Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
132.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim sorunum böyle hani uzaktan şehri gösterir filmlerde o arada bass girer o tip sahnelerde woofer cızırtı yapıyor, aslında çoğu sahnede yapıyor bunu bunun bir çözümü var mı ?
  • bass ayarını en sona getir kıs yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 24 Eylül 2011; 8:38:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: notebook-yk

slm hocam hoperlörleri böyle yerleştirdim mönitöre yada kasaya sorun cıkarırımı

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\

Hoparlörlerinizin yerleşimi yanlış.

• nasıl olmalı hocam
  • ses kontrolü olan hoparlör front right dır yani sağ ön hoparlör yani onu sağa koy diğerini sola center ı da ortaya koy.
    ayrıca bass daha etkili vursun diyorsan masanın altına koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oquzhan53 -- 24 Eylül 2011; 18:56:58 >
  • tmm sagolun hocam bass cok bile geliyor bana yetriyor hic vurmasada olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Merhaba arkadaşlar bende x530 kullanıcısıyım 3 yıldır ürünü kullanıyorum....Aldığım ilk günden bu yana onboard ses kartı kullandığım için artık pek haz alamıyorum cihazdan ses kartı şart...ses kartı olarak hangi ürünleri tercih ediyorsunuz hangisini önerirsiniz...

İşletim sisteminiz?

win xp
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar bende x530 kullanıcısıyım 3 yıldır ürünü kullanıyorum....Aldığım ilk günden bu yana onboard ses kartı kullandığım için artık pek haz alamıyorum cihazdan ses kartı şart...ses kartı olarak hangi ürünleri tercih ediyorsunuz hangisini önerirsiniz...

İşletim sisteminiz?

win xp

hocam masaüstü pc mi yoksa notebookmu kullanıyorsunuz ??
    ben suan masaüstü pcimde creative x-fi surround 5.1 pro ses kartı kullanıyorum memnunum onboardan iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 4 Ekim 2011; 9:51:24 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

İşletim sisteminiz?

win xp

hocam masaüstü pc mi yoksa notebookmu kullanıyorsunuz ??
    ben suan masaüstü pcimde creative x-fi surround 5.1 pro ses kartı kullanıyorum memnunum onboardan iyi

masaüstü

• pcıe alırsanız kaliteli kartlar var biraz pahalı ama bütceniz ne kadar bnenim gibi harici creative x-fi surrond 5.1 pro alırsanız
    harici olarak
    http://www.bimeks.com.tr/urun/116785/creative-sb-x-fi-surround-5-1-pro-usb-ses-karti.aspx 175tl
    pc de pcıe slotu varsa
    http://www.vatanbilgisayar.com/OEM%20Muhtelif%20Kart/creative-xfi_titanium-x-fi-titanium-pci-e-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=36394

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 4 Ekim 2011; 15:07:34 >

• arkadaslar ben bu x530'u aldım gayet başarılı ses ve bass alıyorum. birtek center speakerdan ses cıkmıo.

bunun ayarını nası yapabiliriz

bu arada ses kartımda böle

yapılandıra tıkladım o kurulumdada 5.1 secenegi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Highest Voltage

arkadaslar ben bu x530'u aldım gayet başarılı ses ve bass alıyorum. birtek center speakerdan ses cıkmıo.

bunun ayarını nası yapabiliriz

bu arada ses kartımda böle

yapılandıra tıkladım o kurulumdada 5.1 secenegi yok

hocam ses kartınız onboard realtek resimdeki hoperlör simgesine sag tıkla hoperlörü yapınlandırı sec 5.1 sec ayarları kendine göre ayarlar centerden ses gelmiyorsa denetim masası realte hd audio yöneticisin den yapacak sın eger ses kartın realtekse

•  LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\
    resimdeki gibi bir yer olması lazım
  • aha sorunu cozdum ama senin tavsiyeni denedim olmadı. cunku ben mal gibi center speaker'ı mikrofon girişine takmıştım.

ikinci jakı bulcam ve o turuncu şeyi takcam tavsiyen icin tşk

bide bişi sorcam driverı yklediğimde ses gidip geliyo.

