Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
132.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gücü yüksek görünüyor ama ses kalitesinden şüpheliyim, eğer dinleme şansın olursa almadan önce kesinlikle dinle derim. Yoksa sesi kötü olduktan sonra sesini açsanda işkence yaşarsın

X-530'un ses kalitesi hakikaten temiz ama tabi bu da göreceli önemli olan senin dinlemen
  • Merhaba
    bu x-530 u duvara asmak için illaki duvarı çivilemek mi gerekir ?
    yoksa başka yoluda mı var ?
    bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz ?
  • Valla en sağlamı çivilemek gib görünüyor. Eğer altı girintili olmasa belki silikonla da tutturulabilir ama bayağı ağırlar. Uygun olursa tanesi 25 ytl'den ayak da satıyorlar onu da düşünebilirsin
  • yanı yapan arkadaslar çivileyip oyle mı yaptı ?
  • Valla benim arkadaş çivi ile yaptı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: johnmason

Valla benim arkadaş çivi ile yaptı.

ben de başka çare yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marlo -- 21 Temmuz 2006; 0:05:01 >
  • 50kg ye kadar taşıyan çift taraflı duvar bantları var arkadaşlar.
  • up
  • arkadaşlar benim sorunum 3 hoparlörden ses alamıyorum...(x-530)

anakatım msi 915p combo...üzerinde 7.1 on-board kart var....

yardımcı olursanız sevinirim...

ilginize teşkkürler...

-----------------------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar sorunu çözdüm...son driverı yukledim halloldu...

bu cihazı tavsiye edenlere çok teşekkürler...

çok iyi bir seçim yaptığımı anladım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresbey -- 10 Ağustos 2006; 23:59:31 >
  • logitech ailesine hoşgeldin hayırlı olsun.peki diğer setleri dinleme imkanın oldu mu?mms çi arkadaşlar daha iyi olduğunu iddia ediyolar.dinlediysen eğer fikirlerini paylaşırsan çok sevinirim.bende en yakın zmanda mms leri test etcem bakalım dedikleri gibi mi?
  • philips ürünlerini de denedim...logitech in ürünler daha dayanıklı, daha şık ve en önemlisi sesi kulağıma daha kaliteli geldi.

z5500 ü de dinleme imkanım oldu o da çok muhteşem bir cihaz...ama biraz pahalı

ankara teknoramadan aldım, orada tum modellerin teşhir için olanları var tek tek dinleyip alabiliyorsun....

sonuç olarak bence logitech philipsten 1 adım önde.
  • topiğimi kitlemiştiniz gerek kalmadı burdan devam etmeye çözdüm olayı
  • Bu topic ten sonra sanırım yeni ses kartları çıktı piyasaya ... fiyatı 200 ytl yi geçmeyecek şekilde ses kartı tavsiye edermisiniz.. x 530 var...
  • ses kartları hakkında benimde fazla bilgim yok ve yakın zmanda ucuz ve kaliteli bişey almayı düşünüyorum tavsiyelere bende açığım
  • fıyatına gore olsun ne olursa olsun mukemmel bır sıstem cretıve sakın almayın bende muzık setı baglıydı ınanın x530ondan cok daha fazla bas ve ses verıyor cat pat seslerını cıkmasının sebebı alan arkadasların evının elektrık tesısatının dandık olmasından kaynaklanıyor bunun sebebıde evdekı topraklama hattının notur hattınan baglanmasından kaynaklanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: TELECOM_86

fıyatına gore olsun ne olursa olsun mukemmel bır sıstem cretıve sakın almayın bende muzık setı baglıydı ınanın x530ondan cok daha fazla bas ve ses verıyor cat pat seslerını cıkmasının sebebı alan arkadasların evının elektrık tesısatının dandık olmasından kaynaklanıyor bunun sebebıde evdekı topraklama hattının notur hattınan baglanmasından kaynaklanıyor

aralara nokta koysaydın daha anlaşılır olurdu ilk başta övüyomusun yeriyomusun anlamadım
  • slm arkadaslar bu ses sistemi ile odamdaki 3 alete ses verebilir miyim pratik bi yolla..

pc+vcd+tv bu üçünde de kolay yolla gecis yaparak nasıl yararlanabilirim ses sistemimden????????????????

yani vcd izleyecem ama ses x-530 dan gelsin..

veya pc de müzik dinleyecem ses yine x-530 dan gelsin

veya tv de güzel bi flim var ses x-530 dan gelsin....

tessekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kibrit

slm arkadaslar bu ses sistemi ile odamdaki 3 alete ses verebilir miyim pratik bi yolla..

pc+vcd+tv bu üçünde de kolay yolla gecis yaparak nasıl yararlanabilirim ses sistemimden????????????????

yani vcd izleyecem ama ses x-530 dan gelsin..

veya pc de müzik dinleyecem ses yine x-530 dan gelsin

veya tv de güzel bi flim var ses x-530 dan gelsin....

tessekkürler..

Tak çıkar yapacaksın.Benim bildiğim başka bir yöntem yok.

quote:

Orjinalden alıntı: trsmach

ses kartları hakkında benimde fazla bilgim yok ve yakın zmanda ucuz ve kaliteli bişey almayı düşünüyorum tavsiyelere bende açığım

Ne kadar ucuz?Creative Audigy alınabilir.70 ytl civarı.

quote:

Orjinalden alıntı: enemy34

Bu topic ten sonra sanırım yeni ses kartları çıktı piyasaya ... fiyatı 200 ytl yi geçmeyecek şekilde ses kartı tavsiye edermisiniz.. x 530 var...

2. El Audigy2 alınabilir.

• 50 ytl civarı bişey düşünüyodum tabi varsa.yoksa 70 ytl audigy olabilir.
  • @KillForYou! ses kartları dolby, prologic 2 gibi şeyleri destekliyo mu? bide ses kartı alırsam gerçekten sesteki kaliteyi fark edebilcek myim yoksa pek fark olmaz mı?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.