Şimdi Ara

LOGITECH yeni ses sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LOGITECH Z533 ve LOGITECH Z333 adlı yeni iki tane ses sistemi satışa çıkmış bilgisi olan var mı?

• up
  • z333 benimde aklımdan geçiyor ama muğlada hiç bir teknoloii mağazasnda ürün yok hatta nette incemesi dahi yok anca youtube videoları var. elimdeki fc 550 cortladı onun yerine almayı düşünüyorum bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenkaya20

z333 benimde aklımdan geçiyor ama muğlada hiç bir teknoloii mağazasnda ürün yok hatta nette incemesi dahi yok anca youtube videoları var. elimdeki fc 550 cortladı onun yerine almayı düşünüyorum bakalım

Bende Adam gibi inceleme bulamadim o yuzden konu actim galiba tweeter lari var cogu logitechde olmayan bir ozellik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolar bu kadar uçmasa amazondan altec lansing mx6021 spariş edicem ama inanılmaz pahalıya gelecek z333 bile amazonda 80 dolar vatanda 250 liraya satılıyorken dışardan almak çok mantıksızlık olucak. uyku modu problemi olmasa mediamarkta spa 5300 var ama ben alırsam kesin problemli olanı denk gelir ondan onu da alamıyorum :)
  • quote:

dolar bu kadar uçmasa amazondan altec lansing mx6021 spariş edicem ama inanılmaz pahalıya gelecek z333 bile amazonda 80 dolar vatanda 250 liraya satılıyorken dışardan almak çok mantıksızlık olucak. uyku modu problemi olmasa mediamarkta spa 5300 var ama ben alırsam kesin problemli olanı denk gelir ondan onu da alamıyorum :)

Mediamarkt'te indirimi görünce sipariş vermiştim. Ürün bugün geldi, yalnız uyku problemi diye birşey yok. Bu paraya gayet iyi bir sistem.
  • Nette ve Forum'da baya şikayet eden olmuş illaki böyle bir problem vardır ve teknoloji konusunda çok şanssız bir insanım muhakkak bana da denk gelir Allah'tan Sizinki sağlam çıkmış güle güle kullanın Eğer amazondan altec lansing mx6021 getirtmezsem Son kararim z333 olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi
    9 ay önce açıldı
    Ses sistemi tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Logitech Ses Sistemi TAMİR
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

dolar bu kadar uçmasa amazondan altec lansing mx6021 spariş edicem ama inanılmaz pahalıya gelecek z333 bile amazonda 80 dolar vatanda 250 liraya satılıyorken dışardan almak çok mantıksızlık olucak. uyku modu problemi olmasa mediamarkta spa 5300 var ama ben alırsam kesin problemli olanı denk gelir ondan onu da alamıyorum :)

Bende çok düşündüm spa 5300 ama uyku problemi gözümü korkuttu o yüzden vazgeçtim z333 iyi bir alternatif olabilir
  • atkosturanadam kullanıcısına yanıt
    exa'da z333 için 205 tl fiyat var şu an. bana da çok fena göz kırpıyor aslında ama bakalım yarın kararımı veririm inşallah bıktım artık 3 gündür kulaklık ile takılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenkaya20 -- 13 Ekim 2015; 21:37:15 >
  • z333'e takılınca diğerini farketmemişim ben, 533 hem 60 wat RMS gücünde hemde kumanda üzerinde artı olarak bass ayarı ve aux girişi var 333'e göre eksi sayılabilecek tek yanı tweeter yok. büyük şehirde oturan biri teşhir ürünlerini inceleyip deneyimlerini paylaşsa çok güzel olucak en azından son seste bozulma yapıyor mu yapıyorsa da ne kadar yapıyor öğrenmek lazım
  • z333 ile z553 arasında bende kaldım işin açıkcası deneyen kullanan birileri varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • quote:

z333'e takılınca diğerini farketmemişim ben, 533 hem 60 wat RMS gücünde hemde kumanda üzerinde artı olarak bass ayarı ve aux girişi var 333'e göre eksi sayılabilecek tek yanı tweeter yok. büyük şehirde oturan biri teşhir ürünlerini inceleyip deneyimlerini paylaşsa çok güzel olucak en azından son seste bozulma yapıyor mu yapıyorsa da ne kadar yapıyor öğrenmek lazım

Hocam z 533 de subwofer da 2.25 yanak var baya küçük yani bass seven birini tatmin etmez

• atkosturanadam kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı sitelerinde Google Translate yardımı ile anladığım kadarıyla 333 için de ses kalitesi ve berraklığı iyi ancak bas yetersiz deniliyor tabi çeviriye ne kadar güvenilir Orası ayrı mesele bugün Adana'da bir arkadaşım ürünü teknoloji mağazalarında test edecek aralarında ciddi bir fark yoksa 333 siparişi vereceğim

• dostum durumdan haber edersen ona göre şipariş vericem bende
  • Hocam ürünü ben adlım muhtemelen cumartesi gibi elime ulaşır. Elime geçince bir inceleme yapmayı düşünüyorum yapmassam bile sizi bilgilendiririm ona göre alırsınız.
  • teşekkürler beklemedeyim.. işin açıkcası pcde müzik dinlemek için istiyorum sadece o tatmin etsin yeter elimdeki mevcut z506 dan sıkıldım artık :)
  • Arkadaşım adanada teşhir ürünü bulamadı kullanıcı incelemesi halen bekleniyor.
  • quote:

Yurtdışı sitelerinde Google Translate yardımı ile anladığım kadarıyla 333 için de ses kalitesi ve berraklığı iyi ancak bas yetersiz deniliyor tabi çeviriye ne kadar güvenilir Orası ayrı mesele bugün Adana'da bir arkadaşım ürünü teknoloji mağazalarında test edecek aralarında ciddi bir fark yoksa 333 siparişi vereceğim

Z333 Mediamarkt'te de satıyor. Sitesinde yok ama mağazalarda var genelde. Ben mağazada philips spa5300, logitech z333 ve z523 denedim.
    Philips spa şuan fiyatı 175 lira. Z333 250-260 arası değişiyor. Z523 biraz daha pahalı. Bu ürünlerin arasında öyle çok büyük fark yok. Gidip 100 lira fazla vermek gereksiz bence. Z333 bassı dediğiniz gibi bende beğenmedim. Z523 bassı güzel ama o para verilmez.
    Ben philis spa5300 aldım uyku problemi vs bir sorunlada karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paetzold -- 17 Ekim 2015; 23:29:19 >

• Tasarımlar Creative den araklanmış bildiğiniz. Yine ayrı tweeter yok.
  • çıkış gücünün yüksek olması, kumandasında aux girişi ve bas ayarı olmasından dolayı z533 spariş ettim exadan 304 tl ye. Biraz tuzlu oldu ama kontroller elimin altında olsun istedim umarım beni tatmin eder
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.