Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
132.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu anda ankarada en ucuz nerden satın alabilirm logitech x-530
  • Ankara'da mavi bilgisayardan nakit olarak 160 ytl'ye alabilirsin.

Ben 2 hafta önce taksitle 170e aldım tabii o zaman dolar da pahalıydı şimdiye göre.
  • selam bende yaklaşık 2 hafta önce x 530 aldım lakin kulaklıkla dinlerken aynı problemi yaşıyorum bi yolunu bulduysan yada bulursak paslaşalım lütfen :) 100Ş veripte kulaklıkta dinleyememek sinir bi durum yaww dandik hoparlörlerden bile çatır çatır dinliodum hoşçakal ;)
  • Ben uzun zamandır x530 kullanıyorum daha bi kötülüğünü görmedim.
    Ancak şöyle bir sorun var pc den 5+1 olarak ayarlarsam 3 kolondan ses alabiliyorum 7+1 olarak ayarlayınca 5 kolondan ses gelior.Realtek ac97 on board.
    Ne yapabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Vorladung

Ben uzun zamandır x530 kullanıyorum daha bi kötülüğünü görmedim.
    Ancak şöyle bir sorun var pc den 5+1 olarak ayarlarsam 3 kolondan ses alabiliyorum 7+1 olarak ayarlayınca 5 kolondan ses gelior.Realtek ac97 on board.
    Ne yapabilirim?

2 yerden ayarlaman lazım birincisi denetim masasındaki ses efekti ve ses aygıtları diğeride sound effect manager.iki ayarıda yaptım diyorsan bilgisayarın arkasındaki kablo bağlantısını yanlış yapmış olabilirsin.bende üçgen şeklinde duruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: autumn

kablo uzatabiliomuyuz arkadaşlar bunda

kimse kablo uzatmamış mı yaw
  • arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar mehaba,
    pc yi sattık araştırdık yenisini toplayana kadar bayağı bi zaman geçti ...tabiki X-530 u ve Audigy Value yu kimselere vermedim

bu kabloları uzatan arkadaşlar genelde ekleme yapıyorlar kesmeden tabiki
    benim de en üzüldüğüm konu bu işte kablolar kısa.. sub ı koyacağımız alanı kısıtlıyor 1'er metre uzun olaymış tadından yenmezmiş
    quote:

quote:

kablo uzatabiliomuyuz arkadaşlar bunda

kimse kablo uzatmamış mı yaw

• +64891
  • Meraba arkadaslar bende forumlardaki yorumlara bakarak philips mms460 yerine logitech x 530 aldim. Benim sorunum su odam kucuk 1 tarafta yyatak 1 taraftada masa ve dolap var yani uydulari duvara monte etmek icin yer yok. almadan once uydlari monte etmeden de kullanacagimi sanmistim ama monte etmeden olmuyo uydular duz durmuyo ben de su uydulari yan yatirip masaya dizidim. Acaba bu x 530 un normal aykalri olanlar yokmu? tek cozum duvar monte etmekmi?? masaya dizemezmiyim??
  • ayakları çevirerek normal konuma getirebilirsin. böylece sorunun çözülür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresbey -- 26 Ağustos 2006; 20:35:15 >
  • selam arkadaşlar

ben nicedir bir x-230 almayı düşünüyordum.sonra baktım benim hoparlörde stereo ,o da.şimdi x-530 a yöneldim, lakin formda okuduğum 1.kattaki elektrik düğmesi enüst kattaki hoparlörü etkilemesi,hoparlörün bozuk olması vb beni biraz düşündürdü.hazır dolar düşmüşken 530 alıyım diyorum.ama ben de onboard ses kartı var.alsam bunun bilgisayardaki ayarlarını bilmiyorum.bi de benim anakartta sesle ilgili 3 çıkış var.hoparlör.mikrofon,bi de ne işe yaradığını bilmediğm bi çıkış.bir de dijital ses çıkışı var.şimdi bu hoparlörü ben bu 3 çıkışa birden mi takacağım.dijital çıkışa takılamıyor diye biliyorum.anakart asuspe i 845.
    ayrı bir ses kartı almayı düşünmüyorum.sizce 230 la 530 arasında çok fark varmıdır.yani 5+1 de ses her hoparlörden ayrı ayırt edilebiyor mu.ses kartı almayacağıma göre 230 yeterli olur mu.
    teşekkürler saygılar

• arkadaşım 1. kattaki elektrik düğmesi en üst kattakini etkliyo diye bişey yok.bende öyle bi sorun yok.elektrik tesisatıyla ilgili bişey bu.bilgisayardaki ayarları çok kolay aldığın zman bana yada başka bi arkadaşa pm atabilirsin yada buradan tekrar yaz yardımcı oluruz.onboard ses kartının 5+1 desteklemesi lazım yoksa x-530 almanın bi anlamı olmaz.benim ses kartım da onboard ama arkasında 6 giriş var.tabi bu 6 girişin sadece 3 ünü kullanıyosun x-530 için. 230 la 530 arasında belirgin farklar var 530un wooferı 5 watt daha fazla ama ben iki setide dinledim sanki aradaki fark 5 değilde 15 watt gibi.ayrıca x-230 32 watt x-530 70 watt normal olarak daha güçlü bir set.müzik ve oyunlar için genelde 2+1 tavsiye edilir ama filmde izlerim diyosan x-530 tam sana göre. ayrıca seni uyarmamda yarar var komşularla aran bozulabilir kendini hazırla şimdiden

