Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
132.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caneryanizca

iş anladığım kadarıyla ses kartı almaya kadar gidecek.fakat anlamadığım yukarıdaki zımbırtıyı gösterildiği gibi nasıl bağlayacağım :)
    3 lü kablo ses sisteminden gelen var fakat o 2 kablo nerden gelmiş, pc ile arasındaki bağ nasıl kurulmuş anlayamadım..
    eskiden bu kadar zor değildi sis sistemi kullanmak ya.bi microlab ım vardı 5+1 tek giriş başka problemi yoktu :D
    son olarak bu konudada aydınlatırsanız beni çok sevinirim inanin.

Siz onu boşverin . Bu kablodan bir tane alın. Kulaklık girişi kısmını bilgisayara, diğer üç tanesini ise 5.1'in kablolarına (renk farketmez) bağlayın. En kısa çözüm bu. Yukarıda verdiğim resmin sol tarafında görülen kısmı normal kulaklık girişi (3.5 mm, bilgisayara bağlanan)

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\

• resmi aldım, bizim elektronikçilerde bulmaya çalışacağım.çok teşekkürler yardımınız için, zahmet verdim :) çok sağolun.
  • x530 a Vu mater yaptım. Ledlere yeteri kadar güç veremiyo çok güçsüz bir sobwofere sahip onu anladım.

Başka bi nedeni olabilir mi ? ledlere tam olarak nasıl güç verebilirim ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: borma61

x530 a Vu mater yaptım. Ledlere yeteri kadar güç veremiyo çok güçsüz bir sobwofere sahip onu anladım.

X530'un amfisi güçsüz değildir. Maksimum gücünü en yüksek seste ve en yüksek bass'ta verir. İzlediğin yol yanlış. Verdiğim konuları bir oku istersen.

http://forum.donanimhaber.com/m_16307109/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_12781282/tm.htm

@ caneryanizca

Rica ederim. Kablonun sağlamlarından almaya özen göster. Uçları altın kaplama olanlar daha kaliteli.

• quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

quote:

x530 a Vu mater yaptım. Ledlere yeteri kadar güç veremiyo çok güçsüz bir sobwofere sahip onu anladım.

X530'un amfisi güçsüz değildir. Maksimum gücünü en yüksek seste ve en yüksek bass'ta verir. İzlediğin yol yanlış. Verdiğim konuları bir oku istersen.

@ caneryanizca

Rica ederim. Kablonun sağlamlarından almaya özen göster. Uçları altın kaplama olanlar daha kaliteli.

Konuya baktım ama benim yaptıgım işlem bundan biraz farklı. Ledleri ben yerleştirmedim elektrikcide serit halinde metre olarak satılıyor. dolmuşcularda çok vardır beki görmüşsündür onlardan. Subwofer daki bass vuran hoparlore giden iki kablo var ledlerden gelen iki ucu bu uclarla birleştiriyoruz olay bitiyo. Arkdaşda baya eski sinema sistemi vardı 5+1 ona bağladık ledler bende yananım 5 katı fazla yandı karanlık bi odayı aydınlattı yani.

bi yerde baska bi sorun var ?

• quote:

quote:

quote:

@ caneryanizca

Konuya baktım ama benim yaptıgım işlem bundan biraz farklı. Ledleri ben yerleştirmedim elektrikcide serit halinde metre olarak satılıyor. dolmuşcularda çok vardır beki görmüşsündür onlardan. Subwofer daki bass vuran hoparlore giden iki kablo var ledlerden gelen iki ucu bu uclarla birleştiriyoruz olay bitiyo. Arkdaşda baya eski sinema sistemi vardı 5+1 ona bağladık ledler bende yananım 5 katı fazla yandı karanlık bi odayı aydınlattı yani.

bi yerde baska bi sorun var ?

Bu şekilde ses sisteminin amfisini yakarsın. Verdiğim konuları incele. Bu şekilde olmaz.

• Beyler bugün win7 ye yükselttim bilgisayarımı ve 3 hoparlorden ses alamıyorum.Realtek programının içinden kontrol ettiğimde hepsinden ses geliyor ama ne winamptan, ne gom playerden, ne de Wmplayerden müzik dinlediğimde ve film izlediğimde 3 hoparlorden ses alamıyorum nedeni nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Beyler bugün win7 ye yükselttim bilgisayarımı ve 3 hoparlorden ses alamıyorum.Realtek programının içinden kontrol ettiğimde hepsinden ses geliyor ama ne winamptan, ne gom playerden, ne de Wmplayerden müzik dinlediğimde ve film izlediğimde 3 hoparlorden ses alamıyorum nedeni nedir acaba ?

Ses kartın Win7 uyumlu değildir Sadece ön sağ ve ön soldan mı ses geliyor?
  • quote:

quote:

Beyler bugün win7 ye yükselttim bilgisayarımı ve 3 hoparlorden ses alamıyorum.Realtek programının içinden kontrol ettiğimde hepsinden ses geliyor ama ne winamptan, ne gom playerden, ne de Wmplayerden müzik dinlediğimde ve film izlediğimde 3 hoparlorden ses alamıyorum nedeni nedir acaba ?

Evet sadece oralardan geliyor.Şöyle bir şey var eğer destekli olmasa oradaki denetimden de ses çıkmaması gerekmez mi ?

• quote:

quote:

quote:

Evet sadece oralardan geliyor.Şöyle bir şey var eğer destekli olmasa oradaki denetimden de ses çıkmaması gerekmez mi ?

