Şimdi Ara

Logitech Z-2300 BASS TİZ LERİ NASIL ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logitech Z-2300 ALMAK İSDİYORUM AMA ÖNCELİK LE SİZ E BİR SORİYİM DEDİM . Z-2300 BASS VE TİZ LERİ NASIL 200 WATT VERİYORMU TAMM ALAN ARKADAŞLAR MENUNMU KISACA BENİ AYDINLATIR SANIZ SEVİNİRİM SAYGILARLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankam.kim -- 20 Ağustos 2009; 18:46:22 >

• bass şahane mid hayali
  • Bass idare eder güçlü ama zengin değil
    Mid ve tizlerde vasat
  • Bass'lar İyi. Midler ve Tizler Yetersiz.
  • bi bass vurur kapının deliğindeki anahtar düşer....midler ve tizler vasat....techno,rap türevleri ile iyi gider....ama pahalıdır yaw.
  • LOGITECH Z2300 teknosada denedim bas sesi çok fena boğuyordu sordum niye boyle yapıyor diyo ses kartıyla alakalı dedi bende lenova y-550 var onda sesi nasıl çıkar bana acil yorumlarınızı bekliyorum ayrıca pcde dobly home theatre var onun ses kalitesine bi faydası olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: papa het

Bass idare eder güçlü ama zengin değil
    Mid ve tizlerde vasat

zengin derken kastınız nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Woofer ve Bass farkı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • logitech in genel üretim mantığı bu yönde bass sesler de doyurucu olmasına rağmen orta ve tiz sesler kayıp... bu da bi süre sonra başınızın ağrımasına neden oluyor...
  • Uydu hoparlorlere ek olarak tweater tak biraz durumu iyileştirir
  • Dün vatan da dinleme şansım oldu.Bence dinlediğiniz müzik yoldan geçen baslı arabalardan başka bişiy değil.YAni sadece bass duyuyorsunuz.Mid ve tizler hikaye.... Ses seviyesi de % 70 leren sonra baslar boğmaya başlıyor.
  • Logitech ses sistemi sahip olan birisi olarak ki satmayı düşünüyorum bass sesler çok iyi bir 2.1 sisteme göre dolgun ama parantez içinde(sağlam bir ses kartıyla) mid ve tizzler vasatın bile altında kalıyor müzik dinleme zevkin bir süre sonra eziyete dönüyor fiyatıda bu aralar çok yükseldi eskiden fiyat performans olarak oldukça iyi bir seçim olarak duruyordu şimdi ise hayır yinede z2300 alıcak olan arkadaşlar gidip teknoloji marketlerde duydukları ses karşısında dumur olabilirler bu sistemler ses kartlarıyla çok değişken performans verebiliyolar saygılar
  • Bu tip urunler alırken ne beklediginiz onemli. Logitech bas agırlıklı yuksek sesli sistemler yapıyor. Bas ve tiz agırlıklı pop ve turevi muziklerde yeterli gelebilir. Bir nevi V ekolayzer ses karakteri var. Baslarında cok yumusak ve derin oldugu soylenemez ama zaten bunu bilerek yapıyorlar. Heryer oynasın dinleyici etkilensin. Bu yonde urun arıyorsanız Logitech almalısınız.

Fakat cihazdan muzikal kalite bekliyorsanız yumusak derin baslar, kadife gibi yormayan tizler, ayrıntıları berrak sekilde veren orta sesler onem kazanır. Bu tip urunleride daha cok sadece speaker konusunda calısan daha nitelikli markalarda bulursunuz.

Her urunun ses rengi farklı, kullanılan ses kartı ve odanın akustigi ile yerlesimde alınan sonucta cok etki ediyor. Bu kriterleri goz onune alarak detaylarına hakim oldugunuz muzikleri dinleyerek karar vermek en onemlisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallhunter

Dün vatan da dinleme şansım oldu.Bence dinlediğiniz müzik yoldan geçen baslı arabalardan başka bişiy değil.YAni sadece bass duyuyorsunuz.Mid ve tizler hikaye.... Ses seviyesi de % 70 leren sonra baslar boğmaya başlıyor.

