Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
132.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: omurkadir

arkadaşlar neden bu kadar kendi ürünlerinize laf söyletmiyorsunuz.Ben elektro gitarımda kullanmak ve genelde rock,metal parçalar için bi sistem arıyorum.Rock parçalarla pop parçaların bass ları bir değil bildiğiniz üzere.Ona göre yardımcı olabilirseniz sevinirim.teşekkürler

aynı zamanda bilgisayarda da kullancakmısın alacağın seti?
    yoksa sadece elektro gitarla birlikte mi?

evet aynı zamanda bilgisayarda film izlemek,genelde rock parçalar dinlemek için kullanacağım.x530dan başka seçenek var mı?tşk.
  • @omurkadir arkadaşım daha önce ses sistemleri sayfası çok canlıydı.artık bu işin uzmanları buraya girmiyor.sırf bu fake insanlar yüzünden.sana son kez tavsiyede bulunuyorum yararlanıp yararlanmama sana kalmış. ses sistemi almak istiyosan büyük bi mağazaya git hepsinin sesini dinle hnagisi hoşuna gidiyosa onu al.en doğrusu bu boşuna kafanı karıştırma. kolay gelsin
  • ben bunu az önce aldım geldim ve bunu laptobuma bağlıyamadım... müzik sisteminde denedim memnunum ama bi sorum daha var ben bunu yyere mi koyarsam duvara kulak hizasına mı monte edersem yoksa en yukarımı monte edersem en iyi verimi alırım??
  • quote:

quote:

IboJaN Tarih 6 Eylül 2006; 2:33:09

arkadaşlar neden bu kadar kendi ürünlerinize laf söyletmiyorsunuz.Ben elektro gitarımda kullanmak ve genelde rock,metal parçalar için bi sistem arıyorum.Rock parçalarla pop parçaların bass ları bir değil bildiğiniz üzere.Ona göre yardımcı olabilirseniz sevinirim.teşekkürler

aynı zamanda bilgisayarda da kullancakmısın alacağın seti?
    yoksa sadece elektro gitarla birlikte mi?

evet aynı zamanda bilgisayarda film izlemek,genelde rock parçalar dinlemek için kullanacağım.x530dan başka seçenek var mı?tşk.

Film izlemek 5.1 sistem alınmasına öncelik veriyor kanımca, film izlemek için X-530 güzel seçim olacaktır.. (tabi iyi birde ses kartın olmasını gerektirir)
    sınıfında karşılaştırma yapacağın setler :Philips MMS460 , Creative T6060
    Yalnız sen rock demiştin , bu sınıfta önceliği X-530 a vermen gerekir, ayrıca filmler konusunda da sarsıcı basslarıyla başarılı
    sadece elektro gitarla birlikte kullansaydın , Multimedia set almanı tavsiye etmezdim

• subwooferın yerde ve duvar köşelerinde olması daha verimlidir,
    uydular ise mümkün olduğunca kulak hizanda olsun.
    Ayrıca notebook için ses kartları veya usb ses kartları(external) sıkıntına çözüm getirebilir
    quote:

Orjinalden alıntı: cesuranil

ben bunu az önce aldım geldim ve bunu laptobuma bağlıyamadım... müzik sisteminde denedim memnunum ama bi sorum daha var ben bunu yyere mi koyarsam duvara kulak hizasına mı monte edersem yoksa en yukarımı monte edersem en iyi verimi alırım??

• quote:

Orjinalden alıntı: IboJaN

subwooferın yerde ve duvar köşelerinde olması daha verimlidir,
    uydular ise mümkün olduğunca kulak hizanda olsun.
    Ayrıca notebook için ses kartları veya usb ses kartları(external) sıkıntına çözüm getirebilir
    quote:

Orjinalden alıntı: cesuranil

ben bunu az önce aldım geldim ve bunu laptobuma bağlıyamadım... müzik sisteminde denedim memnunum ama bi sorum daha var ben bunu yyere mi koyarsam duvara kulak hizasına mı monte edersem yoksa en yukarımı monte edersem en iyi verimi alırım??

şöle daha ucuz bir çözüm bulmazmıyım???

• Daha ucuza bir çözümün var bir kablo alarak (stereo kablo),
    X-530 un stereo dönüştürücüsü zaten kutu içeriğinde var sana sadece kablo almak düşüyor...
    Bu şekilde bağlama ile surround yakalayamazsın , filmlerden bahsettiğimiz zevki alamazsın ..bunları söyleyeyim
    sadece 5 hoparlörden ses almış olursun... bu şekilde bağlamak için birkaç sayfa geri git, bu konuyu ve bağlantı şeklini sanırım daha önce açıklamıştımilk sayfalara göz gezdir Kolay gelsin

Arkadaşlar;
    Audigy Value , SBLive 24bit , Audigy SE ---> Audigy2 ZS ye modlanabiliyordu...Bu konu hakkında düşünceleri ve önerileri olan arkadaşlar yardımcı olursa, kısıtlı imkanlarımızla daha verimli sonuçlar alabiliriz...Daha önceden bununla ilgili bir konu vardı ben modlamayı denemiştim, olmamıştı (veya beceremedim).Daha Güncel olarak yardımcı olabilecek arkadaşlar(modlu kullanan) varmı?
    İlgi ve alakanıza şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IboJaN -- 8 Eylül 2006; 2:47:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: IboJaN

Daha ucuza bir çözümün var bir kablo alarak (stereo kablo),
    X-530 un stereo dönüştürücüsü zaten kutu içeriğinde var sana sadece kablo almak düşüyor...
    Bu şekilde bağlama ile surround yakalayamazsın , filmlerden bahsettiğimiz zevki alamazsın ..bunları söyleyeyim
    sadece 5 hoparlörden ses almış olursun... bu şekilde bağlamak için birkaç sayfa geri git, bu konuyu ve bağlantı şeklini sanırım daha önce açıklamıştımilk sayfalara göz gezdir Kolay gelsin

Arkadaşlar;
    Audigy Value , SBLive 24bit , Audigy SE ---> Audigy2 ZS ye modlanabiliyordu...Bu konu hakkında düşünceleri ve önerileri olan arkadaşlar yardımcı olursa, kısıtlı imkanlarımızla daha verimli sonuçlar alabiliriz...Daha önceden bununla ilgili bir konu vardı ben modlamayı denemiştim, olmamıştı (veya beceremedim).Daha Güncel olarak yardımcı olabilecek arkadaşlar(modlu kullanan) varmı?
    İlgi ve alakanıza şimdiden teşekkürler...

zaten ben o kabloyu buldum ve aldım şimdi çok memnunum film olarak zatenn vcd playerim var...

• Voxline 933 e X-530 alsam Sorunsuz bağlıyabilirmiyim?

Yada bağlamak için ne Gereklidir???
  • slm x530 almayı düşünüyorum.daha önce hiç 5.1 kullanmadım.laptopumdan line-in girişine rear,mic i subw-center olarak ayarlıyorum ve 5.1 bir dvd de denedim kulaklıkla bi fornta bi centera bi rear a takarak.fakat front un sesi rear ve center a göre en az 40kat fazla çıkıyo.sesin hepsi sonda.Normal değil sanırım bu durum.Çözümü nedir?çok saolun.ses kartı ac97 on board.iyigünler
  • ses kartının ayarları ile oynayarak dengeyi bulabilirsin ilk sayfalarda benim kullandığım Audigy Value nün ayarları mevcut...
    benzeri ayarları yakalayabilirsen problemin çözülecektir...pm cvp attım bu arada
  • arkadaşlar ben bir masa yaptırıyorum x530 siparişi verdim salı günü elimde olacak masayıda p.tesi alıcam masaya x530 un ön sağ sol ve center hoperlor lerini monte edebileceğim 8cm kalınlığında bir çıta yaptırıyorum ters U şeklinde, size sormak istediğim şu x530 un hoperlor ayaklarının eni ne kadar 8cm lik çıtaya büyük gelmez değilmi?
  • arkadaslar slm herkese. soracaım soru onceden sorulmus ve yanıtlanmıs ama rahat edemedim tekrar sormak durumunda kaldm. ben T6060 la X-530 arasında kalmıstım forumdaki bi cok yorumu okudum ve kulak tırmalayıcı bass seslerini hic sevmem bende suan creative 4400 war cok ugultu yapıyor. X-530 un bass ları daha derinden daha ii geliomus demis bi kac kisi. bende X-530 almaya karar verdim suan ses kartım creative sound blaster 5.1 live ama 24bit mi diil mi bilmiorm. zannedersem diil. nyse, ben ses kartını da deistiricem audigy almayı dusunuorm sole ucuz bi cozum olarak audigy nin hani modelini tavsiye edersiniz? kaliteli bi ses sistemi kurmak istiorm ama ucuz olması bnm icin onemli. audigy nin hangi modeli isimi gorur acaba? X-530la ii bi ikili olusturmasını istiorm da... simdiden tesekkurler

