Şimdi Ara

LOGITECH yeni ses sistemleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: esenkaya20

çıkış gücünün yüksek olması, kumandasında aux girişi ve bas ayarı olmasından dolayı z533 spariş ettim exadan 304 tl ye. Biraz tuzlu oldu ama kontroller elimin altında olsun istedim umarım beni tatmin eder

Hocam ürün geldikten sonra inceleme yaparsanız çok iyi olur
  • atkosturanadam kullanıcısına yanıt
    Z533 dün elime ulaştı ürünün tasarımı teknik özellikleri zaten sitesinde ve birçok sitede olduğundan bu kısımları es geçiyorum ses ise yeterince tatmin edici yükseklikte komşu sıkıntısından dolayı çok kısa süreli son ses açtım oda pencereler ve ben birbirimize giriyorduk :) (odam baya küçük ama) Yüksek seslerde kararlılığını korudu son seste bile çok az bir bozulma hissettim rahatsız edici değildi. Basslar dengeli olmuş müziği boğmuyor ama bass sevenler basları yetersiz bulacaktır onun haricinde beni en çok şaşırtan kumandası oldu :) kullanımı acayip zevkli daha önce uzaktan kumandalı setim vardı ama bu kablolu kumanda kesinlikle daha hoş ve insanın durmadan kurcalayası geliyor. fiyata gelicek olursak bariz şekilde pahalı onu belirtmeliyim daha önce microlab fc 550 kullandım 54 watt (RMS) kıyaslarsam z533 ün sesi daha yüksek bassları biraz daha uzun ama ses berraklığı olarak aralarında bi fark göremedim. sadece fc 550 son sese yaklaşınca bozulma yapıyordu ve kulağı tırmalıyordu z533 ise son seste hissettiriyor ama rahatsız etmiyor fc 550 120 liraydı z533 300 aralarındaki farklar 180 lira etmez yani tabi malzeme kalitesi olayıda var microlab garantisi bittikten 3 ay sonra gitti bakalım logitech ne kadar dayanıcak

• esenkaya20 kullanıcısına yanıt
    İnceleme için sağ olun hocam diğer arkadaşlara da yol göstericektir
  • Uydusunda tweeter i olmayan ses sistemi almayın arkadaşlar. Üst frekanslar tweeter dan çıkıyor ve olmayışı sesi eksik hissetmenize sebep olur ilk zamanlar farketmezsiniz ama daha iyisini dinlediğiniz de elinizdeki çöp gelir.

Bunları alana kadar ikinci el z2300 alıp uyduları yerine 100-150 tl ye bir çift raf tipi hoparlör alın çok çok daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

Uydusunda tweeter i olmayan ses sistemi almayın arkadaşlar. Üst frekanslar tweeter dan çıkıyor ve olmayışı sesi eksik hissetmenize sebep olur ilk zamanlar farketmezsiniz ama daha iyisini dinlediğiniz de elinizdeki çöp gelir.

Bunları alana kadar ikinci el z2300 alıp uyduları yerine 100-150 tl ye bir çift raf tipi hoparlör alın çok çok daha iyi olur.

Boyle sistemler normal bir ev kullanicisini memnun eder ama eger bu isten anliyorsaniz sesin eksikligini hissedersiniz

• keske z2300 bulabilsek 2. el :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

Uydusunda tweeter i olmayan ses sistemi almayın arkadaşlar. Üst frekanslar tweeter dan çıkıyor ve olmayışı sesi eksik hissetmenize sebep olur ilk zamanlar farketmezsiniz ama daha iyisini dinlediğiniz de elinizdeki çöp gelir.

Boyle sistemler normal bir ev kullanicisini memnun eder ama eger bu isten anliyorsaniz sesin eksikligini hissedersiniz

Tv nin kendi sesinden ne farkı var bass dışında ? Bunla tatmin oluyorsanız ses sistemi hiç almayın derim ses şiddeti ve bas dışında hiçbir fark yok kalite aynı. Aynı paraya teweeter lı ses sistemleri almanızı öneririm ki evinizdeki tv den bir farkı olsun kalite olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: logizoom

keske z2300 bulabilsek 2. el :)

Ben bi 15 gün önce satma niyetindeydim fakat vazgeçtim o dönemlerde sahibinden de 2-3 tane vardı araştırırsanız bulursunuz.

• atkosturanadam kullanıcısına yanıt
    Güzel demişsiniz hocam ama z2300 en az 10 senelik set haliyle yavaş yavaş ömrünü tamamlıyor kalitesini tartışmıyorum ama neticede o da insan yapımı ve kullanılan malzemeler bildiğimiz elektronik devreleri ve ömürleri dolmak üzere artık. ikinci el bi set alıp elimizde kalması hiç hoş olmaz. Öbür taraftan bakarsak yüksek seslere çıkabilen tweeterlı bi model ülkede yokki alalım :) istediğim asıl modeller mx6021 ve s330'du TR satışı yok
  • Arkadaşlar bende Logitech z533 ve z333'e baktım kararsız kaldım. z333 şuan 190tl civarına bulunabilirken z533 300tl'ye yakın seviyelerde sizce bu fiyat farkına değer mi? Ve başka tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitonac

Arkadaşlar bende Logitech z533 ve z333'e baktım kararsız kaldım. z333 şuan 190tl civarına bulunabilirken z533 300tl'ye yakın seviyelerde sizce bu fiyat farkına değer mi? Ve başka tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?

Aynı soru. 333 ve 533 arasındaki fiyat farkı değer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

quote:

Orijinalden alıntı: mitonac

Arkadaşlar bende Logitech z533 ve z333'e baktım kararsız kaldım. z333 şuan 190tl civarına bulunabilirken z533 300tl'ye yakın seviyelerde sizce bu fiyat farkına değer mi? Ve başka tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?

Aynı soru. 333 ve 533 arasındaki fiyat farkı değer mi?

Malesef bunun cevabini vermek zor kullanan cok az kisi var en azindan forumda.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.