Şimdi Ara

logitech x230

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde microlab a-6664 ses sistemi var fakat baslar bana yetersiz geliyor uydulardan memnunum.bundan dolayı basları övülen x230 almaya karar verdim çünkü ekstradan woofer ona uygun anfi falan uğraşmak istemedim ayrıca tok bas seven birisiyim x230un yete bileceğini düşündüm sizler ne dersiniz teşekkürler

• bu arada iki sistemide aynı anda kullanmayı düşünüyorum seslerde karışıklık olmaz inşallah
  • iyi düşünmüşsün arkadaşım imzamdaki x230culara gir
  • BURAYA KONU AÇMAN YANLIŞ GİT AL HEMEN..GÜZEL DEĞİL MÜKEMMEL BİR ÜRÜN...BENDE BU ÜRÜNÜN KULLANICISIYIM..BASLAR SENİ FAZLASIYLA MEMNUN EDER...ADI ÜSTÜNDE LOGİTECH..BU MARKADAN KÖTÜ ÜRÜN ÇIKMAZ KARDEŞ..
  • Bende x230 kullandım bası hiç fena değil fakat ondan önce z2300 vardı ondan sonra sinek vızıltısı gibi gelsede idare ettim. Boyutuna göre x230'un sub güzel bas çıkartıyor fakat daha önceden ne kullandın bilmem sonra hayal kırıklığına uğrama. x230 da 20 watt sub var sonuçta. Ben olsam x230 alacağıma elimdeki sistemide satarım x230 un parasınıda katıp daha güçlü bi set alırım. Ayrı ayrı hoparlörlerle uğraşma durumun uygunsa. Yada elindeki sistemin sub hoparlörünü değiş. Git bi elektronikçiye yardımcı olur sana. Bu elimizdeki 5.1 lere çok daha iyi ve güzel hoparlör taktığımızda rahatlıkla kaldırabiliyor. Ben x230 alayım yeter bana diyosan sorun yok tabiki.
  • zaten amacım x230 almak değil tam olarak benim istediğim tatmin edici bas duymak (en azından elimdeki sistemden daha iyi bir bas)wooferı değiştirmeyide denedim fakat anfiye uygun kafama yatan woofer bulamadım x230u o yüzden sordum anfiydi kabindi uğraşmak istemedim elimdeki sistemi satıp yeni bir sistem almak gibi fırsatımda yok ama x230un fiyatına anfi+woofer bulabilirmiyim?
  • Anfi+woofer x230 fiyatına bulman zor. Tahminim x230 senin işini görür ama iki sistemle uğraşma demek istedim. Bende x230 varken abimde x540 vardı x230 un bası daha yumuşak ve toktu.Ses kartları farklıydı tabiki. Dediğim gibi x230 yeter sana. Ben daha önceden 100 watlık sublı sistemler kullandığım için x230 bana hiç bişey ifade etmemişti ama gerçekten boyutuna ve fiyatına göre çok güzel set, bunu içtenlikle söyleyebilirm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGİTECH CHİLLSTREAM
    15 yıl önce açıldı
    LOGITECH Z5500 vs LOGITECH Z906
    14 yıl önce açıldı
    Edifier S730 vs Logitech Z623
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zannedersem alıcam x230u yardımlarınız için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.