Şimdi Ara

Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.709
Cevap
5
Favori
396.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: casablanca

Dün aldım teknosa dan,teknosa yı pek sevmem ama çok güzel bi hediye paketi yapmişlar.Fiyat farkı olmadan yaninda logitech internet pro desktop seti(klavye+mouse)+logitech precision gamepad+quickcam go geldi.Setin bas kalitesi harika fakat ses(ses kalitesi değil,yanlış anlaşılmasın) çok düşük gibi geldi bana, sesi daha fazla arttırmanın bir yolu yok mudur ?
    Birde bunun üzerine ayak koymak hiç rahat değil hep yüksekte kalıo,bu amaç için alcaklara hiç tavsiye etmem

Ayıptır sorması kaça aldın? Bide arkadaşın dediği gibi ayaklık bulabilir miyiz bunlara beyler?

• Arkadaşlar bende şu an sound blaster 5.1 live! ses kartı var x-540la birlikte dvd lerde ve oyunlarda çevresel ses performansı nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John PHILIPS -- 5 Haziran 2007; 0:58:40 >
  • arkadaslar surround destegi yok diyorlar dvd playera falan baglayinca dogrumu acaba istda taksitli en ucuz neresi var bilen varmi ayrica
  • dostum megaworksü bile dvd ye bağlasan surround ses alamassınama bilgisayarında ses kartın sayesinde surround ses alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 5 Haziran 2007; 19:28:19 >
  • teknosa da logitech x-540+webcam+gamepad+klavye 199 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: cocobongo

teknosa da logitech x-540+webcam+gamepad+klavye 199 ytl

Webcam Gamepad ve klavye nin marka ve modellerini biliyorsan yazabilir misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: legion90

quote:

Hepsinin markası logitech ama modellerini tam bilmiyorum.
  • ben duvara monte etmeyi düşünüyorum ama kablo uzunluğu arka hoparlerin 4 metreymiş acaba bunu uzatmak mümkündür (ses kalitesi düşmemeli ama) yardımlarınız için şimdiden tşklr
  • quote:

Orjinalden alıntı: John PHILIPS

quote:

quote:

Öğrenirsen cevap bekliyorum arkadaşım saol.

• quote:

quote:

quote:

quote:

şu anda markom bilgisayarda kampanya var. 155 ytl kdv dahil!!!işte burada tıkla ve gör

logitech precision game pad. tıkla gör

logitech quick cam go web cam tıkla gör

logitech internet pro desktop kablolu klavye.tıkla gör

/>

• @legion90, ben sana söyleyeyim;

LOGITECH 963335-1914 PRECISION GAMEPAD : 23 YTL

LOGITECH 961468-0914 QUICKCAM GO WEBCAM 20 YTL

LOGITECH 967457-2125 INTERNET PRO DESKTOP KLAVYE, MOUSE 37 YTL

TOPLAM: 80 YTL'lik hediye ile geliyor.

kamera ile klavye tedavulden kalmış modelleri, yani ilk çıkanlar. gamepad de öyle. keşke hediye olarak Logitech Cordless Rumplepad 2 verseydi daha iyi olurdu. (beni için)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

@legion90, ben sana söyleyeyim;

LOGITECH 963335-1914 PRECISION GAMEPAD : 23 YTL

LOGITECH 961468-0914 QUICKCAM GO WEBCAM 20 YTL

LOGITECH 967457-2125 INTERNET PRO DESKTOP KLAVYE, MOUSE 37 YTL

TOPLAM: 80 YTL'lik hediye ile geliyor.

kamera ile klavye tedavulden kalmış modelleri, yani ilk çıkanlar. gamepad de öyle. keşke hediye olarak Logitech Cordless Rumplepad 2 verseydi daha iyi olurdu. (beni için)

Eyvallah bende ondan sormuştum keşke Gamepad i Cordless Rumplepad 2 verseydi.

• Bende alıcamda arkadaşlar benim ses kartı MSI tümleşik Realtek AC'97 Audio ancak benim ses kartında coaxial felan var yani aynen şu gördüğünüz çıkışlar mevcut heralde bu ürünü aldığımda herhangibir sorun yaşamadan kullanabilirim 5+1 olarak değil mi ?

cevaplarsanız minnettar olurum

• hiçbir sorun yaşamazsın
  • Bende dun teknosadan hediyeli kampanyadan aldim hediyeler cok kotu degil gibi gamepad ozellikle. iyimi yaptim bilmiyorumda suan kibrista oldugumdan deneyemedim kutusunda duruyor umarim istedigim verimi alirim .

ses kartim creative sound blaster PCI diye bisey sizce iyi gidrmi bu ikili.. biri icimi rahatlatsin lutfen 200 ytl yi bosa vermis olmayak
  • arkadaslar ankara vatanda x540 da x530 da var hemde kart finansla baya uygun ankaradakı arkadaslara duyrulur dün geldiiiii
  • alan arkadaşlara birkaç sorum olacak kablo uzunlukları nedir? uzatmak gerektiğinde kullanılacak kablo ne olmalı 2x0,75 TTR mi olmalı ? yoksa 2x1,5 TTR mi uygun olur?

birde aldığımda şu şekilde yerleştirmeyi düşünüyorum değişik öneriler olursa düşünebilirim malumunuz oda biraz uzunlamasına büyük ama yinede sığamıyorum

• kardes resimden bisey anlamadimda en iyi yol bence deneyerek bulman kolonlari ve subi nereye yerlestirecegini kulaktan kulaga degisir..
  • felekman arkadaşım teşekkürler. bu yazını gördüm ve sayende bu ürünü gazi osman paşa markop tan 145 ytl gibi çok iyi bir fiyata (nakit) satın aldım

quote:

Orjinalden alıntı: felekman

quote:

quote:

quote:

quote:

şu anda markom bilgisayarda kampanya var. 155 ytl kdv dahil!!!işte burada tıkla ve gör

logitech precision game pad. tıkla gör

logitech quick cam go web cam tıkla gör

logitech internet pro desktop kablolu klavye.tıkla gör

/>

• 145 ytl çok iyi fiyat arkadaşlar, alanlara hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.