Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
132.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu ses sistemi var bendede tv ye baglamak icin ufak kare bir kutu aparat varmis nedir acaba onun ismi birde laptopa takinca tum hoporlerlerden ses nasil aliriz..
  • hocam sizde yokmu o aparat
  • laptopun kac tane cıkıs var 1 kulaklık 1 microfob cıkısı varsa alamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: notebook-yk

laptopun kac tane cıkıs var 1 kulaklık 1 microfob cıkısı varsa alamazsın

Evet kulaklik mikrafon cikisi var sadece, bu aparatin teknik ismini bilen var mi sorarken ne diyecegiz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ismini bilmiyorum ama laptopta 5+1 ses alamazsın harici ses kartı alman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Arkadaşım 5.1 arayışında. Bütçesine uygun 2 seçenek var.

x530'mu tercih etmeli z506'mı

her halikarda x-530

bass ve ses konusunda çok iyidir. yalnız uğultu yapabiliyor. oda subwoofer ın konumundan dolayı. doğru ayarlarsanız iyi ve temiz bir bass alabilirsiniz

TeknoSA 'dan 199 TL'ye almıştım.

bunu calistirmak icin 5+1 ses karti gereklidir

ses kartı onboard olanlar çift girişli iki tane jak alın birbirine bağlayın jakları sonra sistemin kablosunu girişlere takın. boylece butun hoparlorler calısabilir.

• bu uğultu olayı her subwooferda olmaktadır yalnış konum durumunda
  • sistemin kablosunu dediğim ses sisteminindir anlarsınız siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ƒaith

quote:

Evet kulaklik mikrafon cikisi var sadece, bu aparatin teknik ismini bilen var mi sorarken ne diyecegiz...

logitech ve mersasistem süperler ne diyeyim dün heryerde aradım bulamadım aparatı son care teknik servise sorayım parası neyse veririz artık dedim aradım ücretsiz yollucaklarını söylediler marka tercihlerimi önemli oranda etkileyecek güzel hareketler bunlar
  • quote:

quote:

quote:

logitech ve mersasistem süperler ne diyeyim dün heryerde aradım bulamadım aparatı son care teknik servise sorayım parası neyse veririz artık dedim aradım ücretsiz yollucaklarını söylediler marka tercihlerimi önemli oranda etkileyecek güzel hareketler bunlar

iyi sorununuzu halletmişiniz mersa sistem yardımcı oluyorlar kendimden biliyorum 3 kere hardisk gönderdim 3 nüde degiştirdiler garanti kapsamında

• Şu anda en uygun nereden alabiliriz?
  • en ucuz exa sıfır olarak simdilik logitech x530
    http://www.exa.com.tr/logitech/hoparlorler/logitech_x530-362-14903.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Highest Voltage

bu uğultu olayı her subwooferda olmaktadır yalnış konum durumunda

nasıl aşacagız bu sorunu ?
  • woofer ı kapalı bir alanınız varsa oraya koyunuz. örn:bilgisayar masası ile gardolabı arası tabi pc masası yakınsa. yani demek istediğim subwooferı pc masası ile pc masasının yanindaki objenin arasına koyunuz benimkisi su an gardolap ile pc masasının arasında
  • x530 veya x540 windows 7 de veya vistada 5+1 olarak kullanmak için,yeşili yeşile,pembeyi siyaha,siyahıda pembeye bağlayın ve oldu işte.5+1 olarak :)
  • olduda hocam unuttugunuz birşey var x530icin her hoperlörden ses alamazsınız müziklerde media playerla ama jeaudio kurara mp3 lerden her hoperlörlerden ses alabilirsiniz
  • bende jammix enhancer programı var.çok süper bi program winamp için ve bütün hoparlörlerden ses alıyorum
  • hocam programa gerek yok jetaudio kur yeter her hoperlörden alırsın ses
  • Creative'in en dandik ses kartı bile bu sistemi coşturuyo. Ses kartsız kullanmayın derim ben...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Highest Voltage

woofer ı kapalı bir alanınız varsa oraya koyunuz. örn:bilgisayar masası ile gardolabı arası tabi pc masası yakınsa. yani demek istediğim subwooferı pc masası ile pc masasının yanindaki objenin arasına koyunuz benimkisi su an gardolap ile pc masasının arasında

öyle koyup bassı kısacaksın yankıdan mı kazan diyosun?
    woofer bilgisayar masasında kasa konulan yerde zaten
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.