saol kardeşim ben bass'a önem veriyorum inş..yanlış bir seçim yapmamış olurum....
sen bilirsin dostum
Merhaba, Bende bu cihazi bir kac gün icerisinde almayi planliyorum fakat laptop icin, yalniz anlasilan ses karti almadan olmayacak gibi duruyor acikcasi sistem fiyati kadarda ses kartina para verebilecek durumda degilim, fakat önceki sayfalarda bir kablodan söz edilmis yalniz cok kisa gecmis anlamadim simdi güzel bir 5.1 ses kalitesini laptopda alabilmek icin ne yapmamiz gerekiyor harici bir kart disinda?
Arkadaşlar bu x530 kaç giriş kaç çıkışa sahip.... birde 50 ytl'yi geçmeyen ses kartı önerilerinizi bekliyorum....
dostum bende acer 2423 laptop var.Ses kartının sürücüsünü acer ın sitesinden güncelledim ve bir baktım o da ne.Artık laptopım 5.1 destekler olmuştu.Tabi line in girişi var benim laptopta.Güzelcene ayarladım,x230 ları geri verip gittim x530 aldım keyfime diyecek yok çok şükür.Ebaydan creative usb ses kartı almayı düşünüyorum yine de kaliteli ses için.Gerçi bu da fena değil ama desktopta creative kullanmış biri olarak biliyorum farkları.İnş. seninki de olur.iyi günler
Ya arkadaşlar bir de ben usb kızılötesi dongle la kumanda yapamaz mıyım normal discman kumandasını.Yardım plsss
quote:
Orjinalden alıntı: bir tutam mavi
Merhaba, Bende bu cihazi bir kac gün icerisinde almayi planliyorum fakat laptop icin, yalniz anlasilan ses karti almadan olmayacak gibi duruyor acikcasi sistem fiyati kadarda ses kartina para verebilecek durumda degilim, fakat önceki sayfalarda bir kablodan söz edilmis yalniz cok kisa gecmis anlamadim simdi güzel bir 5.1 ses kalitesini laptopda alabilmek icin ne yapmamiz gerekiyor harici bir kart disinda?
Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu_18
Arkadaşlar bu x530 kaç giriş kaç çıkışa sahip.... cvp yokmu...???
3 adet girişi mevcut.ön/arka/sub-center çıkış da 5adet yani front l,r rear l,r center
ses kartı olayını pek bilemeyeceğim ama 50ytl ye kadar creative varsa tavsiye ederim.iyi günler
quote:
Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu_18
Arkadaşlar bu x530 kaç giriş kaç çıkışa sahip.... birde 50 ytl'yi geçmeyen ses kartı önerilerinizi bekliyorum....
hay saollasın kardeşim çok makbule geçti Allah razı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: omurkadir
dostum bende acer 2423 laptop var.Ses kartının sürücüsünü acer ın sitesinden güncelledim ve bir baktım o da ne.Artık laptopım 5.1 destekler olmuştu.Tabi line in girişi var benim laptopta.Güzelcene ayarladım,x230 ları geri verip gittim x530 aldım keyfime diyecek yok çok şükür.Ebaydan creative usb ses kartı almayı düşünüyorum yine de kaliteli ses için.Gerçi bu da fena değil ama desktopta creative kullanmış biri olarak biliyorum farkları.İnş. seninki de olur.iyi günler
Dostum bunu nasıl yaptın cevabını bekliyorum bende aynı dertten yakınıyorum.
