Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
132.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • X-Fi bakabilirsin o bütçeyle.
  • rbilgin ;
    bence bir dene onboard ses kartınla, hemen ses kartına başvurma...
    bağlantısında birşey yok ,üç kablosu var zaten, ilgili yere takarsın ,ses kartı ayarlarından da 5.1 i seçersin bir denemiş olursun

ayrıca 150-200 ytl iyi para ...ilerisi için ses kartına iyi bir yatırım olur...
  • @IboJan,
    x-530 var ama laptop aldığım için ona bağlamam gerek, 5.1 özelliği yok ses kartının. Şimdi söylediğin stereo dönüştürücüyü kullanmayıp kabloyla direk bağlarsak mono olarak mı dağılıyor ses? Bende discmanimi x-530 a bağladım ama arada hepsi 3.5mm olan "bir erkeği iki dişiye dönüştüren dönüştürücü" (erkeği discmanin line-out çıkışına bağlayarak) kullandım bu durumda ses mono olarak mı geliyodur sence?
  • Blustery ;
    Ben discman de müzik dinlerken (kulaklıkla) sesi stereo olarak alıyorum...anladığım kadarıyla discmanin çıkışını çoklamışsın , bu şekilde hiç denemedim (yani stereo dönüştürücü kullanmadan). bilmem doğru mu anladım? bu şekilde bir bağlantıyla bütün hoparlörlerden ses alabildin mi?
    Benim sana tavsiyem stereo dönüştürücü kullanarakbir bağlantı gerçekleştirmen

Bu arada laptop kullanıcısı olarak forumda bildiğim tibi arkadaş var ...eğer ses kartı düşünüyorsan sana yardım edecektir..
  • örneğin media playerdan equalizer ayarlarından , düşük frakansı azaltırsan bass sesin de azalacaktır..
    aynı durum winamp için de geçerli...
    yüksek frekansı da arttırırsın böylelikle daha tiz bi ses elde edersin

quote:

Orjinalden alıntı: dasdasq

ya hocam bunun basını tümden kapatabilsem bana yetecek, güm güm sesi fazla açamıyorum. soundmax ses ayarlarından bassı tümden kapattım, sub ın arkasındakini de en aza getirdim.
    tam tiz almak için baska yapabileceğim bişe yok mu. (kart olmadan tahminen yok ama yazılım , winamp plugini gibi )
  • IboJaN kardeş ''düşük frekansı azaltmak'' we ya ''yüksek frekansı arttırmak'' ne demek?

bass frekens düştükçe daha sağlam vurur diye duymuştum sen düşük frekansı azaltırsan burdan çıkcak sonuç bass daha da sağlam vurur...
    yüksek frekansı arttırırsak tamam tiz artar da bassı anlamadım ben.... yardımcı olursan sewinirim...

quote:

Orjinalden alıntı: IboJaN

örneğin media playerdan equalizer ayarlarından , düşük frakansı azaltırsan bass sesin de azalacaktır..
    aynı durum winamp için de geçerli...
    yüksek frekansı da arttırırsın böylelikle daha tiz bi ses elde edersin

quote:

Orjinalden alıntı: dasdasq

ya hocam bunun basını tümden kapatabilsem bana yetecek, güm güm sesi fazla açamıyorum. soundmax ses ayarlarından bassı tümden kapattım, sub ın arkasındakini de en aza getirdim.
    tam tiz almak için baska yapabileceğim bişe yok mu. (kart olmadan tahminen yok ama yazılım , winamp plugini gibi )

• benim oradaki düşük frekansı azalt ifadem şöyle:
    media playerdan equalizer ayarlarını aç....en düşük frekanstaki ayar çubuğunun seviyesini düşür....
    yüksek frekans çubuğunu da yükselt böylelikle ; Bass sesi daha hafif kalacak, tiz sesleri yoğunlaşacaktır