gittiğinde sağ altta bir jak takıldı. geldiğindede bir jak çıkarıldı diyor. sinir oldum ya. logitech de sorun yok. canavar gibi sistem.

o resim driverı güncellemeden önceydi.

güncelledikten sora ses arttı ama yukarda dediim gibi ses gidip geliyo. bunu sürekli yapıyo. sinir oldum. realtek yöneticiyi kapattım. kalitesi hala yksek ve sorun duzelmisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenrouiji -- 13 Ekim 2011; 19:16:04 >

• Arkadaşlar Şu Linki İnceler misiniz ? Sorunumu Video İle Çekip Yayınladım. Siz Nasıl Yorumlarsınız Bu Sıkıntıyı ?

Videolu / Logitech x530 Kısık Sesteki Garip Sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Highest Voltage

aha sorunu cozdum ama senin tavsiyeni denedim olmadı. cunku ben mal gibi center speaker'ı mikrofon girişine takmıştım.

ikinci jakı bulcam ve o turuncu şeyi takcam tavsiyen icin tşk

bide bişi sorcam driverı yklediğimde ses gidip geliyo.

gittiğinde sağ altta bir jak takıldı. geldiğindede bir jak çıkarıldı diyor. sinir oldum ya. logitech de sorun yok. canavar gibi sistem.

o resim driverı güncellemeden önceydi.

güncelledikten sora ses arttı ama yukarda dediim gibi ses gidip geliyo. bunu sürekli yapıyo. sinir oldum. realtek yöneticiyi kapattım. kalitesi hala yksek ve sorun duzelmisti

driver yükleyince sesin gidip gelmemsi lazım bir yerde hata yapıyorsun jacklar tam oturmamıs olabilir
    senin sub woofer arkasında kapatma dügmesi var mı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 15 Ekim 2011; 7:50:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Barısİnce

Arkadaşlar Şu Linki İnceler misiniz ? Sorunumu Video İle Çekip Yayınladım. Siz Nasıl Yorumlarsınız Bu Sıkıntıyı ?

hocam söyledigin vınlama sesi bende olmuyor kısıkta acsan yüksekte acsan yanlız ses ayarı olan hoperlörden sistemi kapatınca az birsey sufwooferden vın lama sesi geliyor oda normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 15 Ekim 2011; 7:49:48 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Barısİnce

Arkadaşlar Şu Linki İnceler misiniz ? Sorunumu Video İle Çekip Yayınladım. Siz Nasıl Yorumlarsınız Bu Sıkıntıyı ?

hocam söyledigin vınlama sesi bende olmuyor kısıkta acsan yüksekte acsan yanlız ses ayarı olan hoperlörden sistemi kapatınca az birsey sufwooferden vın lama sesi geliyor oda normal

Bende Senin Dediğin Problem Yok. Sadece Video'da Gösterdiğim Sıkıntı Var

• Dostlarım bende uzun karar sonrası (solo 7 ) den sonra 5+1 ses sistemi almayıı karar verdim.
    hepsiburada da buldum
    http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-x-530-70w-51-speaker-970114-1914/productDetails.aspx?productId=bd7015&categoryId=256&SKU=BD7015
    Sizce nasıl fiyat olarak ? Yoksa bunu almayım X-540 mı alayım ?
    Bir yardımcı olursanız sevinirim hepsiburada da kampanya süresi dolacakta

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_37

Dostlarım bende uzun karar sonrası (solo 7 ) den sonra 5+1 ses sistemi almayıı karar verdim.
    hepsiburada da buldum
    http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-x-530-70w-51-speaker-970114-1914/productDetails.aspx?productId=bd7015&categoryId=256&SKU=BD7015
    Sizce nasıl fiyat olarak ? Yoksa bunu almayım X-540 mı alayım ?
    Bir yardımcı olursanız sevinirim hepsiburada da kampanya süresi dolacakta

x540 Yerine x530 Tercih Etmelisin. Bass Konusunda Çok Daha İyidir

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.