Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
132.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar logitech x530 umu discman a nasıl bağlarım bunun 3 tane girişi var nasıl olcak bu iş hiç anlamıyorumda ona göre anlatırsanız sevinirim.Bir de kutudan çıkan parçayla alakası var mı?Ses te değişme olur mu sisteme veya discman e bir zararı olur mu?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi Lark -- 20 Eylül 2006; 12:00:56 >
  • Discmanden 5.1 ses alamazsın.Ancak üçlü çıkışı elektrikçide tek çıkışa çevirmek için kablo yaptırırsan hepsinden ses gelecektir(Dolby değil stereo olarak).
  • Peki bu kutudan çıkan şeyin bi alakası yok yani..Bir de ne kadar tutar bu şey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi Lark -- 20 Eylül 2006; 13:10:23 >
  • kutudan çıkan sey dedigin su bi tarafında 2 tos bulunan parça diilmi onla gayet rahat baglarsın yanlız o çeviriciyi discman'e baglamak için bi kablo daha alman lazım onuda o ara parçayı herhangi bi elektronikçiye götürürsen durumuda anlatırsan veriyolar bi tarafı tos bi tarafı kulaklık jacki gibi olan stereo kablo de tos kısmı kırmızı&beyaz diger ucu kulaklık gibi bi kablo verirler ben 3 ytlye aldım 2m uzunlugunda....
  • 5+1 lerin 3 kablosunu takacağım ara bi malzeme buldum ondan çıkan tek çıkışı da discmanin kulaklık girişine sokcam..Bu mümkünmü dediğim aletin 2 girişi var ama 3 lüsüde varmış.Yoksa sizin dediğiniz gibimi yapayım.Ses kalitesi farkeder mi?
  • eger ara parçayı bulduysan sorun yok ses kaliteside farketmez... şöyle farketmez, zaten discman stereo sen 5.1 baglasan ne yazar..
  • Yardımcı olan herkese teşekkür..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Vorladung

Peki bu kutudan çıkan şeyin bi alakası yok yani..Bir de ne kadar tutar bu şey?

Kutudaki tv, playstation vs için.
    Yaptıracağın şey, taş çatlasa 5 ytl tutar(o da kablo bi kaç metre olursa)
  • tamam iste o ara parçaya 3ytlye kablo alıyosun discman-mp3 çalar vs için kullanılıyo
  • yaw tilki diye bi adam x 530 un bassları uğutulu die bişey yazmış.dediği şarkılara baktım harbi öyle acayip kıllandım ne güzel kardeş kardeş geçiniyoduk.şimdi tutup yakasım geliyor.
  • arkadaşlar x530 da uğultuyla karşılaşan varmı ayarlayınca düzeliyo filan diyolar wooferın yerini iyi ayarlamak lazımmış.siz nasıl bi yere koydunuz ?yoksa gidp microlab x4d alacam(onunda merkez hoparlörünü monitörüm önüne nasıl koyacam bilmiyorum)
  • bende 1.5yıldır x-530 kullanıyorum arka sağ hoparlörün iki sürücüsünün ucu da hafif içine girdi, muhtemelen biri parmağını falan sokmuştur
    seste hafif bir bozulma yaşandı sadece hoparlöre çok yaklaşınca bu anlaşılıyor
    eski hoparlörlerde bant yapıştırıp çekerdik ama bunda bant yapıştırıp çekmek olmaz çünkü ucu çok sivri ve küçük
    şimdi ben onları nasıl düzeltebilirim, garantiye mi versem acaba o zamanda para alırlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

bende 1.5yıldır x-530 kullanıyorum arka sağ hoparlörün iki sürücüsünün ucu da hafif içine girdi, muhtemelen biri parmağını falan sokmuştur
    eski hoparlörlerde bant yapıştırıp çekerdik ama bunda bant yapıştırıp çekmek olmaz çünkü ucu çok sivri ve küçük
    şimdi ben onları nasıl düzeltebilirim, garantiye mi versem acaba o zamanda para alırlar

Elektrik süpürgesini denedin mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: Frozenmetal

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

bende 1.5yıldır x-530 kullanıyorum arka sağ hoparlörün iki sürücüsünün ucu da hafif içine girdi, muhtemelen biri parmağını falan sokmuştur

Elektrik süpürgesini denedin mi?

yok denemedim ama düşünmedim değil, biraz fazla kaçar diye yapmadım, deneyen varsa anlatabilir mi?

