Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
132.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mcroses

Bende x-230 var uyduların ikisindende aynı yükseklikte ses gelmiyor. Ana uydudan daha yüksek bir ses geliyor. Otekinden biraz daha tiz ve alcak bu normal mi?

Tesekkur ederim...

x-530 da ana uydu daha güçlü diğerlerine göre(watt değeri olarak).x-230 da nasıl bilmiyorum ama ondan olabilir.eğer değilse ayarlarla ilgili olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafasaylam

arkadslar ayrı bi baslık actım ama cevap yazan olmadı x 530 için kumanda yapılabilir mi böyle bi imkan var mı bi de arka kablolar gercekten kısaymış bunun için de sese etki etmeyecek bi çözüm yolu var mı?şimdiden teşekkürler...

http://www.darkhardware.com/st.php?u=articles/seri_ir_alici
    Burada bilgisayara nasıl kumanda yapılacağı anlatılıyor.Yapımı çok basit, devre şema bilgin olmasa bile anlatımıyla yapabilirsin.Resimleri verilmiş.Sadece girder programı lazım sana.Onu bulmak da sana kalmış.Ben kullanıyorum.Eski creative infra kumandamla istediğim tuşa istediğim komutu atayabiliyorum.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozenmetal -- 30 Ağustos 2006; 20:56:28 >

• Arkadaşlar, benim x-530'umun ana uydusu sakar biri tarafından düşürüldü.Seste falan sorun yok ama darbeyi bacağı yedi ve kırıldı.Çözüm üretebilecek var mı? Yapıştırıcılar pek fayda etmiyor.Kafayı ayarlarken kopuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frozenmetal

Arkadaşlar, benim x-530'umun ana uydusu sakar biri tarafından düşürüldü.Seste falan sorun yok ama darbeyi bacağı yedi ve kırıldı.Çözüm üretebilecek var mı? Yapıştırıcılar pek fayda etmiyor.Kafayı ayarlarken kopuyor.

benimde sol kolon düşüp duruyodu bende komidine bantladım artık düşmüyo.yan yatırıp koyabilirsin nasıl olsa alttaki ayaklık dönüyo(duvara monte için ).şimdi denedim görüntü pek hoş olmsada geçici çözüm olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: trsmach

quote:

Orjinalden alıntı: Frozenmetal

Arkadaşlar, benim x-530'umun ana uydusu sakar biri tarafından düşürüldü.Seste falan sorun yok ama darbeyi bacağı yedi ve kırıldı.Çözüm üretebilecek var mı? Yapıştırıcılar pek fayda etmiyor.Kafayı ayarlarken kopuyor.

benimde sol kolon düşüp duruyodu bende komidine bantladım artık düşmüyo.yan yatırıp koyabilirsin nasıl olsa alttaki ayaklık dönüyo(duvara monte için ).şimdi denedim görüntü pek hoş olmsada geçici çözüm olabilir.

benim masa üstündekiler zaten bantlı durumda arkamdakiler ise duvara asılı
    gözüm gibi bakıyorum sizleride daha dikkatli olmaya davet ediyorum

Toz bile yok
    hatasız değişeni yok

edit : bu arada hoparlör lerin üstündeki bezleri(veya çorapları) söken varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IboJaN -- 31 Ağustos 2006; 16:54:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: trsmach

Ana uydu kırık.Aslında monitöre koli bandıyla bantlayabilirim Monitörün başına buz torbası koymuş gibi dursun
    Sanırım ona göre bir plaka yaptırıp, yapıştıracam oraya.

• bende bu cihazı düşünüyom ama bu küçük bir odayı inletir mi??? titreşimler iç organlarımda hissedebilirmiyim???
  • imzamda "sistem resimlerimiz" linkine tıkla ve odamın küçüklüğünü gör
    bizim sitedeki müziğin kalbi işte bu oda
    ne demek istediğimi anlamışsındır umarım
    quote:

Orjinalden alıntı: cesuranil

bende bu cihazı düşünüyom ama bu küçük bir odayı inletir mi??? titreşimler iç organlarımda hissedebilirmiyim???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IboJaN -- 3 Eylül 2006; 14:25:43 >

• quote:

bende bu cihazı düşünüyom ama bu küçük bir odayı inletir mi??? titreşimler iç organlarımda hissedebilirmiyim???

Valla orta boy bir odada kendi sesini duyulmaz hale getiriyor, 140 m2 lik evde sarsıntı meydana getiriyor.8 katlı bir apartmanda kızgın komşular ve tırsmış müzik gençliği meydana getiriyor.
  • quote:

küçük bi odayı inletiyor için rahat olsun hatta salonda daha iyi performans veriyor.ben sesi yarıdan fazlaya açtığımı pek hatırlamıyorum.bina yeni olduğu için yalıtımlı ona güvenerek açıyorum daha fazlasına cesaret edemiyorum.
  • arkadaşlar bende x 230 var bi sorunum var.ama baya büyük bi sorun.diceksiniz biz x 530 a bakarız ama bass ları benzer diye bi sorum olcak benim bass ımın içinde havayı dışarı atan boru koptu napabilirim aldığım yere götürsem değişir mi 1 aydan fazla oldu yani ne dersiniz bi yardım edin!!!!!!! bilgisi olan arkadaşlar bu sorun buyuk bi farklılık yapar mı açıkçası çok bozuldu sistem gerçi aldğımdan beri memnun değilim belkide aqldğımdan beri öle bi yardım!!!!
  • sonuçta yeni almışsın garantiside var.tabi garanti dışı olur mu onu bilemem.aldığın yerle irtibata geç bence. o borunun olmaması seste bozulmaya yol açar gibi geliyor bana. bu arada nasıl becerdin o boruyu koparmayı
  • o borunun kopması imkansız öle aldık heralde yani öle olmalı yoksa sesi çok açtığımdan olcağını zannetmem zaten aşırı hiç bi zaman açmadım ne dersin alırlar mı ben bunu kesin geri vermek istiyorum yenisini almak yani içime hiç sinmedi yapılsa bile istemem yenisini vermelerini isterim ama verirler mi ne dersin benim bi suçum yok zaten en başından beri memnun değilim valla ben sölerim bunşları dimi alırlar o zaman belki bu arada eksa dan aldım istanbul
  • durup dururken mi koptu diyosun eğer öyleyse fabrika hatasıdır.sesi açmanla ilgisi yok istersen son sesle dinle o borunun kopmaması lazım.bence yenisini verirler.ben ankarada olduğum için dediğin yeri bilmiyorum ama sonuçta garntisi olduğu için gerekli şeyleri yaparlar.
  • arkadaşlar x530cular size bi sorum var ya bende almayı düşünüorum bu aleti ama şimdi benim laptopun ses kartı tek çıkış yani 5.1 desteği yok.Neyse ben şimdi bu x530u aldım diyelim.3kolondan ses gelmicek ben 2.1gibi kullanıcam dimi.Böle premierlerde bi düğme vardı 2.1 5.1 die basıodun örneğin ön sağ kolondan çıkan sesin aynısını arka sağa da veriodu.surround olmuodu ama ses fazlalıgı oluodu her neyse varmı böle bi düğme ya da çare.harici ses kartı ucuz bulsam hemen alcam da yok.lütfen ya şuna bişe diin yoksa x230 alcam.
  • saol dostum içimi rahatlattın ama bunun tamiri var mıdır yapılmaz heralde tamiri direk yeni mi verirler yani ne dersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_34

saol dostum içimi rahatlattın ama bunun tamiri var mıdır yapılmaz heralde tamiri direk yeni mi verirler yani ne dersin.

fabrika hatası gibi gözüküyor öyle ise yenisini vermeleri lazım.hatan olmadığını düşünüyosan yenisini talep et aldığın yere.tabi biraz ses sistemsiz kalabilirsin.ama 30 iş gününü geçerse kaymakamlıklardaki tüketicileri koruma birimine başvurursun mahkeme sonucuna göre ne kadar paraya aldıysan o parayı geri alırsın.
  • saol dostum yani yenisini vermeleri baya uzun sürer diyosun ne kadar sürer yani 15-20 gün falan mı peki neden aallerindeki bi ürünü veremiyolar mı direk fabrikasına mı gönderiyolar?
  • peki ben sorunu söyliyim mi? içinde ki borunun olmadğını fark ettim dersem benim yaptığımı idda etmezler mi? ne dersiniz arkadaşlar trsmach dostum sen ne dersinbu konuda ne desem adamlara.ben söyliyim en başından beri memnun değildim zaten bunu forumdada belirttim yani bu kadar övülen bi sistem olmasına karşın bu kadar kötü olması imkansızdı ve fabrika hatası olması da çok kötü bişi logitcek gibi bi firma belki de hasar almıştır düşmüş falan olmasın o anda kopmuştur o boru ama onun kopartılması imkansız düşmüş kesin yardımlar için saolun
  • valla ses sistemlerinde bu süreç nasıl işler bilmiyorum ama elektronik aletlerde genelde kullanıcı hatası olup olmadığını anlamak için testlerden geçirirler.eğer fabrika hatası ise yenisini verirler.diğer bi seçenekte garanti kapsamında tamir edilir.en kötüsü ise garanti kapsamı dışında kalır ve bir ücret karşılığı tamir ettirmek zorunda kalırsın(ama bu çok sık olmaz).mesela geçenlerde tlfnum bozulmuştu virüs girmiş.ban verilen formda şöyle yazıyodu "lisanssız yada virüslü bilgi yüklemek telefonunuzun garanti kapsamı dışında bırakır" ama tamir etmişler(gerçi elleri mahkum bana kazık attılar eşek gibi tamir etcekler) durum böyle yani seninkinde yenisini vereceklerini düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.