Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
132.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

Birde arkadaşlar bu creative sound blaster 5+1 ve 7+1 windows 7 de 5.1 kanal ses veremiyormuş 2.1 verebiliyormuş diye duydum bu doğru mu ? Çünkü ben windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum ve sırf bunun için xp ye dönemem,döneceğime başka bir ses kartı alırım daha iyi.

Alıntıdır...

Bu doğrumu?Onboarddan eger istediğim sesi alamazsam 50tl civarına kadar bir ses kartı alayım diyordum..audigy 7.1 düşünüyorum sorun yaşarmıyım..

Win 7 64 bit ultimate kullanıyorum...x530 ile sorun yaşamam değil mi?

abi gayet tatmin edici sonuç alırsın realtekle. creativde de var bende, aralarında farkedilebilir birşey yok emin ol. 5.1 veriyor ikiside

Demek ki yeni onboard ses kartları biraz daha iyileştirilmiş..Sevindim buna..Sende hangi anakart var dostum..Birde creativenin hangisi ile denedin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 28 Mart 2012; 16:15:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

Birde arkadaşlar bu creative sound blaster 5+1 ve 7+1 windows 7 de 5.1 kanal ses veremiyormuş 2.1 verebiliyormuş diye duydum bu doğru mu ? Çünkü ben windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum ve sırf bunun için xp ye dönemem,döneceğime başka bir ses kartı alırım daha iyi.

Alıntıdır...

Bu doğrumu?Onboarddan eger istediğim sesi alamazsam 50tl civarına kadar bir ses kartı alayım diyordum..audigy 7.1 düşünüyorum sorun yaşarmıyım..

Win 7 64 bit ultimate kullanıyorum...x530 ile sorun yaşamam değil mi?

abi gayet tatmin edici sonuç alırsın realtekle. creativde de var bende, aralarında farkedilebilir birşey yok emin ol. 5.1 veriyor ikiside

Demek ki yeni onboard ses kartları biraz daha iyileştirilmiş..Sevindim buna..Sende hangi anakart var dostum..Birde creativenin hangisi ile denedin?

gigabyte ga990xa-ud3 var bende, üzerinde Realtek ALC889 var.

creative de 2006 dan kalma sb audigy 24 mü öle birşey, şimdiki en düşük creative kartının pci-ex olmayan hali gibi birşey :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BIYIKLI

quote:

Orjinalden alıntı: Ado

bıyıklı
    istersen cebimi vereyim acil bir durumda haber ver bana
    yok artık o kadarda değil

neyse hadi ben kaçtım hoşçakalın...

Görüyorsunuz samimi duyguları değil mi? Yok sağol bende istemem cebini gsm şirketlerini zengin etmeyelim durduk yerde di mi? Ne güzel (!) tuşumuz varken.

Güle güle

quote:

büyüyecek daha abisi büyüyecek

bu arada yeri gelmişken sorayım bir takım kişilerin gizli gizli firma reklamı yapması yasak mı peki?

Gülünce korkunu yenemezsin huhu bittin sen artık karalamalarının sonu geldi.

Tabi ki yasak dün gece bayağı geçti tam hatırlamıyorum ama 2-3 civarı olabilir şu bardak yazıcısı çıktı meydana birde mülayim senin gibi değil yani güzellikle söyledim olmadı biraz çemkirdim forum kuralları dedim baktım halen saygılı laf ebeliği kuralları kendim yorumlarım demeye geliyor bastım (!) tuşuna işini bitirdim pek zevk vermedi doğrusu çok saygılı, mülayim bir kişilikti. Ama senin (!) duşuna bastığımda bir hoş olacağım orası kesin.

Not: Şişşt huhu biz bu konuyu bilem kapattırırız yahu hatta

Bende de alc887 var çok fark yoktur zaten bir kaç arkadaşta aynen senin dediğini söyledi anakartın ki daha iyidir..Eger memnun kalmazda alırsan CREATIVE SB X-FI XTREME AUDIO 7.1 al dedi..o zamana bakarım artık..benim anakartın 2 pci exp slotunu ekran kartı kaplıyor..1 pci exp girişinede ses kartını takarsam tam ekran kartının fan kısmı kapanıyor...pci exp olmaz zaten bana..

• quote:

Orijinalden alıntı: BIYIKLI

quote:

Orjinalden alıntı: Ado

bıyıklı
    istersen cebimi vereyim acil bir durumda haber ver bana
    yok artık o kadarda değil

neyse hadi ben kaçtım hoşçakalın...

Görüyorsunuz samimi duyguları değil mi? Yok sağol bende istemem cebini gsm şirketlerini zengin etmeyelim durduk yerde di mi? Ne güzel (!) tuşumuz varken.

Güle güle

quote:

büyüyecek daha abisi büyüyecek

bu arada yeri gelmişken sorayım bir takım kişilerin gizli gizli firma reklamı yapması yasak mı peki?

Gülünce korkunu yenemezsin huhu bittin sen artık karalamalarının sonu geldi.

