tizz de ama bassları çok açabileceğimi zannetmiyorum. apartman dairesindeyim.. naapayım siz karar verin
  • Senin sorduğun soruyu ve karşılaştırmayı birçok kişi sordu.Cevap ise bu seti ne için kullanacağın ve ne tür sesten hoşlandığınla ilgili.x 530 biraz eski de olsa FDD2 teknolojisi onu T6060 dan ayırıyor.Bass ların tok gelmesi de bir başka artısı.T6060 ı dinledim ama pek birşeye benziyor gibi gelmedi bana.Ancak x 530 u dinlemedim yine de x 530 un daha iyi bir ürün olduğunu söyleyebilirim
    Hani bazı arabalar vardır efsane olmuşlardır nerde şimdi onlar deriz.Onun gibi bişey olacak X 530(bu fiyat aralığında)
  • quote:

Orjinalden alıntı: etax

Senin sorduğun soruyu ve karşılaştırmayı birçok kişi sordu.Cevap ise bu seti ne için kullanacağın ve ne tür sesten hoşlandığınla ilgili.x 530 biraz eski de olsa FDD2 teknolojisi onu T6060 dan ayırıyor.Bass ların tok gelmesi de bir başka artısı.T6060 ı dinledim ama pek birşeye benziyor gibi gelmedi bana.Ancak x 530 u dinlemedim yine de x 530 un daha iyi bir ürün olduğunu söyleyebilirim
    Hani bazı arabalar vardır efsane olmuşlardır nerde şimdi onlar deriz.Onun gibi bişey olacak X 530(bu fiyat aralığında)

müzik için kullancam.. Logitec alıyım yani..
  • heh sonunda
  • Benim tavsiyem bu yönde olur.Ama bu konuda yapılan yorumlarda t6060 dinlenmeden tizlerinin iyi olduğu söylendi.Bunun anlamı x 530 un tizlerinin kötü olduğu anlamında değil.X 530 birçok yabancı sitede de fiyat performans ürünü olarak görülüyor.Ben aslında creative markasını (daha önceki ürünlerinden dolayı : eski sbs serileri ve megaworks gibi)seviyorum.Ancak bana şimdi çok da matah ürünler üretmiyorlar gibi geliyor(logitech e nazaran) Ayrıca x 530 un 2 +1 i olan x 230 modelinin yabancı kullanıcı yorumlarından aldığı not mükemmel ..Aynı seri olmasından dolayı bu da bir +
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.