Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
132.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: notebook-yk

5+1 dinleyeceksen demiştim kulaklık girşine tak ozaman ses gelmesi lazım birde sub woofer arkasında dügme var onu ac acma kapma dügmesi bass ayarı degil

Allah senden razı olsun hocam çoooooook sağol valla
  • Arkadaşlar merhaba bende de x530 var ıdt codec ses kartı var laptopun ve iki adet çıkış var ancak 3 adet 3.5mm jackları taktığımda biri boş kalıyor. Dönüştürcüsüz ve ses kartsız 5.1 olarak dinleyebilirmiyim(bende 2.1 olarak çalıyor).Nasıl yapmam gerekli bir yolu varmı ?
  • quote:

yanlış takıyorsun subwoofera arkasında siyah beyaz kırmızı sarı renkler var onlara hoperlörlerın kablosunun ucunda renler var uyumlu olanları takacaksın kırmızıya kırmızı sarıya sarı v.b o senin dedigin dügmeli hoperlörde 3 tane jack var yesil turuncu siyah sanırım onları pc takacaksın yine aynı hoperlörde siyah kalın ekran kartının kablosu gibib onuda subwofferın arkasında ekran kartı vga girisi gibi bir yer var oraya takacaksın
     LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\

cihaz yurt dışından mı geldi ?

• yok internette buldum resmi kabloları göstermek icin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erhankeskin35

ben x530 almaya kara verdim ama bir konuda endişem var. çogunlukla film yada dizi izleyen biriyim. ses kartım onboard ama denedim 3 cıkıstanda ses alabiliyorum.
    sorum şu= x530u tam anlamıyla 5+1 olarak kullanabilcekmiyim. 4 hoparlördende farklı ses gelicekmi. yoksa mesela ön sagla arka sag aynı, ön solla arka sol aynı ses mi vercek.
    yardımcı olabilirseniz sevinirim.

ONBOARD SES KARTINIZIN 5+1 SES DESTEGİ VARMI JETAUDİO KURARAK 5+1 ALABİLİRSİNİZ GEREKLİ AYARLAMALARI YAPARAK ÖN HOPERLÖRLERDEN YÜKSEK SES GELİYOR AMA ARKALARDAN AZ İŞLETİM SİSTEMİNİZ NEDİR BİRDE ANAKARTINIZ MODELİ

kusura bakmayın. tatildeydim net yoktu ancak yazabildim. anarkartım Asus M4A88TD-M EVO/USB3.
    7+1 destekliyor. anladıgım kadarıyla ses kartı almadıkca arka hoparlörlerden ses az gelicek. dediğim gibi her hoparlörden farklı ses gelmesi için jetaudio mu kurmam gerek? bide x530 kullananlar orta hoparlörü nerede kullanıyorlar. duvara asılamıyor. 540 gibi monitörün üstünede konmuyor. masa ufaksa hepsini yanyana mı kullanıyor herkes?

• bende onboard ses kartı var jetaudio dinleyince ses her hoperlörden esit geliymiyor arkadan az ama realtek ve jetaudiodan gerekli ayarlamalar yapılmalı birde internette youtubeden felan video izleyince arka hoperlörden az gelebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 16 Şubat 2012; 18:58:02 >
  • quote:

quote:

quote:

ben x530 almaya kara verdim ama bir konuda endişem var. çogunlukla film yada dizi izleyen biriyim. ses kartım onboard ama denedim 3 cıkıstanda ses alabiliyorum.
    sorum şu= x530u tam anlamıyla 5+1 olarak kullanabilcekmiyim. 4 hoparlördende farklı ses gelicekmi. yoksa mesela ön sagla arka sag aynı, ön solla arka sol aynı ses mi vercek.

ONBOARD SES KARTINIZIN 5+1 SES DESTEGİ VARMI JETAUDİO KURARAK 5+1 ALABİLİRSİNİZ GEREKLİ AYARLAMALARI YAPARAK ÖN HOPERLÖRLERDEN YÜKSEK SES GELİYOR AMA ARKALARDAN AZ İŞLETİM SİSTEMİNİZ NEDİR BİRDE ANAKARTINIZ MODELİ

kusura bakmayın. tatildeydim net yoktu ancak yazabildim. anarkartım Asus M4A88TD-M EVO/USB3.
    7+1 destekliyor. anladıgım kadarıyla ses kartı almadıkca arka hoparlörlerden ses az gelicek. dediğim gibi her hoparlörden farklı ses gelmesi için jetaudio mu kurmam gerek? bide x530 kullananlar orta hoparlörü nerede kullanıyorlar. duvara asılamıyor. 540 gibi monitörün üstünede konmuyor. masa ufaksa hepsini yanyana mı kullanıyor herkes?

bende yeni aldım sistemi ve center için bir yer ayarlayamadım.şimdilik monitörü masanın önüne çekip onun arkasına koydum biraz garip duruyor, monitörün önüne koyarsam da çok uzakta kalıyor monitör. bir türlü ayarlayamadım. en kötü ihtimalle marangozda bir mdf filan ayarlicam

