Şimdi Ara

Logitech z-906 796,94 TL (KDV Dahil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.384
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-z-906-51-thx-speaker/productDetails.aspx?productId=bd130975&categoryId=256

sicak bir fırsat gibi geldi bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakcit -- 25 Ekim 2011; 15:17:50 >

• sorun yaşamayacagımı bilsem hemen alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcetin

sorun yaşamayacagımı bilsem hemen alırdım

logitech dandirik urun nadiren cıkarır ama bunun neyi sorunluki??
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

quote:

logitech dandirik urun nadiren cıkarır ama bunun neyi sorunluki??

hepsiburada.com ile ilgili sorun çıkmayacağını bilsem alırdım demek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djcetin -- 25 Ekim 2011; 16:19:15 >
  • z906 ile ilgili cok ağır eleştiriler var, z5500 ün eline su dökemez diyen cok yazı okursunuz dış forumlarda..iyice araştırın derim..fiyat fena degil
  • quote:

Kesin yaşarsınız, 8 Ekim de verdiğim siparişten hala ses yok. İptal de edemiyorum, telefona ve mesajlarada cevap vermiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çantaci

quote:

Kesin yaşarsınız, 8 Ekim de verdiğim siparişten hala ses yok. İptal de edemiyorum, telefona ve mesajlarada cevap vermiyorlar.

çok enteresan bi şekilde benimde ilk defa dün verdigim sipariş bu gun elimde oldu normalde 3 haftayı buluyordu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djcetin -- 26 Ekim 2011; 0:23:31 >
  • ben milletin hb ye niye laf ettiğini anlamış değilimç 6yıldır hb den alışveriş yapardım. son 1 sene alışverişim olmamıştı. 2 gün önceye kadar. ürün aldım akşam saati. baktım 1saat sonra kargoya verilmiş. ertesi günüğde elime geçti.süper hızlı gönderi ürünü falanda değildi. eskidende hızlı gönderirlerdi yine aynı. ben değişen birşey göremedim. belki şanslıyımdır bilemedim
  • Arkadaslar, kargosu hizli gonderilen insanlar elbette olacak, ama genele vurursak ortalama 1 haftada teslimat yapiyorlar. Şahsen benim ortalamam 2 hafta (son 2 siparisim). Artik almamaya yeminliyim
  • Yarın (27.10) Bursa Anatolyum'da 599 TLden satılacak yanlış okumadıysam evime gelen broşürde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

quote:

quote:

çok enteresan bi şekilde benimde ilk defa dün verdigim sipariş bu gun elimde oldu normalde 3 haftayı buluyordu...

HB nin lojistik müdürünün hemen istifa etmesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: B.C.G

ben milletin hb ye niye laf ettiğini anlamış değilimç 6yıldır hb den alışveriş yapardım. son 1 sene alışverişim olmamıştı. 2 gün önceye kadar. ürün aldım akşam saati. baktım 1saat sonra kargoya verilmiş. ertesi günüğde elime geçti.süper hızlı gönderi ürünü falanda değildi. eskidende hızlı gönderirlerdi yine aynı. ben değişen birşey göremedim. belki şanslıyımdır bilemedim

Siz çok şanslınız. Ben 1 tane alışverişimin ortalamasını değil HB den yaptığım diğer alışverişleri de varsayarak konuştum.
  • Kesin sorun yaşarsanız, daha dün iptal geçtim. Satış yapmak için indirim geçtikleri ürünlerin bile tedariğini sağlayamıyorlar.
    Bu şekilde olmuycagının farkına varmalılar, az kişi çalıştırıp çok para kazanmak istiyorlar. Call center diye kullandıkları şey normal hat herhalde 50 kere aradım, cep telefonu aramışım sanki, aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor mesajı dönüyor ses olarak sabrı el veren alsın. Ben sipariş verdiğim ürünü bugun gidip viaporttan alıcam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafha -- 26 Ekim 2011; 11:30:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: themacir

Yarın (27.10) Bursa Anatolyum'da 599 TLden satılacak yanlış okumadıysam evime gelen broşürde...

699 TL'den satıldı o gün.
    699 TL'den satıldı o gün.
  • HB sitesinde bende urun almamaya yeminliyim,çinden sipariş verdigim urun daha once elimde oluyor (dealextreme) sitesinden aldigim mesela.
  • son 2 ay içerisinde 5 siparişim oldu hepsiburada'dan hepsi ya aynı gün yada ertesi gün kargoya verildi ve hiç biri süper hızlı gönderi değildi. ben de şanslıyım sanırım :)
  • quote:

quote:

Dün sabah verdiğim sipariş bu sabah elime geçti.Ayrıca garanti durumu ile ilgili bilgi almak için aradığımda 1 dk. bekledim ve hemen mh ile görüştüm.
    Yani bu firma için kesin konuşmak yanlış eve t bazen bekletebiliyorlar ama bazen kendilerini bile aşıyorlar.
  • quote:

ben milletin hb ye niye laf ettiğini anlamış değilimç 6yıldır hb den alışveriş yapardım. son 1 sene alışverişim olmamıştı. 2 gün önceye kadar. ürün aldım akşam saati. baktım 1saat sonra kargoya verilmiş. ertesi günüğde elime geçti.süper hızlı gönderi ürünü falanda değildi. eskidende hızlı gönderirlerdi yine aynı. ben değişen birşey göremedim. belki şanslıyımdır bilemedim

Şeytan kulağına kurşun.

Ben de piyasada 800-900TL olan monitörü 500 liraya aldım.

Üstelik kutusu açılmamış bandrollüydü, ayrıca ölü piksel falan çıkmadı Pazar gün verdiğim sipariş te hemen Pazartesi günü kargoya verildi salı elimde oldu. Son bir yıldır ise genelde ya kutu açık olurdu ya 1 haftada gelirdi ya da kesin arıza çıkardı. Ya da hepsi birden.

Aman nazar değmesin. Gene ideos X5 te hemen gelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 5 Kasım 2011; 9:32:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Şeytan kulağına kurşun.

Ben de piyasada 800-900TL olan monitörü 500 liraya aldım.

Üstelik kutusu açılmamış bandrollüydü, ayrıca ölü piksel falan çıkmadı Pazar gün verdiğim sipariş te hemen Pazartesi günü kargoya verildi salı elimde oldu. Son bir yıldır ise genelde ya kutu açık olurdu ya 1 haftada gelirdi ya da kesin arıza çıkardı. Ya da hepsi birden.

Aman nazar değmesin. Gene ideos X5 te hemen gelmişti.

Son 1 yıldır siparişleriniz ya kutu açık geliyor ya 1 haftada geliyor yada arızalı çıkyor yada hepsi birden oluyordu ve siz hala siparişlere devam ediyorsanız hak ediyorsunuz bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.