Ben 5+1 almayi düsünüyorum. Söyle 220 YTL'ye civarinda. Ben bi Logitech x-530 begendim bide Microlab A-6623. Logitech'in Woofer'e 25 Watt Tizler ise her biri 10 Watt. MICROLAB'in ise 29 Watt Woofer Tiz'ler 14 Watt. Ama genelde Logitech'i tavsiye ediyorlar. Microlab'a ses karti gerekmiyor. Ama Logitech'e gerekiyor. Sizce hangisi daha iyi.....? Ya da baska 5+1 önerdiginiz var mi(220 Ytl civarinda) ?
hocam ikisinide dinle oyle karar ver en saglıklısı busekilde olur bence microlabı bi kez dinlemistim fena degildi ama karar senin saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: BMW-forever
Ilk önce selam arkadaslar.
Ben 5+1 almayi düsünüyorum. Söyle 220 YTL'ye civarinda. Ben bi Logitech x-530 begendim bide Microlab A-6623. Logitech'in Woofer'e 25 Watt Tizler ise her biri 10 Watt. MICROLAB'in ise 29 Watt Woofer Tiz'ler 14 Watt. Ama genelde Logitech'i tavsiye ediyorlar. Microlab'a ses karti gerekmiyor. Ama Logitech'e gerekiyor. Sizce hangisi daha iyi.....? Ya da baska 5+1 önerdiginiz var mi(220 Ytl civarinda) ?
X-530 yerine x-540 alsan daha mantıklı olur bütçende yetiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: BMW-forever
Ilk önce selam arkadaslar.
ilk önce neden microlab a ses kartı gerekmiyormuşikisinede gerekiyor
logitec x540 ı düşünebilirsin , ama ilk önce dinle.microlab lar insanın kafasını karıştırabilir.gerçekten güzel ses çıkarıyorlar.
philips mms serisini de dinlemeni tavsiye ederim bass vuruşları harika
quote:
Orjinalden alıntı: LONELY UNDERGRAD
philips mms serisini de dinlemeni tavsiye ederim bass vuruşları harika
fiyat uygun bulunursa x530, ama benzer ise x540 öneririm
microlabın fc serisi daha iyi bir seçim olacak.Daha önce bu konu hakkında çok detaylı açıklamalar yaptım.Bass ve uydu farklılıklarını detaylı olarak anlattım.Tavsiyem microlab olacak her aletle uyumlu abartılı uzamayan hoş bassları var uyduları da logitechden daha iyi.Derin bass istiyosan x530 ama bir detay var x530 derin bassları verecek boyutta bir woofera sahip değil yani bu uğultu ve abartılı zumlar demek.Derin bass istiyor isen çoklu driverlı bir sub ya da 8inchden büyük bir subın olmalı.Yani kısacası o fiyata x530 tarzının sesini veremez logitech alınacaksa z5500 ya da 5450.
Bencede x-540 al bütçen yetiyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme