Şimdi Ara

Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.709
Cevap
5
Favori
396.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün gittim ve aldım x540 ımı. çok güzel verim aldım, herkese tavsiye ederim. ben izmirde otuyorum. 95$+kdv ye çok iyi fiyata denk getirdim. herkesin almasını tavsiye ederim...

x530 tahtını x540 a bırakacak bundan eminim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

rica ederim. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. bende x540ı modelini duşunuyorum. tabi biraz pahalı x530 a göre. kablolu kumandası avantaj oldugu için almayı dusuyorum. bass ayarı için ikide bir wooferin arkasına dogru el atmak istemiyorum. gerçi şekil olarak x530 daha iyi ama neyse artık alırken kararım netleşir. şimdiden hayırlı olsun.

bence değer.. ben x540 ın kumandasına vuruldum. creative'inkiler gibi dandik değil. sonuçta sen de iyi verim alabilmek için woofer'ı yere koyacaksın. sürekli yere eğilip doğrulmak çok can sıkıcı olur yani.. bir de her şarkının bass seviyesi farklı. bazı şarkılarda gaza gelip hemen bassı açma isteği duyarsın. x540 kullanım kolaylığı açısından gerçekten çok güzel. ses ayarının sağ rear hoparlor üstünden olması sebebiyle x530 u duavara monte edemiyorduk. bunda böyle bir sorunda yok. merkez haric bütün hoparlorleri duvara monte edebilirsin. bunun için kendini kısıtlamamanı ve x540 almanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f33l_ -- 17 Mayıs 2007; 16:08:49 >

• hayırlı olsun logitech'in f33l_. insallah bizede nasip olur.

ademdemir, eğer dediğiniz gibiyse yani matrix özelliği gerçekten böyle yapıyorsa çok iyi. eğer tek bir kablo ile butun haporlorlerden ses geliyorsa çok güzel. herhangi 3 kablodan biri ile mumkun mu? ve başka cihazlarda da bu özelliği tek kablo ile denediniz mi? birde 5.1 ses kartına takıldığında ister 1 ister 3 kablo ile, surround dışında bir farkeden bir şey var mı? ses kalitesi, ses seviyesi, vb. gibi.
  • slm arkadaslar ben yeni uye oldum log.x540 uzun zamandır almayı planlıyodum ve en sonunda 2 gun once aldım daha once x530 u denemiştim dukkanda adam vcd ye bağlamıstı ama aslında beklediğim sesi almamıstım o kadar ovulmesine rağmen belki de vcd den ses geldiği içindir diye dusundum x540 cıkıncada x540 aldım bi defa en onemli artısı kabloluda olsa kumandası alet gercekten sağlam ses veriyor onboard ses kartıyla bile ses cok berrak ve kristalize gibi.matrix tusu da 2 cıkısı 5 cıkısa ceviren bi ozellik olması dolayısıyla kumanda gercekten onemli bi artı olmus.buarada x530 da tizler zayıf deniyodu ancak kullanmadığım için yorum yapamıcam ama x540 ta tersi bi durum var o da tizler gercekten basın altında değil bana gore ustunde bile boyle oluncada bas yetersiz gelemeye basladı bana bende subwoofer ı yere koydum anladım ki yeri burasıymıs bas ta derinleşti kendini buldu kısaca eski 4,1 den 2,1 kullandığım bası sağlam ses sistemime gore değerlendirirsem renault clio dan inip passat a binmiş gibi oldum :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick84 -- 31 Ekim 2007; 1:14:20 >

• buarada ben 150 ytl ye aldım yani arkadasım aldı pazarlığı cok iyi ama gercek fişyatı sanırım 180 lira izmir magazsında
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

hayırlı olsun logitech'in f33l_. insallah bizede nasip olur.

ademdemir, eğer dediğiniz gibiyse yani matrix özelliği gerçekten böyle yapıyorsa çok iyi. eğer tek bir kablo ile butun haporlorlerden ses geliyorsa çok güzel. herhangi 3 kablodan biri ile mumkun mu? ve başka cihazlarda da bu özelliği tek kablo ile denediniz mi? birde 5.1 ses kartına takıldığında ister 1 ister 3 kablo ile, surround dışında bir farkeden bir şey var mı? ses kalitesi, ses seviyesi, vb. gibi.

Merhaba,
    Tek kablo ile bağlarken Yeşil kabloyu kullandım (yani ön hoparlör kablosunu) diğerlerini denemek aklıma gelmedi. Philips Televizyonumun önünde kulaklık çıkışı var oraya da takıp denedim. Ama arka hoparlörlerden çok az ses alabildim. Ama yine de zevkliydi. Bir süre MTV Türkiye'de Metallica konserini izledim. Müzik iyiydi :) Sonra yabancı bir kanalda Herkül dizisi oynuyordu (bir ara Türkiye'de de yayınanıyordu ya) Filmde de ses efektleri falan hoştu. Ama arka hoparlörlerden az ses geliyordu. Belki tek kablo ile bağlayıp matrix tuşunu kullanmaktansa bir erkek -3 dişi kablolu adaptörle x-540'ın 3 giriş kablosu da kullanılırsa arka hoparlörlerden daha yüksek ses alınabilir diye düşünüyorum. Denemek lâzım.

Bir de uydu alıcısının arkasında sol ve sağ hoparlör çıkışı var (Kırmızı ve Beyaz renkli) buraya X-540 ile birlikte gelen adaptörü bağlayarak da bir deneme yapmak istiyorum. Belki televizyonun kulaklık çıkışından daha iyi bir ses çıkışı vardır :)

Bilgisayarın ses çıkışına bağlarken tabii ki 3 kablo ile birden bağlıyorum ve tabii ki TV'ye yaptığım bağlantıdan çok daha güzel ses elde ediliyor. Bilgisayarında 5+1 ses kartı olmayanların da müzik konusunda bu hoparlörden memnun kalacağına şüphem yok. Film ve müzik konusunda ise gerçek 5+1 ses alınamasa bile 2+1 hoparlörden daha fazla zevk alınacağı kesin.

• arkadaşlar ben bir kaç gündür büyük bir zevkle dinliyorum x540 ımı. ben henüz bilgisayara balğamadım mp3 player'a bağlayıpta çalıştırıyorum. mp3 te tek çıkış var. ben 2 tane jack ile onu 3 e yükselttim ve bütün hoparlörlerden ses alıyorum. matrix olayıda çok farklı bişi. matrix i açtığında vokal sesler rearlardan diğer aletlerin sesleri ise arka hoparlorlerden geliyor. bazı şarkılarda ise rearlardan farklı şarkı sözleri, arkalardan farklı şarkı sözleri geliyor. bu acayip hoşuma gitti. kumandası da süper zaten şarkıya göre sürekli sesi açıp kapatıyorum. bassı açıyorum. matrix olayına giriyorum. bunun bana verdiği hazzı düşünemezsiniz.

aynı zamanda sabırsızlanıyorum x540 ımı bilgisayarıma bağlamak için. şu anda yurtta kalıyorum. yurdun camları zıngıldıyo. herkes benden şikayetçi. yurttan kendi isteğimle ayrılmazsam atılcam

son olarak benny bennassi'nin sathisfaction şarkısı var ya onu son ses ve son bassta dinlemek beni bitiriyor. herkese tavsiye ederim.

bu arada x540 ile her türlü sorunuzu elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f33l_ -- 21 Mayıs 2007; 13:38:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ademdemir

Bir de uydu alıcısının arkasında sol ve sağ hoparlör çıkışı var (Kırmızı ve Beyaz renkli) buraya X-540 ile birlikte gelen adaptörü bağlayarak da bir deneme yapmak istiyorum. Belki televizyonun kulaklık çıkışından daha iyi bir ses çıkışı vardır :)

Evet bunu da denedim. Bu şekilde bağladığımda arka hoparlörlerden daha fazla ses alabildim.
    Bu denemeyi de yaptıktan sonra bilgisayarıma bağladım
    Selamlar
  • Arkadaşlar toppiği okudum ve x-540'ın tizleri hakkında detaylı bilgiye sahip olamadım bu sistem benim gibi rock müzik sevenleri tatmin eder mi tizler güzel mi bass lar son seste bozuluyomu ses kartım soundblaster 5.1 live
    bu ses kartında nasıl bi performans alınır?
  • Artik blu-ray ve hd-dvd lerde ciktigina gore yakinda ayni ozelliklere sahip 7.1 destekli X-7xx lerde cikar.

x-530 var ve cok memnunum yapilan incelemelere ve resimlere bakilirsa x530 un hatalari giderilmis ve ufak tefek eklentiler konmus yeni bir versiyonu diyebiliriz.Ozellikle matrix butonu cok isinize yarayacaktir.x540 yaninada audigy2 veya x-fi aldinizmi tamamdir standart bir kullanici icin fazlasiyla yeterli bir set kanimca.
  • quote:

John PHILIPS
    Tarih 25 Mayıs 2007; 18:49:50

Arkadaşlar toppiği okudum ve x-540'ın tizleri hakkında detaylı bilgiye sahip olamadım bu sistem benim gibi rock müzik sevenleri tatmin eder mi tizler güzel mi bass lar son seste bozuluyomu ses kartım soundblaster 5.1 live

Soruma cevap verecek bir x-540 kullanıcısı yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: John PHILIPS

quote:

John PHILIPS

Arkadaşlar toppiği okudum ve x-540'ın tizleri hakkında detaylı bilgiye sahip olamadım bu sistem benim gibi rock müzik sevenleri tatmin eder mi tizler güzel mi bass lar son seste bozuluyomu ses kartım soundblaster 5.1 live

slm arkadasım ozellikle senin için bugun tekrar rock testi yaptım kendimce metallica dan unforgiven nothing elsematters ve bring me to life ı denedim frekansların yuksek oldğu zorlu parcaları yani ve sonuc olarak ne tizde ne de bas ta cızırdama yada puflama yok ustelik ben şimdilik onboard ses kartıyla denedim onceki yazımda da belirttiğim gibi tizler zayıf değil sanırsam x 530 da cokca sozu edilen tizlerin zayıflığı x 540 ta giderilmiş eger alırsan woofer ı kesinlike masa altı yap bass ı ozaman gor son ses te de bozulma yok bass sona getiremiyosun cunku gerek kalmıyo ben %50 tutuyorum ve de bass tiz uyumu super oluyor şimdilik bu kadar sorun olursa cevaplamaya calısırım..

• quote:

Orjinalden alıntı: maverick84

quote:

Orjinalden alıntı: John PHILIPS

quote:

John PHILIPS

slm arkadasım ozellikle senin için bugun tekrar rock testi yaptım kendimce metallica dan unforgiven nothing elsematters ve bring me to life ı denedim frekansların yuksek oldğu zorlu parcaları yani ve sonuc olarak ne tizde ne de bas ta cızırdama yada puflama yok ustelik ben şimdilik onboard ses kartıyla denedim onceki yazımda da belirttiğim gibi tizler zayıf değil sanırsam x 530 da cokca sozu edilen tizlerin zayıflığı x 540 ta giderilmiş eger alırsan woofer ı kesinlike masa altı yap bass ı ozaman gor son ses te de bozulma yok bass sona getiremiyosun cunku gerek kalmıyo ben %50 tutuyorum ve de bass tiz uyumu super oluyor şimdilik bu kadar sorun olursa cevaplamaya calısırım..

Bana zaman ayırıp bu testi yaptığın için teşekkürler.Ben x-530da kullandım 2-3 ay kadar tizleri ilk başta normal gelsede sonradan yetersiz gelmişti ve bass ların kapalı olmasına rağmen çok kuvvetli şekilde vurması nedeniyle arkadaşımla tekrar takas ettik ve inspire 4400 var şu an elimde(baya bi sistem değiştiridim ben=4400,5200,spa9300,x-530,4400)tizler güzel ama çok açında bozuluyo.Bir de x-540daki merkez hoparlör lcd ye monte ediliyomu bu çok önemli benim için. ediliyo gibi duruyo ama tam emin değilim.

• evet ediliyor fotograf vardı hatta nette koycaktım fakat bulamadım bulursam koyarım bana sorarsan creative ses kartı uretmeye devam etsin ses işinide microlab yada logitech e bıraksın ya da diğer işini iyi yapan markalara neyse birde bass ı ksıtığında bass neredeyse tamamen kapanabiliyo buda iyi bi ozellik x540 için ayrıca 540 ın uyduları 530 dan daha kalite duruyor alırsan anlarsınsanki daha iri fotoda x530 daha iyi duruyo ama gercekte x540 goruntusu daha guzel bence en azından basit ve dandikmiş gibi durmuyor
  • john PHİLİPS cok set kullanmıssın sen de kaliteli sese onem veriyosun anlasılan o zaman kendine bi iyilik yap git al x540 4.1 inide veda et zaten ses kartında varmıs 5.1 destekli tadından yenmez sonra bak keyfine ben 3 ay arastırdım tam 530 alıyodum ki540 cıktı iyikide beklemişim oke?
  • quote:

Orjinalden alıntı: maverick84

john PHİLİPS cok set kullanmıssın sen de kaliteli sese onem veriyosun anlasılan o zaman kendine bi iyilik yap git al x540 4.1 inide veda et zaten ses kartında varmıs 5.1 destekli tadından yenmez sonra bak keyfine ben 3 ay arastırdım tam 530 alıyodum ki540 cıktı iyikide beklemişim oke?

Almayı düşünüyorum şu yaz bi gelsin hayırlısı diyelim.Bu sefer aldığım sistemi uzun süre kullanmak istiyorum değiştirmekten yoruldum artık
  • Yav ben bu subwoofer ı daha çok ayaklarımı üstüne koymak için kullanıyorum ,rahat oluyo mu x540 ın subwoofer ının üstüne ayak koymak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: casablanca

Yav ben bu subwoofer ı daha çok ayaklarımı üstüne koymak için kullanıyorum ,rahat oluyo mu x540 ın subwoofer ının üstüne ayak koymak ?

Bende çoğu zaman öyle kullanırım çok rahatlatıcı oluyo
  • arkadaslar bu aleti ankarada nerde bulabiliriz.ben ankamall dakı elektronık magazalarına baktım , hiçbiryerde göremedim..uygun fiyata alabilecegimiz tavsiye bir yer varmı ? hani dolarda düşükken bu ara aldık aldık.. yoksa elde avuctakınıde harcayıp gidicez
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.