Şimdi Ara

Logitech x230 gidiyor Logitech Z4 Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gayet memnun kaldıgım x230 umu arkadasımın gazı ile satıyorum. İyi mi ediyorum kötü mü ediyorum bılmıyorum ama yıne arkadasımın gazına gelerek Z4 almaya karar verdim. Z4 ü bizzat denedim mediamarkt ta. Ses olarak görüntü olarak oradaki 2+1 lerin en güzeliydi. Tek dezavantajı fiyatıydı. Herneyse bir kere karar vermiş bulunup bu aralar almaya karar verdim. Z4 kullanan arkadasların yorumlarını bekliıorum.

1)

X230 u değiştirmeye değer bir sistem mi( fiyatı göz önunde bulundurmayınız)

2)

Bu sistem ile kıyasladığınız başka bir sistem var mı( malzeme kalitesi ve ses kalitesi göz önunde olmalıdır)

• z4 denediğim ve dinlediğim sess sistemlerinde en kaliteli ses veren ürün.bende 2300 olmasına rağmen z4ün bende ayrı bi yeri var arkadaşın haklı.bass sesi cok tatlı insanı cok cezbediyo.ses kaliteside en iyi logitech bence.hata yapmazsın arkadaşım saygılar
  • Teşekür ederim. Halk desteği insanı cezbediyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre3286

Teşekür ederim. Halk desteği insanı cezbediyor:)

ben de z4 düşünüyorum ama z523 de aklımı çelmiyor değil!
    sen neden düşünmüyorsun z523 ü?!
    yada düşünüyor musun..?
  • Z4 yeni teknoloji ve x230 dan çok daha iyi gelecektir
  • z4 te ses çok dengeli ve kaliteli
  • Creative gigaworks t3'ü denemeden sakın z4'e girme ümraniye mediamarkt'da var.Hemen yanında logitech'de z2300 ve z5500'de var.Ama sesi hepsinin sesinden çok kaliteli ve güzel.
  • Z4 hikaye freezer arkadaşımında dediği gibi mediamarkt ümraniye optimum gibi mağazalarda açığı var bütün 2.1 hatta 5.1 cihazlardan bile daha iyi .bikere gigaworks serisi prof. seri. 3 taraftında bass war slam teknolojisi. görünüş muhteşem al salonuna koy. gerisi hikaye :)http://creativeci.wordpress.com/page/2/ adresinden bakın inceleyn

Logitech x230 gidiyor Logitech Z4 Geliyor

• Gigaworks T3 dururken Z serisine o kadar para vermek çok saçma olur.
  • katılıyorum gigaworks ü denemeden sakın karar vermeyin
  • Daha önce Z4 kullanmış biri olarak Z4'ü tavsiye ediyorum. X230 ile arasında dağlar kadar fark var.

Diğer sistemi kullanmadım ama fiyat olarak zaten aynı kategoride değil.

Logitech Z4:http://www.cimri.com/logitech-z4-40-w-2-1-siyah-speaker

Creative T3:http://www.cimri.com/creative-gigaworks-t3-21-hoparlor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖnceVatan -- 30 Nisan 2010; 10:28:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

Daha önce Z4 kullanmış biri olarak Z4'ü tavsiye ediyorum. X230 ile arasında dağlar kadar fark var.

Diğer sistemi kullanmadım ama fiyat olarak zaten aynı kategoride değil.

Logitech Z4:http://www.cimri.com/logitech-z4-40-w-2-1-siyah-speaker

Creative T3:http://www.cimri.com/creative-gigaworks-t3-21-hoparlor

dostum 2 katı para verip 3 katı performans almak bence çok mantıklı. Z4 e 200-250 lira veren bence üzerine 100 daha koyup T3 almalı. ve çok uzun yıllar kafası rahat bir şekilde kullanmalı.çünkü uzun yıllar bu sistemin üzerine creative logitech microlab vsvs daha iyi sistem çıkaracağını hiç sanmıyorum. türkiyeye klipsch promedia gelirse alınır. ama şuan için makul Fiyat / makul Performans olarak en iyisi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibitermo -- 1 Mayıs 2010; 12:25:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tutuls

quote:

yada düşünüyor musun..?

Logitech Z523, logitech in ürettiğin en rezil sistemlerden biridir. geçenlerde z523 ü dinleme fırsatım oldu gerçekten rezillerin ötesi bi sistem. kesinlikle silin kafanızdan.
  • arkadaşlar sistemleri ekolayzır ayarları ile oynamadan dinlememenizi öneririm
    dünyanın en iyi ses sistemi de olsa ekolayzır ayarları doğru olarak yapılmadığı sürece kimseyi tatmin etmeyecektir.

en iyisi sevdiğiniz müziklerden oluşan bir cd yapıp o cd yi takıp sistemleri test etmek dediğim gibi ekolayzır ayarını da unutmayın sonuçta uzun süre kullanılıyor bu tip ürünler başta alırken dikkat etmekte fayda var
  • hocam tamamda hiç yapmasan bile cihaz belli ediyor kendini...
  • logitech z4 kullanan biri olarak kesin z4 tavsiye edirm.bass ları süper anlatılmaz yaşanır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanilkay

quote:

Orijinalden alıntı: tutuls

quote:

yada düşünüyor musun..?

Logitech Z523, logitech in ürettiğin en rezil sistemlerden biridir. geçenlerde z523 ü dinleme fırsatım oldu gerçekten rezillerin ötesi bi sistem. kesinlikle silin kafanızdan.

360 derece ses sistemi nasıl z523'de?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.