oğlumuz dünyaya geldiği için zaten bir süredir kullanılmamaktaydı, şimdi de evimizi taşıdığımız için tekrar sistemi kurmadan satalım istiyoruz. özelliklerini buraya tekrar yazmıyorum. Yanında iki kule ayak da hediye edilecektir. Ayrıca fotoğrafta görülen uzatma kablosu (yanlış değilsem 5 er metrelikti) da verilecektir. Bir de son fotoğraftaki 7.1 dijital ses çözücü de fiyat dahildir. eğer istemiyorsanız 50 tl indirim yapabilirim hoparlör setine.
ses ve elektroniğinde asla bir sıkıntı yoktur, tamir vs de görmemiştir kesinlikle, fotoğrafta göstermeye çalıştım bir kule hoparlörün çevresindeki bezde sanırım sıcaklık değişimi yüzünden ufak bir açılma olmuş, yakından dikkatli bakmadıkça asla farkedilmeyecek bir detaydır. ama alacak arkadaşın da haberi olsun isterim. düşme sürtme vs asla olmamıştır, zaten bu gibi cihazlarda kurarsınız ve uzun zaman orada kalır.
İzmir ya da balıkesirden elden teslim edilir, diğer şehirlere önce havale sonra kargo şeklinde karşı ödemeli gönderilir.
ses çözücü ile ilgili detaylı bilgi buldum, onu da ekleyim :
8 kanal 16bit Ses kutusu (external) USB 2.0 bağlantı, Tak Çalıştır kullanım 7+1 ses sisteminiz bağlayabilirsiniz. 2 kanal S/PDIF çıkışıyla DolbyDijital gelişmiş ses sistemlerini destekler Ses Çıkışları: Mikrofon in/out, Line-in, HP out, F-out, SS-out, BS-out, CS-out Optik bağlantı seçeneği (optik kablo dahil) Üzerinde bulunan ses açma/kapama ve kısma tuşları kolaylık sağlar 2 stereo mikrofon girişi, (enstrüman bağlayarak ses kaydı yapabilirsiniz) PC ve benzeri aygıtlardan gerçek sinema tatında ses elde edebilirsiniz. Kulaklık takarak müzik dinleyebilir, notebooğunuzla kullanabilirsiniz.