Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
132.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki ben sorunu söyliyim mi? içinde ki borunun olmadğını fark ettim dersem benim yaptığımı idda etmezler mi? ne dersiniz arkadaşlar trsmach dostum sen ne dersinbu konuda ne desem adamlara.ben söyliyim en başından beri memnun değildim zaten bunu forumdada belirttim yani bu kadar övülen bi sistem olmasına karşın bu kadar kötü olması imkansızdı ve fabrika hatası olması da çok kötü bişi logitcek gibi bi firma belki de hasar almıştır düşmüş falan olmasın o anda kopmuştur o boru ama onun kopartılması imkansız düşmüş kesin yardımlar için saolun

BU ARADA MSJ LARI AYNI ZAMANDA ATTIK BUNU GÖRMEDİN HERALDE 1 SANİYE FARK VAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_34

peki ben sorunu söyliyim mi? içinde ki borunun olmadğını fark ettim dersem benim yaptığımı idda etmezler mi? ne dersiniz arkadaşlar trsmach dostum sen ne dersinbu konuda ne desem adamlara.ben söyliyim en başından beri memnun değildim zaten bunu forumdada belirttim yani bu kadar övülen bi sistem olmasına karşın bu kadar kötü olması imkansızdı ve fabrika hatası olması da çok kötü bişi logitcek gibi bi firma belki de hasar almıştır düşmüş falan olmasın o anda kopmuştur o boru ama onun kopartılması imkansız düşmüş kesin yardımlar için saolun

o boru aldığında yok muydu?nasıl farketmedin peki?sen sıfır aldın dimi.ya direk sorunu söyle.başta farketmedim de sonra bi arkadaşımda da aynı setten vardı de. onda görünce bendeki setin hatalı olduğunu anladım dersin.valla ben senin yerinde olsam adamlara bağırıp çağırırdım.çünkü sana hatalı set satmışlar.

• arkadaşım seti sıfır aldım 100 ytl para saydım ve onlar bana bozuk set verdi çok da güvenilir bi yer kasamı da ordan aldım 1500 ytl verdim kasamada onda da sorun çıksaydı giderdi o kadar para yani almaları lazım bana böle geldi soru n şu içinde havayı dışarı atan uzunca bi boru var bi 15-20 cm işte o yerinde durmuyo düşmüş içinde dolaşıyo değişik bi sorun kim bilir kaç kişinin başında gelmiştir böle bi sorun daha kolon hiç hasar almadı düşme falan olmadı içini açmadım sorun fabrikadan ya da depoda falan bi yerde düşmüş dimi sorun bu anlattım o boru bass ın içinde ama yerinde durmuyo kopmuş orda eksoz gibi bişi yani anlıycan bilirsin sen de öle yani işte.
  • yapacak bişey yok bir an önce götür adamlara fırça atıp atmama sana kalmış içine açmaman iyi olmuş onu bahane edebilirlerdi.yenisini verceklerini düşünüyorum.kolay gelsin inşallah bundan sonra sorunsuz günler geçirirsin setinle
  • saol umarım verirler biraz üstelerim vermezlerse ama hemen verirler mi o sorun var ne dersin
  • frozenmental arkadasım ilgin için teşekkürler.verdiğin linke baktım.ben de skystar 2 tv kartı var.kumandalı linkde verilen fotodaki gibi alıcısı var tv kartının ve kumandası da var.bunu ve kumandasını ses sistemi için de kullanabilmem için ne yapmam gerekir.bi yolu var mı.teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafasaylam

frozenmental arkadasım ilgin için teşekkürler.verdiğin linke baktım.ben de skystar 2 tv kartı var.kumandalı linkde verilen fotodaki gibi alıcısı var tv kartının ve kumandası da var.bunu ve kumandasını ses sistemi için de kullanabilmem için ne yapmam gerekir.bi yolu var mı.teşekkürler

yanlış geldin kardeş burdan düz çık ilk sokaktan sağa dön pardon yanlış görmüşüm tv kartı için yazdın zannettim

@ultraslan_34 bence artık seti götür.böyle sorularla bi yere varamayızsadece kafanı meşgul ediyosun.sonucu hep beraber görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trsmach -- 5 Eylül 2006; 13:15:08 >

