Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
132.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: AdreNaline®

Usta pm attım kaç gündür bakmıyon heralde.Detaylı olarak açıklarmısın.Acerın istesinden nereye tıklıyosun.Product downloads support gibi linkler var.En ince detayına kadar yazarmısın
  • 200 ytl maximum olarak.
  • arkadaşlar yaptığınız yorumlara da güvenerek bu gün logitech x-530 u siparij vericem pişman olmam umarım?
  • bence buna 20 milyon bile çok.bundan iyi set yok dediniz diyen de yok.sizin gibilerin lafına bakıp aldım,öyle bi abartmışsınız ki!!!!!!! canavar mübarek
  • denizacık kardeşim yaptığım yorumları oku çok ciddiyim biraz kulakların hassassa bunun berbat bi set olduğunu anlayacaksın şarkının kendi basından başka uuuuğğğğlululululululu diye bi ses geliyo slow şarkılarda
  • arkadaşlar saçma sapan yorum yazanlar çıktı bizim başımıza. 1man1ac nickli eleman.iyi setten kastın nedir senin?senin tavsiyeni alalım bakalım.ben creative 5200 de kullandım philips 2.1 de.Şu an da x530 kullanıyorum.milleti soğutma.ben satıcı falan da değilim.20ytl lazımsa atarız cebine çok konustun sen.karalama yeri değil burası.dogru duzgun yorum yap.Slow parçalarda öyle bi sorun yok.sen ayarını yapamıyosan biz ne yapalım.
  • @1man1ac
    O kadar kaliteli mp3ü nereden bulacaksın, para çoksa al milyarlık setlerden, mp3lerin hışırtısını da dinlersin o kadar meraklıysan
  • Fiyatına göre X530 çok iyi bir settir.Ses sistemlerini TV yada başka bir elektronik parça ile kıyaslamayın.Misal, 106 ekran LCD fiyatları 3.ooo ytl ile 2o.ooo ytl arasında değişir.2o.ooo ytl nin üzerinde bütçeniz dahi olsa daha iyisini alamazsınız, çünkü en iyisi 2o.ooo ytl dir.Ama ses sistemleri daha farklı.20 metrekarelik bir odada müziği 40 ytl lik setten de dinleyebilirsiniz, 1.ooo.ooo $'lık setten de dinleyebilirsiniz(Yazı ile bir milyon amerikan doları).Bu setlerin hangisine sahip olacağınıza ise müzik dinlemeyi ne kadar ciddiye aldığınız ve bütçeniz belirler.Onun için, iyi ya da kötü derken kendi fiyat aralığında değerlendirme yapalım.
  • TÜM X530'CU ARKADAŞLARA İYİ BAYRAMLAR DİLERİM
  • meraba arkadaşlar,

ben 5+1 almak istiyodum..en sonunda bu sistemi almaya karar verdim..yalnız almadan önce kontrol etmem gereken şeyler var mı..yani uyuşma sorunu fln olmasn?? aldıktan sonra patlamayalım..ana kartım "asus p4r800-vm"..google da arattım ses çıkışına "ADI AD1980 SoundMAX 6-channel CODEC support S/PDIF out interface" dio..

bi yerde de "the SoundMAX-class audio codec features 6-channel 5.1 surround sound output, 8 channel 7.1 surround output, array" diyor..(soundmax in sitesinde sanırm..)

başka bi yerde de "SoundMAX Dijital Ses Sistemi, müzisyen, oyuncu ve profesyonel kulanıcılara yönelik piyasada en istikrarlı ve en performanslı ses çözümüdür. SoundMAX Dijital Ses Sistemi 5.1 kanal surround ses, DLS2 MIDI synthesizer, Yamaha DLSbyXG sound set, 5.1 Virtual Theater özellikleri, Microsoft DirectX 8.0, Microsoft DirectSound 3D, A3D, MacroFX, ZoomFX, MultiDrive 5.1, A3D ve EAX gibi popüler oyun teknolojileri ile donatılmştr " diyor..

sanırm bi sorun yok ?? ayrıca başka kontrol etmem gereken bişey var mı? direk gidip aliim mi yani? şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toxteth -- 27 Ekim 2006; 19:09:17 >

• ayrıca duvara monte edilmesiyle edilmemesi arasında bi fark olur mu? verimlilik açısından yani..duvara yapışınca ses kaybı oluyo gbi bişi duydum da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toxteth -- 27 Ekim 2006; 22:39:04 >
  • Arkadaşlar Cihaz bence süperr ama onboard ses kartıyla olmuyor ben intel d865perl anakartım ile denedim onboard başarısız bu sette minimum sblive!5.1 gider buna z5500 o kadar para verilmez bence ,set süper
  • yani bende çalışmaz mı ?? benim ses kartı da onboard..ana kart daa dediğim gbi asus p4r800-vm

biri yardım edebilir mi?
  • herkesten özür diliyorum teknomarketlerde philips mms460 ve creative t6060 ı denedim benim x530 dan açık bi şekilde kötü ses veriyor ama söylediklerim karalamak için değil gerçekten böyle düşündüğüm için,wooferda acayip bi uğultu var bazı şarkılarda genede philips mms460 ve creative t6060 tan iyi olduğunu duymak rahatlattı..uğultu wooferın yerinden kaynaklanabilir mi? woofer yerde ve ses gelen yerin 5 - 10 cm önünde ahşap bi masa var yani ses biraz dolaylı olarak geliyor.yardımcı olursanız sevinirim.bu arada logitech z5500 ü de ilk defa dinledim acayip gaza geldim gidip alacam heralde biri beni durdursun yoksa bizimkiler o parayı verdiğimi duyarsa kan dolaşımımı durdurur.