Tabi ki yasak dün gece bayağı geçti tam hatırlamıyorum ama 2-3 civarı olabilir şu bardak yazıcısı çıktı meydana birde mülayim senin gibi değil yani güzellikle söyledim olmadı biraz çemkirdim forum kuralları dedim baktım halen saygılı laf ebeliği kuralları kendim yorumlarım demeye geliyor bastım (!) tuşuna işini bitirdim pek zevk vermedi doğrusu çok saygılı, mülayim bir kişilikti. Ama senin (!) duşuna bastığımda bir hoş olacağım orası kesin.

Not: Şişşt huhu biz bu konuyu bilem kapattırırız yahu hatta
    Bende de alc887 var çok fark yoktur zaten bir kaç arkadaşta aynen senin dediğini söyledi anakartın ki daha iyidir..Eger memnun kalmazda alırsan CREATIVE SB X-FI XTREME AUDIO 7.1 al dedi..o zamana bakarım artık..benim anakartın 2 pci exp slotunu ekran kartı kaplıyor..1 pci exp girişinede ses kartını takarsam tam ekran kartının fan kısmı kapanıyor...pci exp olmaz zaten bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 28 Mart 2012; 16:39:44 >

• Beyler saglam sorunsuz çalişan logitech sag ön hoparlor & Kontrol höparloru ariyorum...

Elinde olan varsa PMden fiyat ve ürün fotolarini göndersin...
  • hocam 2.el bölümüne bakarsanız satan arkadaslar vardı ses kartı hoperlör bölümüne
  • Peki arkadaşlar kutu içeriğinde duvara montaj yapabilmek için ekstra parçalar çıkıyor mu acaba?..2.el bir kaç yerde buldum uygun fiyata oradan alacagım ..

Bildiğim kadarıyla dübel,vida alınca uyduların arkasındaki delikten geçip sıkılıyor ekstra bir parça gerekmiyor değil mi?
  • duvara monte icin parca cıkmıyor icinden hoperlorun arkasındaki delıkler var orayı kullanarak monte edebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: notebook-yk

hocam 2.el bölümüne bakarsanız satan arkadaslar vardı ses kartı hoperlör bölümüne

Aradim fln ama bulamadım...
  • Arkadaslar bende aldım x530 gayet iyi bir sistemmis beni tatmin etti açıkcası bir sorunum var yalnız arka 2 taraftan ses az geliyor diğerlerinde bir sorun yok..onboard alc887 ses kartım var..Sizde durum nasıl acaba
  • konuyu bastan okuyun cevabınızı bulacaksınız normali öyle gelmesi lazım
  • quote:

konuyu bastan okuyun cevabınızı bulacaksınız normali öyle gelmesi lazım

Daha önce okumuştum bazı arkadaslar ses karti alarak arkaların sesini arttırmalarda çözmek icin bende onboard ses gayet iyi ekstradan ses karti almayı düşünmüyordum artık böyle idare edicez..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Daha önce okumuştum bazı arkadaslar ses karti alarak arkaların sesini arttırmalarda çözmek icin bende onboard ses gayet iyi ekstradan ses karti almayı düşünmüyordum artık böyle idare edicez..

iyiyse soruk yok ozaman ama jetaudio ile deneyin bi derim
  • quote:

quote:

quote:

iyiyse soruk yok ozaman ama jetaudio ile deneyin bi derim

Deneyeceğim hocam sonucu yazarım :)
  • 2-3 aydır kullanıyorum ama sesten memnun değilim. Boğuk çıkıyor, sadece bas duyuluyor, tiz sesler hiç yok nerdeyse. Digiturk ve Panasonic plazma ile ayrı ayrı denedim.

Macbook ile denediğimde biraz daha iyi ses veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coxackie

2-3 aydır kullanıyorum ama sesten memnun değilim. Boğuk çıkıyor, sadece bas duyuluyor, tiz sesler hiç yok nerdeyse. Digiturk ve Panasonic plazma ile ayrı ayrı denedim.

Macbook ile denediğimde biraz daha iyi ses veriyor.

subwoofer arkasındaki bass ayarını kısmayı denedinizmi
  • Evet en kısık ayara getiriyorum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coxackie

Evet en kısık ayara getiriyorum zaten.

brn hıc tv de denemedım ama pc de o bass senı realtekın equlazer ayarından kısılabılıyor en aza ındıre bılırsınız
  • ya o kadar sorunsa bu arka hoparlörden ses az geliyor olayı. ses kartınızdan yada bilgilsayarınızdan gidersiniz oradan kanalları açarsınız arkaları full de önleri de %50 filan yaparsınız. unutmayın önde 3 hoparlör var ve ortadaki sadece 15w bırakında ses arkadan az gelsin sinema salonlarından siz seslerin yanlar ile öndekiler ile aynı geldiginiz gördünüz müü hiç ? logitech i ben bateride kullanıyorum ve gayet çok iyi performans saglıyor.logitechimin 4.senesi kutlu olsun en azından benim için.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.