• cetvelle ölçüm yaptım....sen yinede 0.5 cm daha uzun olacakmış gibi yaptır kolay gelsin

@tallgaaa
    ekonomi istiyorsan audigy value alabilirsin...fiyatı 50-60ytl civarında ..X-530 ile iyi gider..
    ama eğer 100ytl ikinci elden sorunsuz Audigy2 ZS bulursan daha güzel olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IboJaN -- 10 Eylül 2006; 2:46:05 >

• eyw saolasın IboJaN.. 2. el urun almadım suana kadar hic. o yuzden guvenebilirmym bilmiorm. aldıktan sora da elimde patlamasn istiorm da.. nyse bakıcaz bi caresine artık. tesekkurler
  • ibojan mesajını internete cep telefonundan girerek okudum (bilgisayarım ve ses sistemim yeni geldi) ona göre yaptırdım masamı ve kolonları bağlayacağım çevrçeveyi, tam oldu senin dediğin gibi 0,5 cm kadarda geniş yaptırdım cillop oldu, yardımın için çok sağol (kusura bakma biraz geç oldu)
  • eveet internetteki uzun arastırmalarım sonucunda x530a karar kılıp bugün aldım. simdiye kadar bi hayal kırıklıgı yasamadım fakat bikaç sorum var;

kutusunda 140W peak power diyo bu bildigimiz pmpo mu?eger oysa biraz düsük degilmi hos 70W rms tamamda 70W rmslik sisteme 140W az gibime geldi ne bilim eski 2.0 hoparlörlerim 300W'tı (güya...) bi karısıklık var gibime geldi

bide suan sadece mp3 çalar ve notebooka baglama sansım var bilg. güç kaynagını yaktım (yakmasamda ztn onboard stereo ses kartı var ondada) yani anlayacagınız sadece stereo kaynak var evde. içinden çıkan ara parça ve kendi yaptıgım kabloyla sorunsuz iki aletede bagladım fakan center'dan az ses geliyo digerlerine göre. biliyorum 5.1 destekli biseye baglasam böle olmazda stereoda ondan az gelmesi garip geldi bana... ve goooooool ümit ümit ümit gs:1 bjk:0 canlı yayınımız burada sona ermistir:P

EDIT:peak power olayını çözdüm tamam simdi centerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forever3 -- 17 Eylül 2006; 22:38:00 >

• ben x 530 basslarına toptan kötü demiyorum sadece bazı bass tonları uğultulu diyorum. buna karşılık bazı bass tonları mükemmel(get low) ve camı çerçeveyi titretirken bazıları uğultulu ve kulak tırmalıyor ve ben gıcık oluyorum hatta şu an müziği kulaklıkla dinliyorum.bunu bimekste logitech'in z2300 modelindede gözlemledim (120w woofera rağmen).bence logitech sistemi güçlü göstermek için bazı yönlerden fedakarlık yapıyor çünkü herkes bir hoparlorü test ederken basların güm güm vurduğu şarkılara bakar ve bu sistem bunu iyi yapıyor ve sesi bozmuyor, bende sistemi alırken böyle bir şarkı çalıyordu gittim hemen sazan gibi atladım..ancak uzun bass lar çok kötü hatta film izlerken kalın sesli bi adamın seside uğultulu çıkıyor dvd olmasına rağmen.

• x-530 kullanıyorum
    asus P4P800-X le 5+1 ses alabiliyorken İNTEL DP965LT conroe uyumlu, 5+1 destekli onboard ses kartından ses alamıyorum.
    jet audio , bs player wm player , winamp denendi. olmuyor. donanım dan olduğunu sanmıyorum ama yazılımla ilgili herşeyi denedim diye düşünüyorum
    bu karttan kullanan yok mu.
  • CREATIVE MEGAWORKS THX 550 sadece multimedya olarakmı kullanılabilir yoksa dvd ye bağlayarak kullanabilirmiyiz?Eğer kullanabiliyorsak bilgisayarda dvd rom da film izlemekmi daha verimli bu sistemde bu arada creative live ses kartına sahibim(biliyorum biraz eskidi artık ama olsun yinede bir klasik o) yoksa dvd player de izlemek lemi daha fazla verim alırız bu sistemden
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.