Şimdi Ara

Logitech z-906 796,94 TL (KDV Dahil) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.384
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar denediniz mi bilmiyorum ama şikayetim vara yazın size hemen dönüp sorununuzu çözüyorlar. benim çeklerin üstüne yatıyorlardı. yazdım şikayetim vara 2 gün içinde hemen çekleri yolladılar üstüne özür dilediler... kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: B.C.G

ben milletin hb ye niye laf ettiğini anlamış değilimç 6yıldır hb den alışveriş yapardım. son 1 sene alışverişim olmamıştı. 2 gün önceye kadar. ürün aldım akşam saati. baktım 1saat sonra kargoya verilmiş. ertesi günüğde elime geçti.süper hızlı gönderi ürünü falanda değildi. eskidende hızlı gönderirlerdi yine aynı. ben değişen birşey göremedim. belki şanslıyımdır bilemedim

Şeytan kulağına kurşun.

Ben de piyasada 800-900TL olan monitörü 500 liraya aldım.

Üstelik kutusu açılmamış bandrollüydü, ayrıca ölü piksel falan çıkmadı Pazar gün verdiğim sipariş te hemen Pazartesi günü kargoya verildi salı elimde oldu. Son bir yıldır ise genelde ya kutu açık olurdu ya 1 haftada gelirdi ya da kesin arıza çıkardı. Ya da hepsi birden.

Aman nazar değmesin. Gene ideos X5 te hemen gelmişti.

Son 1 yıldır siparişleriniz ya kutu açık geliyor ya 1 haftada geliyor yada arızalı çıkyor yada hepsi birden oluyordu ve siz hala siparişlere devam ediyorsanız hak ediyorsunuz bence

Uğraşmayı seviyorum.

Hayata aksiyon katıyor.

Şaka bir yana.

Bunların arasında tabiki sadece kendi alışverişlerim yok.

Ne yazıkki bazı ürünlerde de o siteden başka şansınız olmuyor.

Kısacası işin özü şu; artık iyi oyrumlar gelmeye başladı şu sıralar işler biraz rayına oturdu gibi. Ama şımartmaya gelmez. Daha çok çalışmaları lazım. Sonuçta firmaların batasını istemem sonuçta onlar da iş sağlıyor pek çok kişiye.

• çok aceleniz varsa HBden almayın sizde. birde birşey almadıgı halde kotuluyenler var. bu HB'nin geç göndermesi çok abartılıyor. en azından güvenilirler.
  • şu sıcak fırsatçıların devasa ekranlı tv(47" ve yukarısı) ve 400-500wattlık ses sistemi meraklarına hayranım. herkes 250 metrekarelik villalarda oturuyor sanırım.
  • nerdeyse tüm alışverişlerini internetten yapan birisiyim...yaşadığım yer küçük mağaza falan yok market dışında...

hb yı da yıllardır bilir ve kullanırım fakat son 1 senedir gerçekten çok kötü durumda.mesajlara cevap vermiyorlar ürününüz hakkında bilgi alamıyorsunuz bu da hiç hoş değil!!!

evet güvenilirler ve de güvenilirlik internette alışverişte ilk sırada.fakat müşteri olarak başka beklentilerimiz de var ve bu aralar hepsiburada bu beklentilerden çok ama çok uzak!!!

dolayısıyla da hizlial, incehesap, hiperucuz(teknolojix),vatan bilgisayar gibi firmalara bakmadan hbdan direkt alışveriş yapılması mantıklı değil!!bu saydığım firmalar da güvenilirler ve de diğer beklentiler anlamında çok daha iyi yerdeler...
  • Çok şükür dün siparişim geldi. Bir an ümüdimi kesmiştim ama geldi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.