Şimdi Ara

Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.709
Cevap
5
Favori
396.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

onboard ses kartımı?

ses kartı yazılım ayarlarından 5.1 yaptınmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

ses kartı nedir?

onboard ses kartımı?

ses kartı yazılım ayarlarından 5.1 yaptınmı?

evt ses kartı on board , ayarlarda şekildeki gibi ayrıca subwoofer ı nereye koymak gerekir masanın altına koysam nasıl olur.

Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ctrlshft -- 12 Haziran 2007; 21:37:08 >
  • anladığım kadarırla ses kartında 3 jack var bunların biri ses çıkışı biri ses girişi diğeride mikrofon girişi bu şekilde ise kolonun üç kablosunu tek ese çıkışına takarsan her hoparlörden aynı sesi alırsın ama surround ses alamazsın 5+1 kolondan surround ses alabilmen için toplamda 6 jack lı bunlarında 3 tanesi ses çıkışı olan ses kartına ihtiyacın var

yazdıklarım KangarooKid için geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre6128 -- 12 Haziran 2007; 22:12:10 >
  • peki sağlam bas ve ses için hangi ses kartını önerebilirsin
  • markomda logitech x540 bitmiş nerden alınabilir bu fiata bilginiz varmı?
  • hocam teknosa larda kampanyada 199 lira yanındada hediye veriyorlar ister joistic ister vebcam
    saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: Uxexes

markomda logitech x540 bitmiş nerden alınabilir bu fiata bilginiz varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonermacit

hocam teknosa larda kampanyada 199 lira yanındada hediye veriyorlar ister joistic ister vebcam
    saygılar
    quote:

tşk ederim...Fakat logitech ürünlerini zaten kullanıyorum ondan dolayı ihtiyacım şuan için yok benim için şuanda fiyat önemli havale ile markom 146ytl ye veriyordu...
  • tgarda peşin fiyatı 200 ytl.sanki biraz fazla gibime geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 13 Haziran 2007; 14:12:31 >
  • evet fazla 200ytl
  • arkadaşlar sonunda bugün bende x540 ımı uzun bir süre test ettim şuan oldukça ksuusrsuz ve net bir ses alıyorum bu kadar olacağıı beklmememiştim hiç hemde ses kartım kötü bişeyken. eskiden sevmediğim müzikleri şimdi keyifle dinliyorum :)

bide başta kabloları creative sound blaster pci kartıma yanlış taktıgım için sadece centerdan ses geldi mp3 dinlerken sonra yerleri değiştirince ön sağ ve soldan ses geldi normali bumu olmalı ?? matrix tuşuna basınca hepsinden geliyor ses tabi..

yalnız bişey sorucam kumandadan ses ayarını ilk öeyrek tur döndürdüğümde hiç ses gelmiyor sıfıra yakın ortalara yaklaştırınca butonı ses geliyor son çeyreğe kadar ise getiremedim kulaklarım dayanmadı :)

kısaca harika bir hoperlör iyiki teknosadan aldım yanındaki hediyleeride çok güzel şuan x540 ın yanında hediye gelen logitech klavye ve mousla yazıyorum..
  • quote:

quote:

hocam teknosa larda kampanyada 199 lira yanındada hediye veriyorlar ister joistic ister vebcam
    saygılar
    quote:

tşk ederim...Fakat logitech ürünlerini zaten kullanıyorum ondan dolayı ihtiyacım şuan için yok benim için şuanda fiyat önemli havale ile markom 146ytl ye veriyordu...

hocam bir bimex e dal orda bul ve kdv siz olarak 155 ytl ye al ancak sadece bu hafta Pazar gününe kadar böyle babalar günü dolayısı ile %18 kdv indirimi var

• evet en tepedeki arkadaşın yaşadıgı sorunu yaşadıgımı farkettim matrixe basmazsam 5 kolondanda ses gelmiyor ya önlerden ya centerdan geliyor ses.

filmlerdede 5+1 yok niyeyse
  • hocam bir bimex e dal orda bul ve kdv siz olarak 155 ytl ye al ancak sadece bu hafta Pazar gününe kadar böyle babalar günü dolayısı ile %18 kdv indirimi var

saol arkadaşım hafta sonu bimeks e bir bakayım
  • arkadaslar logitech x540 ankara vatan computerda mevcut eger geldiginizde logitech in promötöru tamer diye sorarsanız en alt kata yönlendirirler yardımcı olurum
  • Orjinalden alıntı: Uxexes

hocam bir bimex e dal orda bul ve kdv siz olarak 155 ytl ye al ancak sadece bu hafta Pazar gününe kadar böyle babalar günü dolayısı ile %18 kdv indirimi var

saol arkadaşım hafta sonu bimeks e bir bakayım

hadi ya arkadaşlar benım T6060 ı 100ytl ye birisi alsın bende babamdan 55ytl alım de bu pazar kacırmım bari

• quote:

Orjinalden alıntı: emre6128

anladığım kadarırla ses kartında 3 jack var bunların biri ses çıkışı biri ses girişi diğeride mikrofon girişi bu şekilde ise kolonun üç kablosunu tek ese çıkışına takarsan her hoparlörden aynı sesi alırsın ama surround ses alamazsın 5+1 kolondan surround ses alabilmen için toplamda 6 jack lı bunlarında 3 tanesi ses çıkışı olan ses kartına ihtiyacın var

yazdıklarım KangarooKid için geçerlidir.

peki çok saol ;)
    bi de ses kartı çıktı başımıza :( hangini tavsiye edersiniz arkadaşlar. 7.1 olması lazım. monitördede hoparlör var
  • quote:

saygılar
    quote:

bimeksde 17 hazirana kadar kdv kampanyası var. tecknoport bimeksde(yeşilköy) son 2 tane kalmıştı salı günü (12.06). arkadaş 154 ytl ye 6 taksit aldı. en uygun orası şuan
  • arkadaşlar

z-540 herşeyi iyi güzel de kumandada ki kulaklık çıkışı o kadar iyi değil. Eski çift hopörlerimdeki kulaklık çıkışı bile daha iyi ses veriyordu.

Ama bas olsun 2 ses çıkışlı müzikleri matrix tuşuyla 5'e dağıtması olsun güzel sistem.

sizde de kulaklık çıkışı düşük mü acaba

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rechal -- 14 Haziran 2007; 10:20:23 >
  • odada kulaklık inan aradım bulamadım ama kulaklıgın markası dandikse o sebep olabilir kalitesiz sese..

benim merak ettiği şeyde şimdi z5500 tarzı en kaliteli hoperlörde mp3 dinlerken onlardadamı ses 2 kolondan geliyor yoksa bütün kololardanmı ?
  • müzik dinlerken sadece ön uydulardan ses gelen arkadaşlar normali bu olmaması lazım bende çoğu müzikte tüm uydulardan ses geliyor ama şunuda eklim ses kalitesi aşırı düşük olan müziklerde sadece ön uydulardan ses gelir. ses katına gelecek olursak almışken extreme music almanızı tavsiye ederim 24 bit cristalizer özelliği gerçekten çok güzel bu aralar fiyatıda iyice düştü zaten ben x540 ımı extreme music le kullanıyorum sesi yarından yukarıya açamıyorum ses kaliteside çok hoş tabi doğru equalizer ayarlarıyla sizede tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.