Bildirim
LOGITECH X530 vs Creative Inspire T6160 HANGİ SPEAKER
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
x530 kullanıyorum son derece memnnum, bass ları çok ama çok temiz ve derin, creative i dinlemedim bilmiyorum. -
T6160, özellikle EQ ayarları yaptığınızda çok memnun kalacağınız bir ses sistemi. -
Ben de x530 kullanıyorum müzik olarak çok iyi eğer 5+1 olarak müzik dinlemek istiyosanız zaten jet audio ile yapabilirsiniz.Düzgün olarak hoparlörleri yerleştirisen (arka hoparlörler sana yakın olsun) filmler sana sinema gelir. -
T6160 Kullanıyorum winap+dfx kullandımı müziklerde üstüne yok -
quote:
Orijinalden alıntı: manyakk_cocuk
T6160 Kullanıyorum winap+dfx kullandımı müziklerde üstüne yok
Bendede T6160 var Ama 2 tane tizden ve Basstan ses alabiliyorum :( digelerinden alamıyorum nee yaptıysam olmadı . -
quote:
Orijinalden alıntı: manyakk_cocuk
T6160 Kullanıyorum winap+dfx kullandımı müziklerde üstüne yok
bas kalitesi nasıl? -
Bass'ında Koruma Yok Altta Bulunuyor Yani Sivri Bİşey olsa Görmeden Koysanız bass'a Elveda Diyebilirsiniz -
x540 da fena bir sistem değil. x540 düşündünmü hiç ? -
quote:
Orijinalden alıntı: 35bucaLı28
Bass'ında Koruma Yok Altta Bulunuyor Yani Sivri Bİşey olsa Görmeden Koysanız bass'a Elveda Diyebilirsiniz
evet aynen öyle ama bass ve tizler çok uyumlu daha önceki creative sbs a520 hiç benzemiyor yani daha güzel -
x530dan da daha derib bir bas veriyor mu? tşkrler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X