Ayrıca Frekans düştükce woofer, patlama şeklinde bir bass sesi oluşturamaz.. sadece sürekli olarak hava çıkar , yani zorlanır ve etraftaki eşyaları titreşime sokar..
  • bizim arkadaşlar çok memnun bu hopörlerden...
  • eee?
  • Arkadaşlar, ben de bir süredir X530 kullanıyorum. Bende Casecom kasa var ve bu kasnın standart PSU'su 300W. Geçenlerde PSU arızalandı, gittik değiştirdik. Pegasus 480W PSU taktık. Eve geldik bilgisayarı bi açtık, bizim hoparlörler düşük ses ayarında uğulduyor. Bu konuyu da başından sonuna kadar okumuş bir insan olarak ben de şunu diyebilirim. X530'lardaki düşük seste meydana gelen uğuldama olayı tamamen elektrikle alakalı sadece PSU'yu değiştirdim olayın farkına vardım. Belki şu Surgemaster'lardan taksam olay düzelecek ama emin değilim. Bu Surgemaster ile X530 kullanıp da düşük seste uğuldama yaşamayan bir arkadaş var mı acaba?

Bu arada elektrik düğmeleri açılıp kapanırken ÇAT sesleri bende de oluyor. Buna da bir çözüm bulan varsa (evin elektrik tesisatını değiştirmek dışında ) lütfen bizimle paylaşsın...

• center uydudan az ses gelio nedeni nedir??ses kartım audio zs pcmci
  • X530 ile crative Sound Blaster X-Fi aldim, az once kurdum ,Creative Speaker Connection Wizard ile 5+1 tanimladim test etti ses karti hersey tamam, ama ni mp3 aciyorum DVD arka sag ve sol dan ses gelmiyor..

bunun cozumu nedir dostlaar

X530 den 5+1 ses alamayan visor
  • jetAudio kurdum simdi ses aliyorum arkalarda, power DVD 7 den ses ayarlarindan 4 speaker ayari yaptim, artik sorun yok

LOGITECH X-530+ x-fi kullanan visor
  • Arkadaşlar gelen çat sesleri ve uğuldama sorunları için gidip 50 ytl'ye bir kesintisiz güç kaynağı alıyorsunuz (Varsa almayın )Fişini buna takınca bütün sorunlar çözülüyor. Yani bende çözüldü olmazsa da bilgisayarınız her türlü elektrik sorununa karşı korunmuş oluyor, msn'de millete bizim evde de elektrikler gitti yav diye hava yapabiliyorsunuz

EDit: Bugün banyonun ışığını kaparken derinden de olsa gelen çıt sesini duydum arkadaşımdaki gibi patlama şeklinde değil ama . Neyse uğultu yok en azından (züğürt tesellisi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnmason -- 7 Temmuz 2006; 12:56:54 >

• pardonda havan ne kadar sürüyo....

iyi çözüm yaa saol
  • 15 dakikalığına bip sesleri arasında Polat Alemdar gibi msn'i süzüyorum sonra terminator 2'nin sonunda ki arnold gibi başım dik medeniyetsizliğin karanlığına batıyorum.
  • Packard Bell w3624 notubookum var.5+1 almak istiyorum kafamda LOGITECH X-530 var.Notebookta özellikle Packard Bell de deneyen arkadaşların görüşlerini merak ediyorum.(Ses kartıyla ilgili vs. sorun olurmu )Foruma baktım bazı sorunlar gördüm bunlar sistemindenmi kaynaklanıyor acaba (patlama sesleri,sesin her kolondan farklı gelmesi gibi... ) Şimdiden Sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBB -- 5 Temmuz 2006; 22:05:43 >
  • arkadaşlar bugün bilgisayarı açtıığımda sol taraflardan ses gelmediğini fark ettim. Center, front right ve rear right çalışıyor. Front ve rear left çalışmıyor. daha önceden iki arka çalışmamıştı fakat forumdan aldığım yardımla çözmüştüm sorunu ama böle bi konu bulamadım forumda. Hoparlorlerde sorun yok girişleri değiştirdiğim zaman ses geliyor. Sorun codec sorunu olabilir mi? Nasıl çözebilirim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • selam arkadaşlar

ben bugün çok karmaşık duygular içerisindeyim

x-530 alıp almamak arasında sürekli gidip geliyorum

bana pahalı geldi ve de dediklerinize göre bir takım sorunlar yaşanıyor

ses kartı da ayrı bi dert.

olmazsa şunu almayı düşünüyorum sizce değermi bu fiyata

http://www.gittigidi***.com/php/urun.php?id=2222145 (yıldız yerine yor yazın)

lütfen yorumlarınızı esirgemeyin
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.