Şimdi Ara

Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.709
Cevap
5
Favori
396.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ama bu müzikler 5+1 mi yapılıyorki stereo değilmi mp3 ler yani 2 sinden gelmesi gerekmezmi yoks amatrix tuşu diye bi özellik niye yapsın logitech zaten 5 kanaldanda ses gelicekse
  • bugün kurdum X-540 ımı. öncelikle 3 tane jackleri tek çıkışda toplayıp hoparlör girişine taktım(yeşil).
    ses denetiminden 5.1 seçtim ama 2.1 olarak sesi devamlı alıyodum. ve matrix e basınca sesi hepsine dağıtmadı.
    sordum soruşturdum. ayrı bi ses kartı ya da jackleri birleştirmek için bişeye gerek olmadığını sölediler.
    eve geldim o/b ses kartımın arkasındaki 3 girişe (ses çıkış,hoparlör,mic) ses sisteminin 3 girişini sırasıyla yerleştirdim.
    .bu durumda sistem kendini otomatik olarak pc de algılayıp mikrofon girişini iptal ettiriyor ve direk kendi sistemini 5.1 olarak
    kullanım imkanı sunuyor. (umarım bişeyler açıklamışımdır )
  • Orjinalden alıntı: Hami1

yalnız bişey sorucam kumandadan ses ayarını ilk öeyrek tur döndürdüğümde hiç ses gelmiyor sıfıra yakın ortalara yaklaştırınca butonı ses geliyor son çeyreğe kadar ise getiremedim kulaklarım dayanmadı :)

evet benim de dikkatimi cekmişti ilk ceyrege kadar ses neredeyse sıfırda aklıma premier tv im geldi 35 kademe ses vardı ancak 7 den asagısı sıfır sesti
  • quote:

Orjinalden alıntı: KangarooKid

bugün kurdum X-540 ımı. öncelikle 3 tane jackleri tek çıkışda toplayıp hoparlör girişine taktım(yeşil).
    ses denetiminden 5.1 seçtim ama 2.1 olarak sesi devamlı alıyodum. ve matrix e basınca sesi hepsine dağıtmadı.
    sordum soruşturdum. ayrı bi ses kartı ya da jackleri birleştirmek için bişeye gerek olmadığını sölediler.
    eve geldim o/b ses kartımın arkasındaki 3 girişe (ses çıkış,hoparlör,mic) ses sisteminin 3 girişini sırasıyla yerleştirdim.
    .bu durumda sistem kendini otomatik olarak pc de algılayıp mikrofon girişini iptal ettiriyor ve direk kendi sistemini 5.1 olarak
    kullanım imkanı sunuyor. (umarım bişeyler açıklamışımdır )

evet ya ben denemeyi aklıma getirememişim birde sunu gordum:sesi 5+1 e ceviriyor ama matrix e basınca ses cıkısı daha da artıyor

• arkadaşlar z5300e nin türkiyede satılmadığı söyleniyor bir bilgisi olan varmı. bulamassam artık x540 alacağım. z5300 ün yurtdışı fiyatı 199 dolar. vede rms 280 w 5.1 sistem
  • 2.el bakabilirsin.
  • bimekste ki kdv kampanya olayı sadece technoport taki için mi geçerli yoksa, butun bimeks magazaları için mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

bimekste ki kdv kampanya olayı sadece technoport taki için mi geçerli yoksa, butun bimeks magazaları için mi?

bütün bimeks mağazalarında geçerli. ama pahalı bi ürün alıcaksan direk teknoport a git diolar
  • arkadaşlar ben pc topluyorum ve topladığım pc nin ses sistemine X540 almak istiyorum. Ben bu ses kartı konusuna takıldım.
    alacağım anakart:

GIGABYTE P35-DQ6 bu yada param yetmezse GIGABYTE P35 DS4 bu olacak. Şimdi bu anakartların ikisininde gözlemlediğim kadarıyla ses çıkışları aynı. bu anakartlara ses kartı gerekirmi? eğer gerekirse şöyle 20 30 dolara işimi görecek şekilde bir ses kartı yazarsanız sevinirm. şimdiden çok teşekkürler
  • 20-30 $ a 2. el SBS Live! alabilirsin.Bence alma.Paran elverince Audigy 2 alırsın.
  • arkadaşlar benim arka hoparlörlerden diğer hoparlörlere göre daha az ses geliyor bu herkeste aynı mı yoksa bi ben de mi böle? ben de böleyse sorun ne olabilir. özellikle müziklerde böle bi de PES 6 da
  • arkadaşlar ben dizüstü bilgisayara bağlıcam ve ses kartı gerekiyo dediler usb almam gerekiyo galiba bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KangarooKid

quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

bimekste ki kdv kampanya olayı sadece technoport taki için mi geçerli yoksa, butun bimeks magazaları için mi?

bütün bimeks mağazalarında geçerli. ama pahalı bi ürün alıcaksan direk teknoport a git diolar

saol. yalnız teknoport herhalde istanbulda, ben ankaradayım.

quote:

Orjinalden alıntı: slhztprk

arkadaşlar ben dizüstü bilgisayara bağlıcam ve ses kartı gerekiyo dediler usb almam gerekiyo galiba bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...

çok kaliteli bir ses ve surround onemli değil diyorsan, ses kartına gerek yok. x540 ta matrix özelliği var. kablonun tekini laptopun kulaklık çıkışına takıp ve matrix tusuna bastıgında butun hoparlorlere ses veriyor. ama tabiki surround olmuyor fakat tatmin edici bir ses veriyor.

• eğer surround önemli dersem dizüstüye bağlayacak şekilde usb ses kartı önerebilirmisn? aynı zamanda evdeki pc ye de bağlamayı düşünüyorum da... bir de ses sistemini almayı düşündüğüm yerde adam matrix tuşundan haberdar değil heralde arka hoparlorlerden ses gelmez dedi kafayı yedim..
  • hele sen benim basıma geleni görsen, adam matrix tusundan, bırak tusu işlevinden habersiz adama söyledim anlatım oda ögrendi. hayran kaldı. (bana) artık baskaları anlatır. usb ses kartı olayına gelirsek, tek alternatif creative. fiyatı 150 ytl civarındadır. tam emin değilim.

ayrıntılar bu linkte;
    tr.creative.com
    Creative Labs (Asia) | Sound Blaster, Gaming Headsets, Speakers, Headphones
    http://tr.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=9103

• dostum fiyat 150 civarındaysa beni aşar malesef:( daha uygun yok mu acep? bir de bu matrix tuşu her kolona sesi dağıtınca ses kalitesinde düşme yaşanıyo mu çok? bir de x-540 ı 95$ a buldum fiyat galiba güzel değil mi?
  • ses kartları maalesef bu fiyatlarda, ses kalitesinde dusme yok. bizzat dinledim magazada. sadece aynı ses veriyor butun hoparlorlere. sanki birazcık surround hissi varmış gibi oluyor. fiyatı normal. bende almayı dusunuyorum. ustelik kdv indirimli magazalar var. fakat alamayacagım gibi geliyor.
  • dvd player alsam ona surround bağlayabilirim dimi?
  • dvd player için aparat lazım. dvdlerin arkasında her hoparlor için ayrı ses girişi RCA var. her hoparlor için uzatma kablosu kullanman daha mantıklı olur.
  • tamam teşekkür ederim bikaç gün içinde alıcam bu sistemi...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.