• logitech x-530 bass redirection özelliği çalışmıyor değil mi arkadaşlar.
    Tahminen fabrika çıkışı bir cut-off frequency belirlemişler ve de bunu değiştirmek mümkün değil.

Aynı zamanda yazılımsal olarak bass sesi miktarını da değiştiremiyorum. Sadece woofer'ın arkasından elle bu ayar yapılabiliyor.

Acaba herkes mi benzer şeyi yaşıyor yoksa benim creative 7+1 ses kartı ile mi alakalı.

Teşekkürler
  • internette araştırma yaptım. Aynen dediğim gibiymiş.

http://bc.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/537390.html
  • arkadaşlar praktiker'de çift taraflı güçlü bantlar var genişliği 1cm yalnız.25cm bantı parça parça yapıştırırsanız 2kg taşır diyo.Alsam mı ki pahalı değil 6.5-7ytl rulosu.Zarar verir mi bantı çıkarınca.Duvarları delemem öğrenci evi kiradayız zaten...Bi de bu center benim laptopun arkasında kaldı sinir oldum ya.Duvara monte deliği de yok.Bu banttan mı alsam.Var mı çözümü olan.Bi de arkadaşlar sizin x530 vınnlıyo mu böle boş dururken yani şarkı falan çalmazken.Geceleri rahatsız ediyor.Korkuyorum bozulacak diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: omurkadir

arkadaşlar praktiker'de çift taraflı güçlü bantlar var genişliği 1cm yalnız.25cm bantı parça parça yapıştırırsanız 2kg taşır diyo.Alsam mı ki pahalı değil 6.5-7ytl rulosu.Zarar verir mi bantı çıkarınca.Duvarları delemem öğrenci evi kiradayız zaten...Bi de bu center benim laptopun arkasında kaldı sinir oldum ya.Duvara monte deliği de yok.Bu banttan mı alsam.Var mı çözümü olan.Bi de arkadaşlar sizin x530 vınnlıyo mu böle boş dururken yani şarkı falan çalmazken.Geceleri rahatsız ediyor.Korkuyorum bozulacak diye

bende de x-530 var sesi sona getirsem bile hiç bir cızırtı ve ya hışırtı yapmıyor
    sorun bir sürü yerde olabilir; kablolarda, ses kartında, bilgisayara virüs girmiş olabilir, ayarlarda bi bozukluk vardır vb bir sürü nedenden olabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: omurkadir

arkadaşlar praktiker'de çift taraflı güçlü bantlar var genişliği 1cm yalnız.25cm bantı parça parça yapıştırırsanız 2kg taşır diyo.Alsam mı ki pahalı değil 6.5-7ytl rulosu.Zarar verir mi bantı çıkarınca.Duvarları delemem öğrenci evi kiradayız zaten...Bi de bu center benim laptopun arkasında kaldı sinir oldum ya.Duvara monte deliği de yok.Bu banttan mı alsam.Var mı çözümü olan.Bi de arkadaşlar sizin x530 vınnlıyo mu böle boş dururken yani şarkı falan çalmazken.Geceleri rahatsız ediyor.Korkuyorum bozulacak diye

Vınlama sesi, basın içinden geliyor.Bazı adaptörlerde ses çıktığını görmüşsündür.Korkmana gerek yok.Elektrik geçen herşeyden bu tarz ses az çok çıkar.

Bant olayına gelince, duvara yapışacağını sanmıyorum.Bir süre sonra düşüp uydu zarar görebilir.Ayrıca bantlar ısı değişimlerinden sonra yapışkanlarını yüzeye bırakırlar.Bilgisayarı koyduğun duvara raf yapmanı tavsiye ederim ama duvarı delemeyeceğini yazmışsın.Koyduğun masaya ters U biçiminde birşey yapıp koyabilirsin.

• x530 un uydu ses seviyeleri yazılımsal olarakmı yapılıyor yoksa sub un arkasında varmı ayar yeri.Bu hafta sonu bende almayı planlıyorum neyle karşılaşacagımı önceden bileyim.Gerçi daha ses kartım yok onu alana kadar 2.1 gibi idare edicez.Arkasında 3 tane kablo olacak büyük ihtimal bunları normal jack a baglamak için aparat fln çıkıyomu kutu içinden ?
    Net hızım çook yavaş sayfalar zor açılıyor o yüzden pek okuyamadım yazdıklarınızı
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.