Bu arada kargom bugün geldi.Çok detaylı olarak test edemedim zaten ses kartımda yok hepsini birbirine bagladım tek çıkıştan hepsi stereo çalıyor.Fakat ses burda övülen kadar iyi değil(Belki kartım olmadıgından).Fiyatına göre oranlalayım desem bu fiyattaki diğer sistemleri dinlemedigim için birşey diyemicem.Işık kapatınca olan sesler bende çok çok nadir oldu 10 15 defada bir çıt die ses geliyor.Ama o kadar belli olmuyor.Yani siz burada yazmasaydınız ben farkında bile olmazdım. Ama subwooerdan şarkının bassı hariç vuuup vuuup die ses gelio şarkı dinlerken.Acaba o şarkıdan daya equ ayarlarındanmı.Sizdede böyle bi ses geliyormu
ben sadece ses kartı sürücülerimi güncelledim ve ses kartının soundman adlı programından 5.1 olarak ayarladım ve mic girişi center-sub/line in girişi rear çıkış olarak ayarlandı ve 3kabloyu da taktım şimdi 5.1 kullanıorum orta seviye performansla.
Hoparlörlerimde öyle belli bi sorun yok.Dvd leri dolby pro logic ile çalıştırdıgımda sinema salonu etkisi var sayılabilir.
iyigünler
quote:
Orjinalden alıntı: AdreNaline®
quote:
Dostum bunu nasıl yaptın cevabını bekliyorum bende aynı dertten yakınıyorum.
Bu arada kargom bugün geldi.Çok detaylı olarak test edemedim zaten ses kartımda yok hepsini birbirine bagladım tek çıkıştan hepsi stereo çalıyor.Fakat ses burda övülen kadar iyi değil(Belki kartım olmadıgından).Fiyatına göre oranlalayım desem bu fiyattaki diğer sistemleri dinlemedigim için birşey diyemicem.Işık kapatınca olan sesler bende çok çok nadir oldu 10 15 defada bir çıt die ses geliyor.Ama o kadar belli olmuyor.Yani siz burada yazmasaydınız ben farkında bile olmazdım. Ama subwooerdan şarkının bassı hariç vuuup vuuup die ses gelio şarkı dinlerken.Acaba o şarkıdan daya equ ayarlarındanmı.Sizdede böyle bi ses geliyormu
quote:
ben sadece ses kartı sürücülerimi güncelledim ve ses kartının soundman adlı programından 5.1 olarak ayarladım ve mic girişi center-sub/line in girişi rear çıkış olarak ayarlandı ve 3kabloyu da taktım şimdi 5.1 kullanıorum orta seviye performansla.
Hoparlörlerimde öyle belli bi sorun yok.Dvd leri dolby pro logic ile çalıştırdıgımda sinema salonu etkisi var sayılabilir.
iyigünler [
Biraz daha detaylı açıklayabilirmisin.Eğer bende yaparsam şimdilik dünya paraya ses kartı almaktan kurtulacam.Ses sürücülerini nereden güncelledin.Bende acer aspire 1654wlmi var girdim siteden bende contenax audio gibi bişiler güncelledim acaba onlarımı diyosun.Soundman i nereden bulabilirim? Hoparlörler şimdi düzgün çalışıyor.Ama devamlı equ ayarı yapmam lazım şarkıya göre o da canımı sıkıyo.Mp3 playerım bile fark edilir bi biçimde daha iyi ses veriyor.Basslarda derinden olsa daha iyi olacakmış.
ya arkadaslar ben divx izlerken ses aşırı bi derecede az geliyor. media player da acıyorum filmi yine az geliyor. bir tek vlc layer da gayet normal geliyor ama ondada altyazı load lanmıyor(yoksa loadlanıyor mu?) ne yapabilirim bi öneriniz var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: sathonys
ya arkadaslar ben divx izlerken ses aşırı bi derecede az geliyor. media player da acıyorum filmi yine az geliyor. bir tek vlc layer da gayet normal geliyor ama ondada altyazı load lanmıyor(yoksa loadlanıyor mu?) ne yapabilirim bi öneriniz var mı?