Bu konunun önceki mesajlarını ve diğer konuları araştırırsanız çözümü bulacaksınız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu konunun önceki mesajlarını ve diğer konuları araştırırsanız çözümü bulacaksınız.

Bulmak için ne diye aramam gerekiyor ?

• hocam winapı bilmiyorumda gomplayer ayarlarından audio bölümünden 5+1 yani 6 channel secerseniz hepsinden ses alırsınız
  • Beyler bir şey sorucam bu x530'a analog bağlantıyı nerden yapıyoruz ben sub'un arkasında öyle bir giriş göremedim de sadece hoparlör girişleri vardı ,hani şu 3 renkli klasik ses kablosu ses kartından gelen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emircanss

Beyler bir şey sorucam bu x530'a analog bağlantıyı nerden yapıyoruz ben sub'un arkasında öyle bir giriş göremedim de sadece hoparlör girişleri vardı ,hani şu 3 renkli klasik ses kablosu ses kartından gelen ?

Analog girişler ön sol hoparlörde bulunur. Önce ön sol hoparlörü tak, sonra ondaki girişleri ses kartına bağla. Ön sol hoparlörün girişi farklıdır. Sistemin açma kapama tuşu ile ses ayarı tuşu bu hoparlörde bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Teknisyeni

evet farklı hocam işte kanıtı resimde hocam benim logitech x530 var belkide bu ses olayına bir nebze cözüm üretmiş logitech
    HOCAM BİRDE ARKA HÖPERLÖRLER İCİN UZATMA KABLOSU YAPTIRACAGIM 4 METRE KADAR SESTE KALİTE DÜŞÜŞÜ OLURMU

bende sadece front left (beyaz) ve front right çalışıyor kablo yardımıyla 5.1 ses alınabilir deniliyor ben o düzene baktığımda bir tanesi dışarda kalıyor kanımca yarın elektronik mağazısına gidip de soracağım zaten ,7.1 steelseries usb ses kartım var fakat o sadece kulaklıkta alabiliyormuşum hoparlör de 2 çıkış alabiliyormuşum nasıl saçmalıksa onboard ses kartım da 2 tane destekliyor sanırsam yardımcı olursanız secinirim

• arkadaşlar merhaba
    burda işten anlayan arkadaşlar var belli
    bir sorunum var
    belki daha önce konuşuldu ama
    x530da basslar vurdugunda bir ugultu geliyor wooferdan belli ya bi parça oturmamış ya da içinde titreşimden dolayı bir parça sallanıyor
    açtım arkasını entegreyi çıkarabildigim kadar çıkardım bi şarkı açtım ses yok geri taktım ses var vidaladıgım kenarlara sünger koydum ugultu azaldı ama hâlâ var, muhtemelen entegrenin oldugu o bölümde birşey titreşimden etkileniyor
    var mı tavsiyesi olan_?
    Teşekkürler

bu aradad eve gidince creative sb xfi pro ses kartının eq 62hz sesi kısmayı deneyecegim başka bir konuda gördüm ama pek düzelecegini sanmıyorum çünkü ses ile alakalı bir durum olmadıgı kanaatindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enreka_tr -- 15 Aralık 2011; 12:43:58 >
  • Arkadaşlar sizlere bir tavsiyede bulunacağım

1.resimde winamptaki ekolayzırı nası ayarlıyacağınız yazıyor ve enhancer diye bir eklenti var. ek olarak onuda indirin

link:http://www.winamp.com/plugin/enhancer-017/81361

2.resimde windows media player ekolayzırını nası ayarlıyacağınız gösteriliyor.

3.resimde ise nası sağlam bas alabileceğiniz gösteriliyor.

böylece sağlam bir bass alabileceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenrouiji -- 24 Aralık 2011; 18:06:24 >

• Arkadaşım 5.1 arayışında. Bütçesine uygun 2 seçenek var.

x530'mu tercih etmeli z506'mı
  • ben x530 almaya kara verdim ama bir konuda endişem var. çogunlukla film yada dizi izleyen biriyim. ses kartım onboard ama denedim 3 cıkıstanda ses alabiliyorum.
    sorum şu= x530u tam anlamıyla 5+1 olarak kullanabilcekmiyim. 4 hoparlördende farklı ses gelicekmi. yoksa mesela ön sagla arka sag aynı, ön solla arka sol aynı ses mi vercek.
    yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhankeskin35

ben x530 almaya kara verdim ama bir konuda endişem var. çogunlukla film yada dizi izleyen biriyim. ses kartım onboard ama denedim 3 cıkıstanda ses alabiliyorum.
    sorum şu= x530u tam anlamıyla 5+1 olarak kullanabilcekmiyim. 4 hoparlördende farklı ses gelicekmi. yoksa mesela ön sagla arka sag aynı, ön solla arka sol aynı ses mi vercek.
    yardımcı olabilirseniz sevinirim.

ONBOARD SES KARTINIZIN 5+1 SES DESTEGİ VARMI JETAUDİO KURARAK 5+1 ALABİLİRSİNİZ GEREKLİ AYARLAMALARI YAPARAK ÖN HOPERLÖRLERDEN YÜKSEK SES GELİYOR AMA ARKALARDAN AZ İŞLETİM SİSTEMİNİZ NEDİR BİRDE ANAKARTINIZ MODELİ
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.