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

quote:

quote:

bende yeni aldım sistemi ve center için bir yer ayarlayamadım.şimdilik monitörü masanın önüne çekip onun arkasına koydum biraz garip duruyor, monitörün önüne koyarsam da çok uzakta kalıyor monitör. bir türlü ayarlayamadım. en kötü ihtimalle marangozda bir mdf filan ayarlicam

şaka gibi ya. nasıl düsünedilerse bunu. diger kolonlar gibi monte edilebilirdi. o olmazsada x540 gibi cok basit bir sekilde monitörün üstünede konabilirdi. nasıl düsünmezler bunu anlayamıyorum :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

quote:

quote:

şaka gibi ya. nasıl düsünedilerse bunu. diger kolonlar gibi monte edilebilirdi. o olmazsada x540 gibi cok basit bir sekilde monitörün üstünede konabilirdi. nasıl düsünmezler bunu anlayamıyorum :)

ben çok şaşırmadım aslında zira ürünün malzeme kalitesi de çok düşük geldi bana, neyseki ses performansı bunları önemsetmeyecek kadar iyi çıktı.

• quote:

Hocam normalde laptopda 2+1 ses alirsiniz ama harici usb ses kartiynan sorunu hallede bilirsiniz

Peki almassak başka bir yolu var mıdır?
  • 2+1 dinlersin 5+1 usb ses kartsız bilmiyorum bir yolu varmı
  • quote:

2+1 dinlersin 5+1 usb ses kartsız bilmiyorum bir yolu varmı

ben usb ses kartı aldım S-link marka olan. fakat hala 2.1 ses çıkışı alıyorum. acaba s-link windows 7 desteklemiyor mu yoksa başak bi yanlışlık mı yapıyorum yardımcı olabilir misiniz?
  • stereo çoklayıcı lazım 2 tane.bunları aldıktan sonra herhangibir stero çoklayıcını ses kartının yeşil girişine takın.diğer stero çoklayıcıyıda ona takın.ve ordaki 3 kabloyuda ses kartına taktığınız stero çoklayıcılara takınız.5+1 ses alacaksınız.
  • harici ses kartı direk 7.1 destekli olduğu halde neden streo çoklayıcı kullanıyorum anlayamadım, ve ses kartının sadece tek çıkışını kullanacaksam digital olarak çıkış alamayacağım demek olmuyor mu? ki bu durumda ses kartını kullanmama gerek kalmaz, laptopun hoparlör çıkışını da kullanabilirim? yanlış mı düşünüyorum anlamadım :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurios

harici ses kartı direk 7.1 destekli olduğu halde neden streo çoklayıcı kullanıyorum anlayamadım, ve ses kartının sadece tek çıkışını kullanacaksam digital olarak çıkış alamayacağım demek olmuyor mu? ki bu durumda ses kartını kullanmama gerek kalmaz, laptopun hoparlör çıkışını da kullanabilirim? yanlış mı düşünüyorum anlamadım :S

driver felan yokmu ses katınızın birde slink ses kartını ilkkez duydum bencede stero coklayıcıya gerek yokki
  • arkadaşlar bütün mp3 ler 2 kanallı kaydedilir yani stereo, eğer siz bu kanalları sanal olarak çoğaltan bir yazılım vs. kullanmıyorsanız isterse 10+1 olsun sadece 2 kanaldan ses gelir bu kadar basit.
  • valla hacı ben jetaudiyi kullanıyorum onboard ses kartı+ x530 la 5+1 mükemmel ses alıyorum
  • isteyen özelden yazsın size 5.1 bir örnek yolliyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kurios

harici ses kartı direk 7.1 destekli olduğu halde neden streo çoklayıcı kullanıyorum anlayamadım, ve ses kartının sadece tek çıkışını kullanacaksam digital olarak çıkış alamayacağım demek olmuyor mu? ki bu durumda ses kartını kullanmama gerek kalmaz, laptopun hoparlör çıkışını da kullanabilirim? yanlış mı düşünüyorum anlamadım :S

driver felan yokmu ses katınızın birde slink ses kartını ilkkez duydum bencede stero coklayıcıya gerek yokki

S-link SL-u82http://www.cetinkayaelektronik.com.tr/?urun-9291-SK-S-LINK-SL-U82-USB-2-0-7-1-8-KNL-DOLBY-DIG--SK.html

ama evet driver yok, bi önceki mesajımda da yazdığım gibi sanırım windows 7 desteği yok o yüzden çalışmıyor bilmiyorum.. kutu içinden çıkan cd laptop boş görüyor halbuki ben arkasına baktığımda boş olmadığını görüyorum. windows 7 driverını bulailen olursa çok makbule geçer gerçekten yoksa geri vericem ürünü creative almak zorunda kalıcam yaklaşık 3 katı fiyatına :S

• bence geriver creative x-fi surrond pro usb ses kartı al memnun kalırsın
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.