• tmm dostum en kısa zamanda götürcem görcez sorunu
  • Bende x530 var ama sesini fazla açamıyorum %25 ancak açabiliyorum o yüzden satıp x230 almak istiyorum.
    ses kartıyla beraber satacağım ankara dan isteyen olursa pm atsın.
    iyimi ederim kötümü bilemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafasaylam

frozenmental arkadasım ilgin için teşekkürler.verdiğin linke baktım.ben de skystar 2 tv kartı var.kumandalı linkde verilen fotodaki gibi alıcısı var tv kartının ve kumandası da var.bunu ve kumandasını ses sistemi için de kullanabilmem için ne yapmam gerekir.bi yolu var mı.teşekkürler

Girderi yüklediğin zaman tüm tuşları yeniden atayabilirsin.Girder tv kartının kumandasını görür mü bilmiyorum.Pluginleri ile değişik şeyleri kontrol edebiliyorsun(kızıl ötesi iletişim plugini bile var ama kullanamadım ) Bilgisayarın master volume ve diğer ses çıkışlarını değiştirebiliyorsun.
  • şu an x 530 kullanuyorum.basslardan hiç memnun değilim.kesinlikle tavsiye etmiyorum müzik dinlerken bazı bass tonları acayip uğultulu(100-200hz arası) ve kulak tırmalıyor kısa süreli basslar(dım dım) iyiyken,uzun sürel basslar(dıııımmmm dııııımmmm) berbat(x530 olanlar ;şebnem ferah çakıl taşları,gece yolcuları unut beni,blue curtain fails'i bi dinlesin bana hak verecekler). wooferın nerede olduğunu hemen anlıyorsunuz halbuki odanın her yerine dağılması lazım.logitech'in bass anlayışında bir problem var ,ayrıca ses kısıktayken ,ışıkları açıp kaparken bazende durup dururken çat diye bir ses geliyor.(ama bunu bi şekilde çözdüm hoparlöün sesini tam yarısına getirin klavyenizde ses açma kapama tuşları varsa sesi buradan ayarlayın) aldığıma pişmanım bir enayi bulsam satacam.eski diana 4+1 açık bir şekilde bundan daha kaliteli ses veriyordu t6060 ı dinlemedim ama mms 460 ın da çok iyi olduğunu söyleyemeyeceğim.

• quote:

Orjinalden alıntı: tilki3556985

şu an x 530 kullanuyorum.basslardan hiç memnun değilim.kesinlikle tavsiye etmiyorum müzik dinlerken bazı bass tonları acayip uğultulu(100-200hz arası) ve kulak tırmalıyor kısa süreli basslar(dım dım) iyiyken,uzun sürel basslar(dıııımmmm dııııımmmm) berbat(x530 olanlar ;şebnem ferah çakıl taşları,gece yolcuları unut beni,blue curtain fails'i bi dinlesin bana hak verecekler). wooferın nerede olduğunu hemen anlıyorsunuz halbuki odanın her yerine dağılması lazım.logitech'in bass anlayışında bir problem var ,ayrıca ses kısıktayken ,ışıkları açıp kaparken bazende durup dururken çat diye bir ses geliyor.(ama bunu bi şekilde çözdüm hoparlöün sesini tam yarısına getirin klavyenizde ses açma kapama tuşları varsa sesi buradan ayarlayın) aldığıma pişmanım bir enayi bulsam satacam.eski diana 4+1 açık bir şekilde bundan daha kaliteli ses veriyordu t6060 ı dinlemedim ama mms 460 ın da çok iyi olduğunu söyleyemeyeceğim.

slm.dostum bende x530 yada x230 almayı düşünüorum kullanım amacım dvd izlemek,çoğunlukla müzik dinlemek(rock,metal genelde) tilki3556985
    arkadaşım şebodan çakıl taşlarında falan kötü demişsin benim genelde dinlediğim tarz bu.bi de en önemlilerinden elekro gitarımı bağlayıp arada prova yapmak.Hangisini tavsiye edersiniz???180ytl ye kadar limitim var.teşekkür ederim şimdiden cevaplar için

• quote:

şu an x 530 kullanuyorum.basslardan hiç memnun değilim.kesinlikle tavsiye etmiyorum müzik dinlerken bazı bass tonları acayip uğultulu(100-200hz arası) ve kulak tırmalıyor kısa süreli basslar(dım dım) iyiyken,uzun sürel basslar(dıııımmmm dııııımmmm) berbat(x530 olanlar ;şebnem ferah çakıl taşları,gece yolcuları unut beni,blue curtain fails'i bi dinlesin bana hak verecekler). wooferın nerede olduğunu hemen anlıyorsunuz halbuki odanın her yerine dağılması lazım.logitech'in bass anlayışında bir problem var ,ayrıca ses kısıktayken ,ışıkları açıp kaparken bazende durup dururken çat diye bir ses geliyor.(ama bunu bi şekilde çözdüm hoparlöün sesini tam yarısına getirin klavyenizde ses açma kapama tuşları varsa sesi buradan ayarlayın) aldığıma pişmanım bir enayi bulsam satacam.eski diana 4+1 açık bir şekilde bundan daha kaliteli ses veriyordu t6060 ı dinlemedim ama mms 460 ın da çok iyi olduğunu söyleyemeyeceğim.

x-530un bassına kötü dedin ya bende bişey demiyorum.sana tavsiyem creative inspire 5200 al dinle ondan sonra x-530 u öp alnına koy.

• quote:

Her şarkıda olmaz tabii ki.Şarkı çekimi kötüyse milyarlık ses sistemi fayda etmez.Tabi dandik bir sistem takarsan daha iyi bulabilirsin sesi.Çünkü kayıtlı sesi sana veremeyecektir.

• arkadaşlar neden bu kadar kendi ürünlerinize laf söyletmiyorsunuz.Ben elektro gitarımda kullanmak ve genelde rock,metal parçalar için bi sistem arıyorum.Rock parçalarla pop parçaların bass ları bir değil bildiğiniz üzere.Ona göre yardımcı olabilirseniz sevinirim.teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: omurkadir

arkadaşlar neden bu kadar kendi ürünlerinize laf söyletmiyorsunuz.Ben elektro gitarımda kullanmak ve genelde rock,metal parçalar için bi sistem arıyorum.Rock parçalarla pop parçaların bass ları bir değil bildiğiniz üzere.Ona göre yardımcı olabilirseniz sevinirim.teşekkürler

aynı zamanda bilgisayarda da kullancakmısın alacağın seti?
    yoksa sadece elektro gitarla birlikte mi?
  • quote:

arkadaşlar neden bu kadar kendi ürünlerinize laf söyletmiyorsunuz.Ben elektro gitarımda kullanmak ve genelde rock,metal parçalar için bi sistem arıyorum.Rock parçalarla pop parçaların bass ları bir değil bildiğiniz üzere.Ona göre yardımcı olabilirseniz sevinirim.teşekkürler

arkadaşım sana yardımcı olmaya çalışıyoruz.bende 1 sene önce bu seti almadan önce burdan fikir aldım ayrıca burdan birçok şey öğrendim.hatta burayla yetinmedim gittim kendim dinledim setleri araştırdım.sonra x- 530 almaya karar verdim.ama senin bilmediğin şeyler var burda.fake adamlar giriyolar sırf karalama amaçlı buraya yazı yazıyolar ki bizde aptallık cvp veriyoruz bunları.sana yardımcı olmaya çalıştım şu ana kadar ama sen bunu başka anladın.başka bişey demiyorum kolay gelsin sana.

• quote:

Almazsan alma ama bunlar tavsiyedir.Paranın sonuna kadar hakkını alman için.Sana zorla bundan al diyen yok, hatta alma aslında, sadece bizde olsun hava atalım millete, paran varsa 1 milyarlık ses düzenleri var onlardan al.
  • x 530 umun bass ı pörtlüyo %25 seste ve bass en kısıktayken ses kartı taktık yeni sbsw live 5,1 ama nafile 10 gün kadar önce vatan a geri verdim tamir edilsin diye daha cevap gelmedi bakalım ne olacak bu arada bu sorunla karşılaşan oldumu bass pöff pöff yapıyo biraz ses açtın mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelayka -- 6 Eylül 2006; 16:20:04 >
  • ya neden böle alıngansınız anlamıyorum ben.herkesin kullanım amacına göre değişir ses sisteminin iyi veya kötü olması.almazsan alma falan diosun komiksin dostum ya:) bende biliyorum bu siteden çok faydalanıyorum teşekkür ederim hepinize..sadece şu olayı sevmiyorum.örneğin biri dio x530süper bass falan diğeri diyo mms460 daha ii.sonra onlar kapışıo.komik oluo gerekçeleri öne sürsek keşke mesela wooferı daha büyük,fdd özelliği falan filan diye.daha iyi olmaz mı.kimse üstüne birşey alınmasın alıntı falan yapmıyorum hiç
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.