• arkadaşlar ben karar verdim alcam bu x 530u...fakat şu ses kartı olayını bi öğrenebilsem. bendeki 6 kanallı, okuduklarmdan öğrendiğim kadarıyla sadece ses 5 hoparlöre ayrılıyor dolby olayı fln yok yani (doğru mu anlamışım?), ben istiorm ki hakkaten hepsinden farklı ses gelsin..bunun olması için alabileceğim en ucuz ve iyi performans sağlayacak kart hangisi ? creative in sitesinden baktım, ordakilerin en ucuzu "The Sound Blaster® Audigy™ SE ", ona da 24 pound diyor, daha ucuzu veya tavsiye ettiğiniz başka ses kartı var mı uygun fiyatlı? ayrıca bnm ses kartım onboard, yenisini alınca değiştirebilir miyim ??

yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: toxteth

arkadaşlar ben karar verdim alcam bu x 530u...fakat şu ses kartı olayını bi öğrenebilsem. bendeki 6 kanallı, okuduklarmdan öğrendiğim kadarıyla sadece ses 5 hoparlöre ayrılıyor dolby olayı fln yok yani (doğru mu anlamışım?), ben istiorm ki hakkaten hepsinden farklı ses gelsin..bunun olması için alabileceğim en ucuz ve iyi performans sağlayacak kart hangisi ? creative in sitesinden baktım, ordakilerin en ucuzu "The Sound Blaster® Audigy™ SE ", ona da 24 pound diyor, daha ucuzu veya tavsiye ettiğiniz başka ses kartı var mı uygun fiyatlı? ayrıca bnm ses kartım onboard, yenisini alınca değiştirebilir miyim ??

yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler...

Ses kartın destekliyorsa(ki 6 kanallı demişsin, yani 5.1 ses kartın var) her taraftan aynı ses çıkmaz.Onboard yüksek kanallı desteği varsa rahatlıkla kullanabilirsin(benim onboard ses kartım 8.1, normal kullanıyorum).Senin okuduğun kısım büyük ihtimalle discmane bağlayacak olan arkadaşın sorusu.
    İlla ki ses kartı alacağım, ses beni memnun etmiyor dersen alabilirsin tabi ki.

• ben bi seneye yakın onboard 5.1 ses kartıyla kullandım....3 hafta önce Audigy 24bit 7.1 aldım 60YTL'ye.....keşke daha önce alsaymışım diorm....walla bu kadar farketçeeni bilmezdim.....en sonunda sub'dan istediim bası alabildim....ses sistemi ne kadar öenmliyse ses kartıda o kadar önemlidir bence....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frozenmetal

Ses kartın destekliyorsa(ki 6 kanallı demişsin, yani 5.1 ses kartın var) her taraftan aynı ses çıkmaz.Onboard yüksek kanallı desteği varsa rahatlıkla kullanabilirsin(benim onboard ses kartım 8.1, normal kullanıyorum).Senin okuduğun kısım büyük ihtimalle discmane bağlayacak olan arkadaşın sorusu.
    İlla ki ses kartı alacağım, ses beni memnun etmiyor dersen alabilirsin tabi ki.

belki görmemişsindir diye bi önceki mesajımı da koyiim..

quote:

Orjinalden alıntı: toxteth

meraba arkadaşlar,

ben 5+1 almak istiyodum..en sonunda bu sistemi almaya karar verdim..yalnız almadan önce kontrol etmem gereken şeyler var mı..yani uyuşma sorunu fln olmasn?? aldıktan sonra patlamayalım..ana kartım "asus p4r800-vm"..google da arattım ses çıkışına "ADI AD1980 SoundMAX 6-channel CODEC support S/PDIF out interface" dio..

bi yerde de "the SoundMAX-class audio codec features 6-channel 5.1 surround sound output, 8 channel 7.1 surround output, array" diyor..(soundmax in sitesinde sanırm..)

başka bi yerde de "SoundMAX Dijital Ses Sistemi, müzisyen, oyuncu ve profesyonel kulanıcılara yönelik piyasada en istikrarlı ve en performanslı ses çözümüdür. SoundMAX Dijital Ses Sistemi 5.1 kanal surround ses, DLS2 MIDI synthesizer, Yamaha DLSbyXG sound set, 5.1 Virtual Theater özellikleri, Microsoft DirectX 8.0, Microsoft DirectSound 3D, A3D, MacroFX, ZoomFX, MultiDrive 5.1, A3D ve EAX gibi popüler oyun teknolojileri ile donatılmştr " diyor..

sanırm bi sorun yok ?? ayrıca başka kontrol etmem gereken bişey var mı? direk gidip aliim mi yani? şimdiden teşekkürler..

neyse, ben her türlü alıcam zaten, olmazsa yeni ses kartı da alırım uymazsa bnm onboard ses kartıma veya güzel ses vermezse falan..yalnız başka bir sorum daha var..en ucuz nereden bulabilirim bu sistemi ?? tabi sağlam olan bir yer, garantili falan..bgn bimekse bi uğradım da sordum 192 ytl dedi..tavsiyeniz nedir? ah bir de uzaktan kumandası olsa

• bu dolar da piyasayı alt-üst ediyor gerçekten...
    benim X-530 faturam 151ytl idi....
    fiyatları buradan kontrol edip sana uygun yer ve fiyat karşılaştırabilirsin...www.teknofiyat.com
    birde aramayı değişik şekillerde yaparsan daha çok sonuç elde edebilirsin."x530 ", "x-530" gibi yazarsan farklı yerler de geliyor ..şimdiden hayırlı olsun
  • 1 hafta önce vatanbilgisayardan 159ytl ye aldım...tavsiye ederim finansbanka 8 taksit %8 indirim yapıyorlar...kargoda bedava...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.