Bazı divxlerde oluyor bende de.Sanırım ses codeclerinden dolayı oluyor.Ben sesi sonuna kadar açıp normal ses alıyorum. Sistemden kaynaklı bir sorun değil
evet acerın sitesinden laptopımın modelini seçtim ve güncelledim(benimki acer 2423)soundman sürücüyle beraber geldi.sende de ekstra bir program yüklemiş olmalı.bi bak ne var yaz buraya yardımcı olmaya çalışacağım.Eq muhabbetine gelince soundman den ayarladım ben kafama göre bir problem yok.Ama dvd izlerken soundman i kapatıp windvd den dolby pro logici ayarlıorum gayet güzel alıyorum sesi.
Orjinalden alıntı: AdreNaline®
[
Biraz daha detaylı açıklayabilirmisin.Eğer bende yaparsam şimdilik dünya paraya ses kartı almaktan kurtulacam.Ses sürücülerini nereden güncelledin.Bende acer aspire 1654wlmi var girdim siteden bende contenax audio gibi bişiler güncelledim acaba onlarımı diyosun.Soundman i nereden bulabilirim? Hoparlörler şimdi düzgün çalışıyor.Ama devamlı equ ayarı yapmam lazım şarkıya göre o da canımı sıkıyo**** playerım bile fark edilir bi biçimde daha iyi ses veriyor.Basslarda derinden olsa daha iyi olacakmış.
Usta pm attım kaç gündür bakmıyon heralde.Detaylı olarak açıklarmısın.Acerın istesinden nereye tıklıyosun.Product downloads support gibi linkler var.En ince detayına kadar yazarmısın
selam arkadaşlar ben soundblaster audigy 2 zs ses kartı aldım ve ses sitemi olarak logitch x-530 u almayı düşünüyorum sizce uygun mudur
ya millet takmış bi x530 a gidiyor tasarımı dışında iyi olanhiç bi tarafı yok bi kere tiz eksikliği var.fdd2 pratikte hiç bir işe yaramıyor.baslar tahtaya vurur gibi çıkıyor üstelik uğultulu.bi de arada bir çat çut diye saçma sapan sesle geliyor.bütün bunlara karşılık bu sisteme nasıl iyi,süper,manyak bi şey filan diyolar anlammıyorum microlab x4d ses olarak buna 5 çeker yok yok 10.en azından parasını daha çak hakettii açık.hayatında ilk defa bi 5+1 görüpte iyi diyenlerin lafına bakıp bunu almayın.kendiniz test edinbu arada ankara'da kendi x530 umu satıyorum kaç kuruş eder acep
quote:
Orjinalden alıntı: 1man1ac
ya millet takmış bi x530 a gidiyor tasarımı dışında iyi olanhiç bi tarafı yok bi kere tiz eksikliği var.fdd2 pratikte hiç bir işe yaramıyor.baslar tahtaya vurur gibi çıkıyor üstelik uğultulu.bi de arada bir çat çut diye saçma sapan sesle geliyor.bütün bunlara karşılık bu sisteme nasıl iyi,süper,manyak bi şey filan diyolar anlammıyorum microlab x4d ses olarak buna 5 çeker yok yok 10.en azından parasını daha çak hakettii açık.hayatında ilk defa bi 5+1 görüpte iyi diyenlerin lafına bakıp bunu almayın.kendiniz test edinbu arada ankara'da kendi x530 umu satıyorum kaç kuruş eder acep
Niye zorluyorsun ki? Sevmiyorsan konuya girmezsin. Satacaksan bana sat. 20 milyon veririm "dandik" setine. Paran varsa git iyi set al.Bundan iyi set yok falan diyen yok burada.
quote:
Orjinalden alıntı: Frozenmetal Niye zorluyorsun ki? Sevmiyorsan konuya girmezsin. Satacaksan bana sat. 20 milyon veririm "dandik" setine. Paran varsa git iyi set al.Bundan iyi set yok falan diyen yok burada.
+999
selam arkadaşlar ben soundblaster audigy 2 zs ses kartı aldım ve ses sitemi olarak logitch x-530 u almayı düşünüyorum sizce uygun mudur