Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
132.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende 1 hafta önce x530 aldım bende şarkıları açdığımda sadece yeşil renkli çıkışa hangi kolonların kablosunu bağlarsam onlardan ses geliyor.Anakartım Asus M4A88TD-M EVO serisi ve 5+1 i destekliyor hatta yanlış bilmiyorsam 7+1 bile destekliyor olması lazım,realtek den 5+1 seçeneği seçili ve hoparlörleri dolduru seçsem bile olmuyor.illa ses kartı şartmı bütün kolonların çalışması için,yada varsa ayarını söyliyebilirmisiniz..

Şimdiden teşekkürler.

• siyahı siyaha,pembeyi pembeye,yeşilide yeşile bağlayınız. ayrıca ses kartı alacaksanız bunu kesinlikle öneriyorum bende bu kartı kullanıyorum on boarddan çok etkili !!! http://www.vatanbilgisayar.com/OEM%20Muhtelif%20Kart/creative-live_71_value-sb-audigy-value-71-pci-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=20253
  • Windows 7 64Bit te sıkıntı çıkartmaz dimi?
  • hayır
  • Ses sorununu çözdüm suan bütün kolonlarından ses geliyor ama arka kolonlardan az geliyor herkezin yaşadığı sorunmuş buda..ses kartı aldığımda bu sorun ortadan kalkıcakmı ona göre almak istiyorum eğer ses kartına rağman sorun devam edicekse zaten anakartım 7.1 desteği var işimi görüyor.Bu konuda deneyim olan varsa yardımcı olabilirmi?

Birde Dün denemek amacıyla Creative SB Live ses kartını taktım ama win7 driveri olmadığı için çalıştıramadım,öteyandan PCI slotuna takdıgımda Ekran kartımın fan bolumunun yarısını kapatıyor..Yeni alacağımda büyük ihtimalle bu şekilde olacak muhtemelen Ekran kartım HD 6850 benim için sıkıntı yaratırmı acaba birbirlerine değmiyorlar arada 1cm kadar boşluk var neredeyse...
  • birbirine değmedikten sonra sorun olmaz.merak etmeyin
  • Merhaba, benim sorunum da diğer bir çok kişide meydana gelen sorun.. Fakat hiç bir yerde tam bir çözüm göremedim. x-530'u laptopa harici usb ses kartıyla kullanmak istiyorum fakat bağlantıları yaptığımda sadece 2 hoparlörden çıkış alabiliyorum. ses kartı S-link SL-U82. iiletim sistemim W7. kart işletim sistemiyle uyuşmadığından çalışmıyor olabilir mi? yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar bende creative sbs a 500 var sizce onun yerine bunu almak mantıklı olurmu herhangi bi fark hissedilirmi
  • Benim Realtek C655 @ Intel 82801EB ICH5 ses kartım var. logitech x530 5+1im var bilgisayarımda kayıtlı olan herhangi bir video şarkıyı falan açtığımda gayet güzel ses alıyorum fakat site üzerinden açtığımda yani youtube facebook gibi herhangi bir site olsn fark etmez site üzerinden açtığımda sesi çok az alıyorum. bunu nasıl çözebilirim?
  • selam arkadaşlar bende bu setten aldım. burada yorumlar kafamı baya bir karıştırmıştı ses kalitesine dair, özellikle tizlerin kötü olması vs. Getirdim kurdum, cidden iyi bir eq. ayarı yapınca gayet dengeli sesler alabildim. Şimdi şöyle bir sorunum var bu hoparlörleri nasıl dizicez? bende ayaklık var ama, center ı monitörün üstüne yerleştiremiyorum, çok ince kalıyor monitör. ne yapabilirim sizce?
  • beyler lütfen cevap verin şimdi bende aldım bu üründen tamam hoparlörleri bağladım o büyük şeye sonra üstünde düğmeler olan hoparlörde 3 kablo var onu kart gibi bişey var ona bağladım felan ama arkada 2 tane kaldı olmadı LAPTOBA NASIL BAĞLYACAM
  • acık anlatırmısnız ne 2 tane kaldı laptopa ya harici kart al 5+1 dinlemek istersen yada pc 2 tane cıkıs var oraya bagla 2+1 ses alırsın birde kücük bir aparat cıkıyor onunla baglanabiliyor du sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: notebook-yk

acık anlatırmısnız ne 2 tane kaldı laptopa ya harici kart al 5+1 dinlemek istersen yada pc 2 tane cıkıs var oraya bagla 2+1 ses alırsın birde kücük bir aparat cıkıyor onunla baglanabiliyor du sanırım

hocam şimdi bi tane kart gibi bişey var önde 3 tane arkada 2 tane takılacak yer var o ön kısma düğmeli hoparlörün 3 kablosunu takıyorum arka kısımda beyaz ve kırmızı takılacak yer boşta kalıyor.ve hangi kabloyu laptoba takıcağız onu anlamadım 2+1 olsunda yeterki ses gelsin

Teşekkkürler
  • yanlış takıyorsun subwoofera arkasında siyah beyaz kırmızı sarı renkler var onlara hoperlörlerın kablosunun ucunda renler var uyumlu olanları takacaksın kırmızıya kırmızı sarıya sarı v.b o senin dedigin dügmeli hoperlörde 3 tane jack var yesil turuncu siyah sanırım onları pc takacaksın yine aynı hoperlörde siyah kalın ekran kartının kablosu gibib onuda subwofferın arkasında ekran kartı vga girisi gibi bir yer var oraya takacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 15 Şubat 2012; 18:13:36 >
  • quote:

yanlış takıyorsun subwoofera arkasında siyah beyaz kırmızı sarı renkler var onlara hoperlörlerın kablosunun ucunda renler var uyumlu olanları takacaksın kırmızıya kırmızı sarıya sarı v.b o senin dedigin dügmeli hoperlörde 3 tane jack var yesil turuncu siyah sanırım onları pc takacaksın yine aynı hoperlörde siyah kalın ekran kartının kablosu gibib onuda subwofferın arkasında ekran kartı vga girisi gibi bir yer var oraya takacaksın

Teşekkürler hocam şimdi anladımda laptopda kulaklık ve mikrofon yerinden başka giriş yeri yok [sm=alala.gif

Edit:birde o kart gibi şey ne işe yarıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManUnitedTv -- 14 Şubat 2012; 18:16:52 >

• kulaklık girişine takacaksın yada usb ses kartı alacaksın
  • quote:

kulaklık girişine takacaksın yada usb ses kartı alacaksın

Kulaklık girişine taktım olmadıda ışıkda yanmadı düğmeli hoparlörde son bi soru soracağım hocam ne alıcağım tam olarak anlamadım ve nerede bulunur?
  • quote:

usb ses kartı
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=34569

Ses sisteminden pahalı bu başka bir çıkış yolu yok mudur?
  • 5+1 dinleyeceksen demiştim kulaklık girşine tak ozaman ses gelmesi lazım birde sub woofer arkasında dügme var onu ac acma kapma dügmesi bass ayarı degil
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.