• ses kartı almayı düşünmüyor isen X-230 güzel olacaktır
    kalite olarak da bayağı iyi.. müzik dinlemek için alıcaksan hiç durma sonuçta müzikler stereo

bir alternatif daha sunayım sana ; X-530 u alırsın bir süre 2.1 olarak kullanırsın ,biraz zaman sonra(maddiyat düşünürsek) ses kartı alırsın

quote:

Orjinalden alıntı: boğaç

selam arkadaşlar

ben nicedir bir x-230 almayı düşünüyordum.sonra baktım benim hoparlörde stereo ,o da.şimdi x-530 a yöneldim, lakin formda okuduğum 1.kattaki elektrik düğmesi enüst kattaki hoparlörü etkilemesi,hoparlörün bozuk olması vb beni biraz düşündürdü.hazır dolar düşmüşken 530 alıyım diyorum.ama ben de onboard ses kartı var.alsam bunun bilgisayardaki ayarlarını bilmiyorum.bi de benim anakartta sesle ilgili 3 çıkış var.hoparlör.mikrofon,bi de ne işe yaradığını bilmediğm bi çıkış.bir de dijital ses çıkışı var.şimdi bu hoparlörü ben bu 3 çıkışa birden mi takacağım.dijital çıkışa takılamıyor diye biliyorum.anakart asuspe i 845.
    ayrı bir ses kartı almayı düşünmüyorum.sizce 230 la 530 arasında çok fark varmıdır.yani 5+1 de ses her hoparlörden ayrı ayırt edilebiyor mu.ses kartı almayacağıma göre 230 yeterli olur mu.
    teşekkürler saygılar

• selam arkadaşlar görüşleriniz için teşekkür ederim. anakartıma baktım sırasıyla pembe,yeşil,mavi ses çıkışları var.onboard ses kartı da 5+1 miş.asus i845 pe anakart alırken de öyle yazıyordu.(3,5 yıl önce aldım)ses çıkışının biri mikrofon.yani mikrofonu daha önce kullanmıştım.6 tane ses çıkışı yok. bu durumda kazıklandım galiba.
    herhalde x-230 alacağım.biraz daha düşüneyim.tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: boğaç

selam arkadaşlar görüşleriniz için teşekkür ederim. anakartıma baktım sırasıyla pembe,yeşil,mavi ses çıkışları var.onboard ses kartı da 5+1 miş.asus i845 pe anakart alırken de öyle yazıyordu.(3,5 yıl önce aldım)ses çıkışının biri mikrofon.yani mikrofonu daha önce kullanmıştım.6 tane ses çıkışı yok. bu durumda kazıklandım galiba.
    herhalde x-230 alacağım.biraz daha düşüneyim.tekrar teşekkürler.

anakartının özelliklerinde 5+1 yazıyorsa kullanabilirsin asus kaliteli bir marka öyle bir dolandırılma olayı yaşanacağını zannetmiyorum.almadan önce arakadaşlarında 5+1 i olan varsa bi deneme yap çalışıp çalışmadığını anlarsın en azından.
  • arkadslar ayrı bi baslık actım ama cevap yazan olmadı x 530 için kumanda yapılabilir mi böyle bi imkan var mı bi de arka kablolar gercekten kısaymış bunun için de sese etki etmeyecek bi çözüm yolu var mı?şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafasaylam

arkadslar ayrı bi baslık actım ama cevap yazan olmadı x 530 için kumanda yapılabilir mi böyle bi imkan var mı bi de arka kablolar gercekten kısaymış bunun için de sese etki etmeyecek bi çözüm yolu var mı?şimdiden teşekkürler...

bi elektrikciden kaliteli uzatma kablosu alırsan ses o kadarda bozulmaz, kabloyuda çok fazla uzun alma yeteceği kadar uzunluğu olsun yeter. uçlarınada giriş ve çıkış taktır... omuş bitmiştir. ben öyle yaptım :)

biraz elektrik işinden anlıyorsan kumanda yapabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxiii -- 28 Ağustos 2006; 19:06:26 >
  • teşekkürler xxiii elektrikten pek anlamam basit bi şekilde yapılabiliyosa kumanda
    denerim ama nası yapıldıgını biliyosan anlatırsan sevinirim..
  • Bende x-230 var uyduların ikisindende aynı yükseklikte ses gelmiyor. Ana uydudan daha yüksek bir ses geliyor. Otekinden biraz daha tiz ve alcak bu normal mi?

Tesekkur ederim...
  • bir uydunun diğerine göre alçak/yüksek ses vermesi pek normal değil
    girişleri, bağlantıları bir kontrol et ..iki hoparlörü de aynı seviyeye koy.
    tekrar dene
    quote:

Orjinalden alıntı: mcroses

Bende x-230 var uyduların ikisindende aynı yükseklikte ses gelmiyor. Ana uydudan daha yüksek bir ses geliyor. Otekinden biraz daha tiz ve alcak bu normal mi?

Tesekkur ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IboJaN -- 29 Ağustos 2006; 21:46:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.