Gerçekten bu kadar bass'ı güçlü bir sistemin ses seviyesi %70 ten sonra bozması biraz ilginç geldi portuda baya geniş görünüyor bass'larda bu kadar erken bozulmaması lazım nerdeyse kolum girecek seviyede hava portu mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMatador2

quote:

Dün vatan da dinleme şansım oldu.Bence dinlediğiniz müzik yoldan geçen baslı arabalardan başka bişiy değil.YAni sadece bass duyuyorsunuz.Mid ve tizler hikaye.... Ses seviyesi de % 70 leren sonra baslar boğmaya başlıyor.

Gerçekten bu kadar bass'ı güçlü bir sistemin ses seviyesi %70 ten sonra bozması biraz ilginç geldi portuda baya geniş görünüyor bass'larda bu kadar erken bozulmaması lazım nerdeyse kolum girecek seviyede hava portu mevcut

Yanlız bağlantı 3-4 yerden geçtikten sonra cihaza bağlıyorlar.Aktarma fazla yani.Tahminim bu yüzden bozulma oldu.Nitekim 10 dk öncede Microlab x-14 ü denediğimizde son ses verdim dibinde olmama rağmen ne mağaza inledi nedekulaklarım rahatsız oldu.Görevli bağlantının çok aktarmayla geldiğini bundan dolayı ses seviyesinin ve kalitenin düştüğünü belitti. ya arkadaşlar dükkanımda 4 senedir philips a2 610 kullanıyorum 5*5 + 30 w = 55 watt rms son ses veremiyorum yaww.Yeni media player 11 le ayarar yaptım truee bası açtım yer gök inliyor.BEn bu sette bulduğum sesi hiç bir üründe bulamadım şu ana kadar. Loji x-540 aldım geri verdim philipos mms 460 aldım geri verdim.Tamam her ikji ürün ses seviyesi a2 610 dan üksek ama derin bas derseniz a2 610 süperrr.

• Sakın yanlış anlaşılma olmasın z2300 ile a2 610 karşılaştırmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMatador2

quote:

Devasa portu derin ve uzun karakterli basslar için tasarlanmış durum böyle olunca haliyle sert ve tok frekanslı basslarda pörtlüyor bunu duymamak için çok güzel saklamalısınız odanın içine konumlandırmasını doğru yaptığınız takdirde ve odanız yeterli genişlilkte ise bu tuhaf sesler büyük ölçüde azalacaktır.

• Z-2300 ümden memnunum valla... basını kıstıımda, tiz de gayet güzel duyuluyo yani... bası zaten yeterlide tizide kötü diil
  • bende seljoy arkadaşıma sonun kadar katılıyorum basslarına soliyecek laf yok.eko ayarıyla artı sağlam ses kartıylata tizler yaterli sewiyede..
  • bendede z2300 var winamp ile açınca birde winampa ses ayarları yapınca istediğim tiz ve basa ulaştım herkese duyrulur.

unutmadan söylim googleye winamp en iyi ses ayarları yazarsanın ve uygularsanız süper oluyor
  • quote:

Teşir ürün hocam gelen geçen açıp açıp kullanıyor ve bozulsa bile artık o ürünleri tutuyorlar. Geçen ben de bir yerde fark ettim sırf almayın diye mi öyle bozuk halde bırakmışlar anlamadım ama sizin dediğiniz gibi belli bir seviyeden sonra boğuk geliyordu, diğerlerinin öyle olacağını zannetmiyorum ama yine de siz benden iyi biliyorsunuzdur, ben bu konularda biraz uzak kalıyorum.

Düzeltme: Tarihin eski olduğunu şimdi görüyorum kusura bakmayın, konu üste gelince ben de sizin yorumunuza denk geldim direk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 30 Eylül 2012; 13:43:11 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.