Şimdi Ara

Logitech Z-2300 Kullanıcıları Bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

x540 almayı planlıyordum ancak logitech z2300ü görünce bütün hevesim ona yöneldi, özellikle sub beni etkileyen yön oldu. bassları severim. sizden istediğim ise kullanan arkadaşlar bir iki cümle ile nasıl bir sistem oldugunu anlatması. şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar..

• güncell
  • sistem oldukça güzel bassları içini titretiyor insanın ancak aynı şeyleri tiz için söleyemeyecegim ne yazıkki kumandası kablolu üzerinde bass seviye ayarı var yarıya kadar kısıp normal şekilde bass düşük seviyede oldukça güzel müzik dinleniyor orta düzey ses kartın varsa zaten ufak ayarlamalarla en iyi performansı alırsın.
  • Bass olsun mid tiz benim için önemli değil dersen alabilirsin.Yada ek başka uydu bağlıyarakda daha iyi bir ses elde edebilirsin.
  • mid tiz tabiki önemli ancak bass benm için daha belirgin olması tercihim.. peki ses kartı ne önerebilirsin bütcem kısıtlı
  • sağlam bir ses kartın yoksa örnek creative audigy2 zs platinium pro veya xfi seni oldukça şaşırtabilir x530 da kal derim bu sistemin ilacı audigy
  • ses kartım yok malesef onboard kullanıyorum, audigy 2zs genelde bu sistemle kullanan çok farkındayım olabilir, ancak laptop ta da kullanmak amaçlı harici bir ses kartı mı alsam daha mantıklı geliyor. ayrıca x530da kal demişsin x530um yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Z2300 2+1 sistem için en başarılı ürünlerden biri tabi bu çıkış için speakerlarınıda s750 uyduları ile güncellediğin zaman olayı çözmüş olursun ...
  • Subwooferdan kesinlikle memnun kalacaksın, apartmanda oturuyorsan yüksek seste dinleyemezsin

Bass ayarını kısarak tiz sesleride gayet kaliteli bir şekilde alabilirsin
  • Subwooferdan kesinlikle memnun kalacaksın, apartmanda oturuyorsan yüksek seste dinleyemezsin

• seljoy a katılıyorum
    logitech sistemlerde bass ayarına dikkat eğer apartmandaysanız
    ses çok güçlü ve derinden geliyor, çok dengeli olduğu için ses sizi rahatsız etmiyor ama alt kattakilere inanılmaz bir uğultu şeklinde gidiyor bundan emin olabilirsiniz. test edildi onaylandı :P sra papaz olmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkansnr

seljoy a katılıyorum
    logitech sistemlerde bass ayarına dikkat eğer apartmandaysanız
    ses çok güçlü ve derinden geliyor, çok dengeli olduğu için ses sizi rahatsız etmiyor ama alt kattakilere inanılmaz bir uğultu şeklinde gidiyor bundan emin olabilirsiniz. test edildi onaylandı :P sra papaz olmayın

alt kata giden deprem hissi benim evdede meydana gelseymiş diyorum ama oturdugum yerde tık yok diger odalar sallanıyor
  • bakalım artık siparişi verdim :)) alt katmı üstü mü nereler sallanacak :))
  • Bende x540 almayı düşünüyorum ama z2300 mi alsam diye aklım karışmıyor değil. Sizce hangisi?
  • @emryrgc
    bnde çok karıştım öyle.. bass seven biriysen müzik dinlersen daha çok z2300 al. ama film oyun dersen x540
  • Sürekli müzik dinliyorum başka birşey yaptığım yok. Ama sonuçta 5+1 daha iyi olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Sürekli müzik dinliyorum başka birşey yaptığım yok. Ama sonuçta 5+1 daha iyi olmaz mı?

Yok dostum. surrond sistemler genelde film ve oyun için yapılır. müzik 2 kanaldan dinlenir. yani 5.1 sistemle adam akıllı müzik dinleyemezsin. ama 2.1 de öyle değildir. bunu araştırabilirsin. 2.1 dedinmi müzik en başta gelir.
  • x540 a nal toplattigi kesin Bass olarak gayet guzel ama tiz ve midlerde yetersiz.Ha cok mu kotu dersen hayir.Bir sure sonra ztn alisiyorsun sisteme ki iyi bir ses kartiyla daha iyi olacagi asikar.5.1 sistemlerde guzel ama 2.1 olan z2300 sana x540i aratmaz.Ayrica 5.1lerde cok fazla kablo sorunu oluyor.Heryer kablo,biyere uzanir baska tarafa uzanmaz vs. gibi.

Iki sistemi canli gorursen hele ki z2300un sub unu gorursen aninda karar verebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

x540 a nal toplattigi kesin Bass olarak gayet guzel ama tiz ve midlerde yetersiz.Ha cok mu kotu dersen hayir.Bir sure sonra ztn alisiyorsun sisteme ki iyi bir ses kartiyla daha iyi olacagi asikar.5.1 sistemlerde guzel ama 2.1 olan z2300 sana x540i aratmaz.Ayrica 5.1lerde cok fazla kablo sorunu oluyor.Heryer kablo,biyere uzanir baska tarafa uzanmaz vs. gibi.

Iki sistemi canli gorursen hele ki z2300un sub unu gorursen aninda karar verebilirsin.

güzel açıklamışsın dostum. benim seçimim z2300 den yana oldu. gelmesini bekliyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.