Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
132.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CREATİVE X-Fİ PRO USB SES KARTI
  • Eğer woofer uğultusundan kurtulmak istiyorsanız; ekolayzır ayarından 62 hz olanı aşağı çekin...
  • halısıızda ama yinede ugultu geliyor bence en yiyi bir ses kartı almak x-fi usb gibi subwoofer ayara yapılabiliyor ugultu gidiyor yani
  • notebook-yk
    yanlış biliyosun aynı karttan bende var, ugultu oluyor en iyi çözüm arkadaşın dedigi gibi 62lik degeri aşagı çekmek ama bu sefer de basları kaybediyorsunuz, haftasonu eksik vidaları taktık iyice sıkıştır borusunu felan düzelttik baya azaldı o vızıltı, ama ses de güm güm yerine bum bum diye çıkmaya başladı, yine de cızırdamasından iyidir
    dosyadan dosyaya da degişiyor yani bazı müziklerde bariz duyuyorsunuz bass vurunca bazılarında o kadar uguldamıyor medyaya baglı
  • yok hocam bende olmuyor sendeki creative x-fi pro mu yoksa normal x-fi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: notebook-yk

yok hocam bende olmuyor sendeki creative x-fi pro mu yoksa normal x-fi mi

x-fi pro
    almanyadan almıştım
    benimki woofer kaynaklı da bir sorun gerçi vidaları eksik olunca entegre zıngırdıyor sanıyordum bass vurunca ama sizde de varmış aynı sorun magazalardaki teşhirlerde de var ama o şiddetinden oluyor bendeki ise tam oturmadıgından bir parça sallanıyor hissediyorsunuz yani sesten sıkıntısının neden kaynaklandıgını
  • hocam sizin x530 subwoofer arkasında acma kapama dügmesi varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: notebook-yk

hocam sizin x530 subwoofer arkasında acma kapama dügmesi varmı

hayır sadece bass tekeri var
  • benimkinde acma kapama tusu ve bass tekeri var hani cıızz sorunu vardı ya onu gidermek icin koymuışlar sanırım
  • http://forum.donanimhaber.com/m_5456873/mpage_17/key_/tm.htm bu sayfaya bakabilirsen orda resmi var ben koymuştum
  • Merhaba, bugün Logitech X-530, 5.1 ses sistemi aldım ve dizüstü bilgisayarıma bağladım. Burada da birçok kişinin başına geldiği gibi bende de 2.1 gibi çalışıyor. Realtek HD Audio ses kartım var ve Vista kullanıyorum. Sına veya yapılandır dediğimde, buradaki aynı sorunu yaşayan arkadaşların aksine tüm hoparlörler çalışmıyor, sadece müzik dinlerken ses gelen hoparlörler çalışıyor. Ne yapmam gerekir? Sanırım bilgisayarın ses girişleri kurtarmıyor. Kabloları bağladığım pembe ve yeşil girişler, kulaklık ve mikrofon için. Bir tane çoğaltıcı kablosu çıktı hoparlörün kutusundan. Bir ucuna bilgisayara bağlanan kabloların gireceği üç giriş var, diğer tarafında da iki giriş var. O iki giriş için iki tane kablo alıp, bu çoğaltıcı üzerinden hoparlörü bilgisayara bağlasam sorunum çözülür mü?
  • Hocam normalde laptopda 2+1 ses alirsiniz ama harici usb ses kartiynan sorunu hallede bilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam, teşekkür ederim.
    Yalnız bir de şöyle bir durum var. Bilgisayarın üzerindeki etikette "True 5.1 output" diyor. O zaman bilgisayarın ses çıkışları 5.1 için olmalı. :S Model: Acer Aspire 8930G
  • Onu bilemiyecegim
  • Bende de x530 var ve uzun zamandan beri kullanıyorum ancak X-fi pro almak yerine giriş seviyesi bir x-fi yada kaliteli bir 5+1 ses kartı almak daha mantıklı. Zira forumda çoğu kullanıcı X-fi pro öneriyor ama ne zamandan beri x530 da dts yada thx desteği var? Haliyle z5500 yada muadili sahibi olsanız o zaman x-fi de üst seviye kart önermeniz daha mantıklı olur.
  • benim biraderde de benzer bir acer modeli var ve tek çıkışlı ses kartı
    olayı iki tane çoklayıcı alarak çözdü şu bildiginiz çoklayıcılardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

benim biraderde de benzer bir acer modeli var ve tek çıkışlı ses kartı
    olayı iki tane çoklayıcı alarak çözdü şu bildiginiz çoklayıcılardan

Tamamdır, cevap için teşekkürler. Benim de tahmin ettiğim gibiymiş o zaman. Kutusundan çıktı zaten benzer bir çoklayıcı, elektirikçiden kablo alıp bağladığımda sorun çözülecektir.

• driver kaynaklı sorunun w7 ise normal güncellemeyi dene.
  • Arkadaşlar hepinize merhabalar.

x530 modelini araştırırken konuya rastladım ancak gördüm ki konu sahibi sınırsız olarak uzaklaştırma almış.Bu ses sistemi sizlerinde bildiği gibi ev kullanıcıları için halen oldukça popüler.Bu nedenle konuyu devamlı takip eden, x530 hakkında deneyimli, konu altındaki kullanıcılara yardımcı olabilecek bir arkadaşımız var ise konuyu kendisine geçirebiliriz.

Konuyu devralacak kişi ilk mesaja bu modelin resimlerinden, özelliklerinden vs. oluşan güzel bir inceleme yapmalı.Sıkça sorulan sorular ve cevapları, öneriler eklenebilir.

Düşünen arkadaşlar bana pm atsınlar değerlendirelim.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.