Şimdi Ara

LOGİTECH X 530 SUBWOOFER DEĞİŞİMİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HERKEZE İYİ GÜNLER. BENDE LOGİTECH X530 VAR BEN BUNUN SUBWOOFER UNU DEGİŞTİRMEK İSTİYORUM AŞŞAĞIDAKİ WERİCEĞİM LİNK İLE ACABA ACABA WERCEĞİM LİNKTEKİ SUBWOOFER KENDİ LOGİTECH X530 UMUN SUBWOOFER UNU DEĞİŞTİREBİLİRMİYİM YANİ OLURMU YANMA PATLAMA VE BENZERİ ŞEYLER OLURMU ARKADAŞLAR ACİL LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM LİNK AŞŞAĞIDA BUYRUN

http://www.vatanbilgisayar.com/Oto%20Ses%20Sistemleri/roadstar-rdh654-rdh654-17cm-4-yollu-hoparlor-%28bas-mid-2tiz%29,-180-w/productdetails.aspx?I_ID=55126

• ARKADAŞLAR LÜTFEN. O KADAR KİŞİ OKUMUŞ KİMSE CEVAP YAZMAMIŞ LÜTFEN

• birincisi neden değiştirmek istiyorsun 2.si verdiğin linkteki açıklamayı okudunmu hiç subwoofeer yazan bi yer gördünmü :) o linkteki hop. normal 3 yollu yani üzerinde bas tiz ve mid. olan bi hop. kesinlikle kullanamazsın eğer x 530 un bası zarar gördüyse aynı değerde bi bas takman gerekli
  • FACEBOOK YADA MSN ADRESİNİZ VARSA ORDA DEVAM EDELİM.
  • BEN X530 UMUN SUBWOOFER UNU DEGİŞTİRMEK İSTİYORUM. YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ ?
  • BEN X530 UMUN SUBWOOFER UNU DEGİŞTİRMEK İSTİYORUM. YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ ?
  • Arkadaşar bende inspire 4400'ün subwooferini değiştirmek istiyodum.JVC CS-V626 adlı normal hoparlör taktım.Sonra müzik açtım ıssssssssssssssss diye sesler geldi(Ses %20 civarlarında).Sonra kendi subwooferini taktım sorun devam ediyodu.Acaba içindeki devreler yanmış olabilirmi diye içinede baktım sorun yoktu.Acaba göremediğim biyerde devre filan yanmış olabilirmi ? (ısssssssss diye ses sadece uydulardan geliyo)

Ekleme:4400'ün subwooferi 20W rms gücüne sahip 17w rms değil.Subwooferin arkasında yazıyo.Benim taktığım 30rms gücündeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi createemir -- 26 Ekim 2011; 20:26:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EĞER SUBWOOFER DEĞİŞİMİ OLMAZSA ANFİ HAKKINDA BİLGİ VERİNİZ LÜTFEN BANA YETMİYOR X530 UN BASI DAHA YENİ ALDIM AMA YETMİYOR SUBWOOFER DEĞİŞİM İLE YARDIM İSTİYORUM EĞER OLMAZSA ANFİ YARDIMINI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR LÜTFEN
  • ARKADAŞLAR BANA ANFİ HAKKINDA BİLGİ VERİNİZ LÜTFEN PC YE ANFİ TAKMAYA KARAR VERDİM....
  • bence dediğiniz şekilde uğraşılmaz içindeki subu güçlü taksanız bile sub anfisi besleyebilecekmi kabinin hacmi basınca yetecek mi vs vs bir sürü engel çıkacak karşınıza
    elinizdeki setlerin kabin dizaynı besleme anfisi felan birbirine uygun dizayn edildiği için ben dediğiniz şekil de yapmanıza sıcak bakmıyorum ayrıca siz bu sublar yetmiyor dediğinize göre sesi de çok açacaksınız sonra çıkışlar felan yanabilir diye düşünüyorum.
    satın elinizdekileri o zaman z-2300 felan alın 200 lira civarında 120 watt sub yeter heralde size kesmezsse çekersiniz z-5500 bence mantıklısı budur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.