Şimdi Ara

LOGİTECH Z-5450

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

8 Aylık set. Kutusu, faturası, her parçanın poşetine kadar mevcut. Çok temiz kullandım. Sıfırdan farksız. Bu muhteşem seti 450 ytl ye satıyorum. (1 adet orjinal, DVD filim hediyeli)

Setin Tom's Hardare testi için TIKLAYIN

Ses sisteminde kablo karmaşasına son

Arka hoparlörlerle kablosuz olarak bağlantı kuran Z5450 ile sadece güç bağlantısı yaparak, ses bağlantı kablosunun uzunluğuyla kısıtlanmadan, istediğiniz büyüklükte bir ortamda altı kanal çevresel sesin tadını çıkartabilirsiniz. Dijital bağlantı sayesinde müzik, oyun ve filmlerde yüksek kalitede ses çıkışı sağlayan ürün toplam 315 watt gücünde.

Z-5450 315W 5.1 KABLOSUZ DIJITAL HOPARLÖR, THX Ürün Kodu : LOGI.SPK.Z5450.1
    Üretici Kodu : Z5450 (970181-0914)

Toplam Güç : 315 Watt (RMS)
    Bileşen Sayısı : 5x Uydu(199W), 1x Subwoofer(116W) 2 adet Arka hoparlör kablosuz çalışır
    Kumanda : Kablosuz Uzaktan kumanda ile ses kontrolü
    Ses Girişi : 2xOptik dijital (kablo gerekli) 1xDijital Coaxial (kablo gerekli) 3x 3.5mm Jack, 1 analog stereo
    Gerekli Sistem : 5.1 kanal ses kartı DVD,CD Player, Playstation 2 CD, MP3 çalar
    Özellikler : Dolby Dijital&DTS Decoder THX sertifikalı Dijital SoundTouch kontrol merkezi

LOGİTECH Z-5450
     LOGİTECH Z-5450

LOGİTECH Z-5450
     LOGİTECH Z-5450

LOGİTECH Z-5450
     LOGİTECH Z-5450

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 2 Aralık 2007; 18:32:54 >

• Aynısını kullanıyorum, wireless tereddütü olanların tereddütünün ortadan kalkması için açıklama yapmak istedim. 10 metre öteden bile sorunsuz bir şekilde çekiyor zaten mavi ışık yanıyor wireless gördüğü zaman, görmeyince o ışık gidip geliyor veya hiç yanmıyor. Z-5500 den de çok farklı değil sesi gayet güzel.
  • alet züper de..çok para yau...(sattığın fiyata anormal demiyorum gayet iyi..ama sıfırı bile çok) off of.. napcam bilmiorum.D
  • Bu set 8 ay önce 400 YTL ye satılıyordu sıfır olarak , acaba fiyatlar şu anda öyle mi diye düşünmeden edemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: hederahelix

Bu set 8 ay önce 400 YTL ye satılıyordu sıfır olarak , acaba fiyatlar şu anda öyle mi diye düşünmeden edemiyorum

Evet şimdide öyle, 400 liradan her yerde peynir ekmek gibi satılıyor.

http://www.teknofiyat.com/

• 470 pesın verıcem 601 ytl aldım z5500 daha ıyı bır secım yapmsın +9 taksıt bıde
  • İstediğin taksit olsun. Biz de bonus'a 6 taksit yaparız.

quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

470 pesın verıcem 601 ytl aldım z5500 daha ıyı bır secım yapmsın +9 taksıt bıde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech X-530 ile Logitech Z506
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saol hocam 3 z5500 alıpp terbıyesızlık yapmak ıstemem
  • Al canım, birini hediye edersin.

quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

saol hocam 3 z5500 alıpp terbıyesızlık yapmak ıstemem

• Ürün Z-5500'den daha kaliteli ses veriyor arkadaşlar. Ayrıca dekoderide daha gelişmiş. Hem arka uydular wireless hemde 2 optik çıkış var. Z-5500'de 1 optik var. 5500'ün tek üstün yanı 185W rms daha güçlü olması. Ben bu setin sesini bile açamıyorum zaten. Gerçek değeri olduğu için kapı baca zangırdıyor.

Bunu haricinde tamamen 5500 den üstün. zaten ilk çıktığında daha pahalı satılıyordu. Şimdilerde çok yakın fiyatlara satılıyor.

LOGİTECH Z-5450
  • Bu da 5500'ün dekoderinin arkası. gördüğünüz gibi sadece 1 optik çıkış var.

LOGİTECH Z-5450
  • Hocam ben de z 5500 almayı düşünüyordum ama
    Anladığım kadarıyla uydular kablosuz veri alıyolar.
    Bu uydular güçlerini nasıl temin ediyor.
    Şarj mı etmek gerek. Yoksa pilli mi?
    Bir de Z 5500'de 1 tane optical giriş olması beni kıllandırdı.
    Cevap verirseniz sevinirim
  • Ben cevaplayayım soruları. Evet kablosuz, ancak ön tarafla bağımsız sadece. İki hoparlör birbirine kablo ile bağlı. Uydulardan birinden elektrik kablosu çıkıyor. Z5500'de tek optik olmasının kullandırmasına bir cevap bulamadım ama
  • ne var anllamıcak adamın yanyan iki kasası var sonacıma ikisinide optikten
    balamak istiyo bide baglayamayınca birini jack la analog sesten baglayınca
    bu durum onun midesini bulandırmıss z-5500 e kıllananı zaten harman kardon paklar
  • Forumdan BAZIL isimli arkadaşımıza satılmıştır. Hayırlı olsun.
  • Merhaba,
    Yazmadan edemedim, cihaz ikinci el değil de sıfır gibi Paketlenişi vs, bilmeyen biri çok rahat sıfır aldım sanabilirdi kutuyu ilk açarken bile... Bir de surroundlara ayak bulabilsem tam süper olacak şimdi:)
    @Orgeneral_: Dostum seninle alışveriş yapmak bir zevkti ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BAZIL

Merhaba,
    Yazmadan edemedim, cihaz ikinci el değil de sıfır gibi Paketlenişi vs, bilmeyen biri çok rahat sıfır aldım sanabilirdi kutuyu ilk açarken bile... Bir de surroundlara ayak bulabilsem tam süper olacak şimdi:)
    @Orgeneral_: Dostum seninle alışveriş yapmak bir zevkti ;)

Sizinle alışverişte bir zevkti.

Kolonları duvara monte edebilirsiniz. Ben arka uyduları bu şekilde kullanmıştım. Bunun için bir yıldız tornavida ile uyduların altındaki vidayı gevşetiyorsunuz. Sonra çeviriyorsunuz ve tekrar sıkıyorsunuz. Anında duvara monte edebileceğiniz bir kolon oluyor. Gerçekten çok şık ve bence Logitech'in bu güne kadar ürettiği en iyi ses sistemidir. Güzel günlerde kullanın.

• Hassas kiracı bir bünye olmamdan dolayı vs duvara bugüne kadar çivi bile çakmadım, ama bu gidişle iki tane çakacağım sanırım Teşekkürler
  • ayni sistem bende de var iyi para suladim ama degdi filmleri ve ps3 deki oyunlara tat katiyor sundugu ses kalitesi ile
  • Ben benimkini satmaya karar verdim, kaça satsam ki acaba diye araştırırken bu konu denk geldi. O zamanlar 200 dolar ediyormuş, şimdi piyasada bu ürün yok değeri de artmıştır belki :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.